من چند ساله تو لایت فاینس کار میکنم ی زره کوچک مشکلی ندیدم خیلی باهاش برداشت کردم بالا ۳۲ کا
چرا شما باهاش مخالفی؟؟؟؟
من چند ساله تو لایت فاینس کار میکنم ی زره کوچک مشکلی ندیدم خیلی باهاش برداشت کردم بالا ۳۲ کا
چرا شما باهاش مخالفی؟؟؟؟
سلام میتونی راهنمایی کنی از کجا تحریم شکن میشه گرفت
انشالله که خیره …
من فقط یه نکته بگم من میگم تا امروز درست کار کرده 32k گرفتی ولی اگه رو ۳۳kبازی در بیاره و بعد بخاد پولت و نده و در ازاش تهدیدت کنه فکر میکنی چکاری ازت بر میاد برای نجات پولت ؟ اینها بخاطر شرایط تحریم و موقعیت بد ما ایرانی ها توی بازار به خودشون اجازه میدن هر روز یکی از چند هزار تا رو قربونی کنن و بخورن من هیچوقت نمیگم فلان بروکر خوبه برید اونجا من میگم فقط حواستون به داراییتون و بعد به این بروکر ها باشه روز مبادا که اومد مثل شرایط من گیر نکنید ؟شما میدونید اسم مدیر لایت چیه؟ شما میدونید اسم مدیر فارسی لایت چیه؟ شما میدونید چند نفر تو بخش فارسی لایت دارن کار میکنن ؟شما میدونید لایت فاینن همون لایت فارکس که ورشکسته شده و میدونید کدوم رگوله لایت رو تایید کرده و دفترشون کجاست ؟ متاسفانه ایرانی های زیادی درونش فعالیت دارن و اطلاعات کاملی ازش ندارن…
عرض ادب و احترام، بنده هم همچون دوستان سال هاست در این بروکر لایت و همینطور بروکر ویندزور فعال هستم و البته رازی، پیشنهاد میکنم اگر در لایت فایننس اذیت میشید یه بروکر بهتر برای معامله پیدا کنید. ناگفته نماند که هر بروکر گاهی ممکن هست همراه با اشکالات و مشکلاتی همراه باشه اما مواردی که شما داری ازش صحبت میکنی! برای امثال بنده باورش سخته، اما اگر فرض بر صداقت کلام باشه مشکلات جدی ای خواهد بود. پیشنهاد میکنم در غالب یه pdf تمام مستندات تون رو همراه با توضیحات و عکس های مشکلاتی که باهاش همراه بودید حتی چت هاتون با پشتیبانی و همینطور فحاشی هاشون و الباقی مواردی که میتونه براتون پیش اومده باشه رو مکتوب کنین و حسابتون رو به یه سایت آنالیز حساب برای عموم به نمایش بزارید، اینطوری دیگه نیازی نیست برای رسوندن پیامتون این همه تایپ کنین! چون دیدم در چند تالار گفتمان راجب لایت صحبت کردید.
یه معامله گر قانونمند سودده از خورده ضررها حراسی نداره دوست من!
