سلام تازه از لایت فاینس بیرون اومدم لطفا تجربتون از بروکر هایی که هستید اشتراک بزارید بتونم یه بروکر خوب پیدا کنم میدونم بروکر خوب نداریم ولی به نسبت بهتر باشه زیاد مهم نیست که با نت ملی وصل بشه یا نه
سلام
جسارتا می شه بگید چرا خارج شدین؟ این سوالتون خودش investigating هست. سایت wikifx.com و سایتایی که نظرات کاربرا میزاره و تاریخچه اون سایت رو هم نشون میده که چجوریاست رنکینگ و …
یه سایت معتبر مثلا بایسننس ببین چیا داره، بعدش مقایسه کن پیدا کن
آخه آلکس investigating یعنی چی عزیزم؟
بایننس صرافی ارز دیجیتاله چه ربطی به فارکس داره
نه به اون خارجی حرف زدنت نه به این اطلاعات فوق العادت
چه اتفاقی افتاده که اومدی بیرون اینو توضیح بده لطفا
وینگو خوبه
با نت ملی کار میکنه
واریزش که سریعه برداشتش یه بازه ای دو سه روزه طول میکشه
منم لایت بودم،میخوام برم fxpro تا جایی که فهمیدم خیلیا از این راضی بودن
بایننس صرافی کریپتو قبلا بود
خیلی ساله فارکس سهام و فیات و حتی چیزای دیگه رو هم پشتیبانی میکنه مثل بینگ ایکس
خیلی جالب بوده واسم حتی وامم میداده!!! ابن و بینگ ایکس بقیه رو نمیدونم
3 سال اونجا بودم دو روز پیش پنج شنبه به مدت 30 دقیقه چارتش با تردینگ ویو کلا برعکس حرکت میکرد من سل یورو داشتم استاپ واید داشتم داشتم با گوشی چارت چک میکردم همه چی خوب بود یه لحظه اومدم پشت سیستم دیدم تردینگ ویو چارت یه جای دیگست رفته بالا نزدیک استاپم چارت بروکر نگاه میکردم میدیم پایینه حتی من تو سودم قطع نشده بود کار میکرد ولی تاخییر عجیبی پیدا کرده بود بعد دیدم معاملم بسته شد همچنان چارت پایین بود تازه میخاست بره بالا تردینگ ویو بالا بود تازه میخاست بریزه 30 دقیقه این شکلی بود کاملا خلاف هم حرکت میکردن بروکر و تردینگ بازم به استاپم نرسیده بود با این وجود معامله رو بسته بود به پشتیبانی پیام دادم همون موقع عکسم گرفتم ازش پشتیبانی گفت بله چارت دچار تاخییر شده برای جبران ضرر باید تیکت بزنی تیکت زدم عکس توضیح همه چی فرستادم شب اومده جواب داده باید فیلم میگرفتی میگم بهش پشتبانی قبول کرده چارت دچار تاخییر شده شما قبول نمیکنی گفت باید فیلم میگرفتی همین مسخره نیست ؟هم قبول دارن تاخیر داشته هم قبول ندارن اکی تاخییر چند ثانیه نه 30 دقیقه عکساشو دارم داخل نظرات بروکر گذاشتمش
قبول دارم اختلاف دیتا توی لایت جدیدا بیشتر شده
ولی این موردی که شما میگی رو من جور دیگه ای تجربه کردم
به خاطر Delay توی اینترنت روی موبایلم یورو هنوز نرسیده بود اون بالا اما توی سیستم دیگه رسیده بود و این مورد به خاطر اینترنت و قند خودم بود
در کل موفق باشی
متای سیستم وصلی، استراتژی تستر باز کن، بعد تاریخ همون روز با همون نماد، modelling هم روی Every tick based on real ticks بزار و بزن تست کنه. اونجا تاریخچه دانلود میکنه و محیط شبیه سازی شده اجرا میشه میتونی چک کنی
متاتریدر با داده هایی که دریافت میکنه کار میکنه، متا همیشه داده بروز رو دانلود میکنه مگر اینکه وقتی درخواست رو ارسال میکنه خیلی زمان ببره تا پاسخ دریافت کنه، برا همین بروز نمیشده. وقتی هم بروز شده، اطلاعات پوزیشن از سرور گرفته که بسته شده، خود متاتریدر که نمیاد پوزیشن ببنده، sl/tp مشخص میکنی اینا روی سرور بروکر ذخیره میمونه
بهتر بود اینجوری میگفتی “من از دیکشنری انگلیسی به فارسی استفاده میکنم و منظورتون متوجه نشدم”
با یه بروکر کار کردن، بهترین تصمیم نیست!
دقیقا این مشکلات برای منم پیش اومده با این احتساب که عکس هم گرفتم فیلم هم گرفتم و آخرش دید که طرف ساده نیس و گول نمیخوره ساپورت فحش میداد و تهدید میکرد ما هزار بار بیشتر به بچه ها گفتیم بابا این بروکر نه تنها دزده بلکه کار کردن باهاش ممکنه به جاهای خطرناکی کشیده بشه یه حساب دیگه هیچ پوزیشنی باز نبود خودش پوزیشن باز کرد و خودش حساب و کال کرد بخدا که با این بروکر ارزشش رو نداره…کار به جاهای باریک بکشه تهدید های بدی میکنن واقعا مواظب خودتون و سرمایتون باشید…
قطعا خودم با نت های مختلف امتحان کردم متوجه حرف شما هستم و لی مشکل از بروکر بود جوابتون منو یاد پشتبانی های برو کر ها انداخت که میگن یا مشکل از خودتون یا باز مشکل از خودتونه بهرحال شما هم موفق باشی
اومدم بیرون کلا ازش فعلا دارم دنبال بروکر بهتری میگردم ممنون از شما
سلام خانم وقت بخیر
من برای اسپردش دیگه کلا کار نمیکنم با این بروکر
شما اسکلپ اگر کار کنین اسپرد جوری واید میشه که اصلا ندیدین الان حساب من تو این بروکر اسپردش رو طلا 40 پیپت هست بعنی 4 پیپ خیلی چون اسکلپ کار میکنم و اصلا پشتیبانی جوابگو نیست
الان چند وقته که باز با یه بروکر دیگه کار میکنم هم واریز برداشت بهتری داره هم اینکه سقف برای برداشت نداره من تا 3000 هزار دلار هم برداشت کردم بدون مشکل واریز کردن
اسپردشم رو حساب Ecn بین 14 تا 19 پیپت هست
منم خودم gtxfx کار میکنم ، تازه اومدم ، ولی خب تا اینجا خوب بوده
بروکر وینگو دارم و اوکیه سرعت اجرای معاملات و وصل شد متاتریدر با نت ملی عالیه
بروکر خوب کمه راجب وینگو شنیدم که خوبه ولی هنوز تست نکردم
حساب دموی وینگو دارم و راضیم سرعت وصل شدن متاتریدر و اجرای معاملات خوبه
بله همین امروز چارتشو نگاه میکردم بازم تاخییر داشت چه بروکری پیشنهاد میدید؟