واقعا مثال قشنگی زدیی
اگر جای شما بودم بعد از پنج سال ترید رو فعلا از شغل اصلی جدا میکردم و برای درآمد اصلی یک مهارت قابل فروش انتخاب میکردم مثلا برنامه نویسی طراحی گرافیک تدوین تولید محتوا دیجیتال مارکتینگ یا فروش و مذاکره
استراتژی رو هم خیلی ساده میچیدم اول یک مهارت مشخص انتخاب میکردم بعد به جای چند ماه فقط آموزش دیدن یک ماه برای یادگیری پایه وقت میذاشتم و از ماه دوم همزمان پروژه واقعی میگرفتم حتی اگر درآمدش اول کم باشه هدف اینه که مهارت از حالت تئوری خارج بشه
بعد برای خودم یک بازه شش ماهه میذاشتم که درآمد اون مهارت به یک عدد مشخص برسه و تا وقتی درآمدش پایدار نشده سراغ مهارت جدید نمیرفتم
ترید رو هم کامل کنار نمیذاشتم ولی تبدیلش میکردم به فعالیت فرعی مثلا روزی یک ساعت برای بک تست ژورنال نویسی و بررسی معاملات و بدون اینکه خرج زندگی رو ازش انتظار داشته باشم
وقتی درآمد مهارت اصلی حداقل چند ماه پشت سر هم پایدار شد اون موقع بخشی از زمان و سرمایه مازاد رو به ترید اختصاص میدادم
به نظرم بعد از پنج سال مهمترین تغییر اینه که دیگه دنبال استراتژی جدید برای ترید نریم و اول مشکل درآمد رو از خود ترید جدا کنیم چون وقتی فشار مالی از روی معامله برداشته بشه تصمیم گیری هم خیلی منطقی تر میشه
داداش
ترید ترید است… ببین من خوب راهنمایی کردم بستگی به سطح درک خودت داره چقد بتونی پردازش کنی حرفمو
خودم یازده ماهه کمرم گرفته
این رو من میگم که بعد یه سال هنوز به سودی نرسیدم و از تو عقبترم
شبا زود بخواب ..
انقدم تاپیک نذارین بابا …
چه گیری کردیم
حالا که اینجوریه منم سرماخوردم…
الان میرم یه تاپیک میذارم من یه تریدر 1 ساله م سرماخوردم
چی بخورم برای تریدمم مشکلی پیش نیاره و زودتر خوب بشم
[نظر سنجی دعوت برندگان مسابقات پراپ ها به انجمن از طریق نمایندگان رسمی]
[برگزاری مسابقات هفتگی با جایزه]
شدنیه اتفاقا برای خیلیا داشتن شغل در کنار ترید میتونه کمک کننده هم باشه چون فشار مالی از روی ترید برداشته میشه و مجبور نیستی برای خرج زندگیت از بازار سود بگیری اگر استراتژیت با دو سه ساعت در روز قابل اجراست به نظرم شغل ثابتت رو نگه دار و ترید رو هم با حجم و ریسک منطقی ادامه بده تا بعد از مدتی آمار واقعی عملکردت مشخص بشه مهم اینه که ترید برات تبدیل به اجبار برای درآمدزایی نشه چون اونجاست که فشار روانی خیلی بیشتر میشه
آره کاملا شدنیه اتفاقا اگر استراتژیت با تایم محدودی که داری هماهنگ باشه خیلی هم منطقیه مهم اینه که برای ترید ساعت مشخص داشته باشی و قرار نباشه بعد از کار خسته برسی خونه و چند ساعت بدون برنامه پای چارت بشینی چون اونجا کیفیت تصمیم گیری میاد پایین
اگر سیستم تو با دو سه ساعت در روز جواب میده همون مقدار کافیه و حتی به نظرم داشتن شغل تا وقتی از ترید درآمد ثابت و قابل اتکایی نداری مزیت بزرگیه چون فشار مالی کمتری روی تصمیماتت میذاره
ترید قرار نیست حتما شغل تمام وقت باشه مهم اینه که همون چند ساعتی که براش میذاری با نظم و کیفیت انجامش بدی