در هر صورت امیدوارم براتون بهترین ها رقم بخوره ![]()
آره ایرانسل همراه و مودم تست شدن اکیه
برادر باهاش مخالف نیستم.اتفاقا بیش از ۲ساله داخلش حساب دارم.روی اسکلپ طلا یه مقدار بازی داره.قبلا جفت ارز تایم بالا بود خوب بود
در جواب اون دوستمون که کل مشکلاتش از خارج از بروکر(پشتیبان)بود منم از مشکلات داخل بروکر گفتم
تجربه کار با اف ایکس پرو آلپاری دبلیو ام هم دارم
همشون مشکلات خودشون رو دارن
در رابطه با رگوله اکثر بروکرهایی که به ما خدمات میدن معتبر نیست.از جزایر خارج از قانون شفافیت مالی هستن
شخصا شنیدم که لایت دفاتر فیزیکی خودش رو جمع کرده و فقط بصورت مجازی فعالیت میکنه
البته رد پولهامون رو در پروژه های ساخت و ساز قبرس پیدا کردم
متاسفانه تحریم مارو مجبور کرده از بین بدها،دنبال کمتر بد بگردیم
همینطوره دوست من سر نخ رو وصل میکنن به یه آفیس شصت متری تو قبرس حالا قبرس کجاست ؟نگم براتون که آموزشگاه پول شویی و کلاهبرداری های اقتصادیه بازم هر چی شما بگید برای من قابل احترامه و عملا بحثی که با هم نداریم تهش داریم با هم تبادل نظر میکنیم…حالا این بروکر خوب بگیم چشم حالا این بروکر نا خواسته ممکنه یک باگی پیش بیاد توش بگیم چشم حالا این بروکر یه کارمند خطا کار داشته باشه که این اتفاقات رو رقم زده بگیم چشم یا اون دوستمون که محترمان گفت که بی ظرفیت نباش و فلان و فلان … ولی سوال واقعی من اینه اگر فردا پولتون رو نده چیکار میکنید ؟ شکایت به کجا میبرید ؟ وقتی عملا وجود ندارن … فقط آگاه باشید وگرنه بحثی نیست
تا جایی که من میدونم لایت فارکس هم هیجده نوزده سال سابقه داشت و بعدش برشکست شد پس بهتره آگاه باشید و مواظبت کنید میگید این بروکر خوبه باشه این بروکر خوب … و اینم از یکی از مدیرای لایت فایننس میدونم که یه ولت داشت که توش سه میلیون ارز فریز شده داشته رو بلاک چین فانتوم تاکیید میکنم رو بلاکچین فانتوم که قرار بود بندازه به ملت یه مقدارش رو بصورت تست حتی به ولت خودمم زدن اولش باورم نشده بود که اینقدر نا حق هستن …
وقت بخیر چجوری وصلید؟
با نت ملی متصل هستین؟ بدون استفاده از تحریم شکن؟
دوستان امروز فرصت شد و با تحریم شکن آسیایی قرضی تونستم ۵مین به نت جهانی وصل شم
از پشتیبانی در مورد وصل شدن متاتریدر پرسیدم
گفتن فایل قبلی متا رو کلا باید پاک کنیم و یه لینک فرستادن برای دانلود جدید متا و گفتن باهاش میشه ترید کرد
شخصا تصمیم به برداشت کل بالانس حساب داشتم که صرافی های ارز دیجیتال والکس و نوبیتکس دریافت تتر بر بستر تی آر سی ۲۰ رو نداشتن.متاسفانه ولت هم نداشتم که اونجا واریز کنم
تحریم شکن هم ندارم ولت دانلود کنم
یا نسخه نت ملی متا۵ رو دانلود کنم ![]()
کلا گیر افتادیم توی شعب آبی طالب
یعنی کسی که حساب داره تو لایت باید متا قبلی رو پاک کنه متا جدیدشونو نصب کنه و دوباره اطلاعات حساب رو بزنه ؟بعدش میشه ترید کرد؟فرضا واس این کارت چند دقیقه تونستیم خودمونو وصل کنیم ،بعد چجوری از کجا دوباره درخواست برداشت بدیم بدون نت ![]()
![]()
دقیقا درسته
برداشت؟
بروکر با کندل سازی توی نت ملی خودش برداشت میکنه،چیزی برای ما نمیمونه ![]()
حق نواختی سید:broken_heart:![]()
نکنه بروکرها خبر دارن که نت وصل نمیشه برای همین نسخه نت ملی میدن!
وصل میشه داداش امید داشته باش..شک نکن وصل میشه
امروز متا 5 با سرور آسیا با نت ملی داره کار میکنه
من بالای 5 ساله با این بروکر کار میکنم و برداشت های زیادی داشتم پشتیبانی عالی و همه چیز عالی تنها مشکلی که داره اسپیلج خیلی زیاده که موقع خبر تا 10 برابر استاپ هم خورده که در واقع مقصر هم خودم بودم به نحوی اینم که با نت ملی دسترسی نداره به نظر نکته منفی نیست چون بروکرهایی که الان دسترسی دارن به نظرم قابل اعتماد نیستند
البته اینم بگم که وقتی حسابتون سنگین بشه اسپیلج خیلی کم میشه