برداشت از بروکر لایت فایننس

سلام بچه ها الان که به بروکر لایت فایننس دسترسی ندارم چکارکنم چجوری سرمایموبردارم،تلفنش هم که مشغوله،راه ارتباطی دیگه ای هست الان

متاسفانه لایت فایننس به آی پی های اروپا حساسه و اجازه ورود به سایتی که به ما خدمات میده رو نمیده

اگر تحریم شکن با آی پی آسیا(مثل امارات)پیدا کنید میتونید وارد سایت بشید و برداشت بزنید

1 لایک کرده

هیچ راهی وجود نداره از لایت فایننس برداشت داشته باشیم ؟ 50 روزه که هیچ درآمدی نداریم رسما ، لاقل سود های قبلیو برداشت بزنیم

برای برداشت باید تحریم شکن تهیه کنید(البته با آی پی کشورهایی که سایت بروکر اجازه ورود میده،آلمان و هلند رو تست کردم فقط با هلند جواب داد)
توی صرافی های ارز دیجیتال هم باید بگردین اونی که تتر بر بستر ترون رو قبول میکنه انتخاب کنید

1 لایک کرده

مشکل اینجاااست که نمیشه وارد لایت فایننس شد

و کد نمیاااد

۲تا کد گذاشتی درسته؟ ایمیل و پیامک؟

اره دوتا کد گذاشتم

وقتی تحریم شکن گرفتی و وارد سایت شدی،میتونی جیمیل رو هم دریافت کنی
به پشتیبانی بگو پیامک از خارج نمیاد،بجای پیامک،واتساپ رو فعال میکنه،کد دوم به واتساپ میاد

از کجاا به پشتیبانی پیام بدم؟

1 لایک کرده

داخل سایت.قسمت پیام داره.نوشته پشتیبانی

سلام داداش از کدوم سایت تهیه کردی و اینکه نمیشه باهاش به متاتریدر متصل شد برای معامله

با تحریم شکن باید متاتریدر جدید رو از سایت بروکر دان کنی و بعد نصب کنی.میگن بار اول که بازش میکنی باید تحریم شکن برای دریافت سرورهای جدید روشن باشه و از دفعه دوم که متا رو باز میکنی نیاز نداره
من خودم نتونستم امتحان کنم
با گوشی دوستم متا رو دان کردم و ریختم داخل فلش
بعد زدم به سیستم خودم که تحریم شکن نداره
قبل از نصب آدرس سرور پر.و.ک.سی میخواد و تا نزنم نصب نمیشه

1 لایک کرده

سلام . دوستان اگر ر اهی رو بلد هستین تو این وضعیت حساب رو از لایت فایننس برداریم به اشتراک بزارین .ممنون.

واسه من جواب نداد شما پولی تهیه کردین یا از رایگان استفاده کردی . از کدوم سایت برداشتین .

میشه
اما صبر کن.در حال جابه جایی سرورها هستن.بدون تح.ریم ش.کن میشه ترید کرد

با تحر.یم ش.کن میتونی وارد سایت بشی
رایگان ها کار نمیکنن.باید پولی بگیری
توی بله پیج amir_paydartk رو بزن

1 لایک کرده

چند روز پیش میخواستم چند دلاری از حسابم برداشت کنم بزنم به ولت که با مشکل کد otp که به شماره موبایل میاد مواجه شدم
فکر میکنم به دلیل قطعی اینترنت این کد برای کسی نمیاد درسته ؟

دوست عزیز داخل سایت بجز کد پیامکی روش های دیگه ای هم هست

به پشتیبانی داخل سایت اطلاع بده.بگو کد پیامک رو مثلا به واتساپ یا تلگرام تغییر بده

انجام میده و بعدش میتونی برداشت کنی

3 لایک کرده

ببین ا تی پی میاد اصولا
شاید گوشیت به مشکل خورده
ولی برای خیال راحتیت یه روش دیگه رو برای برداشت و اومدن کد انتخاب کن

1 لایک کرده

اره جواب دادن ممنون مرسی ازت

1 لایک کرده