از هفته پیش من هم از هیواگلد استفاده میکنم بخاطر قطعی ها
و واقعا خوب بوده. پیشنهاد می کنم.
از هفته پیش من هم از هیواگلد استفاده میکنم بخاطر قطعی ها
و واقعا خوب بوده. پیشنهاد می کنم.
مشکلش الان واریز ریالی هستش متاسفانه
آره عصبی شدم مجبور شدم تتری واریز کنم کارمو پیش ببرم
از کجا واریز کردین و در کل چقدر کارمزد دادین تا تبدیل به ریالی شد؟
حجمت چه قدر بود؟
هیوا گلد واریز ریالیش اکی شد
هیوا گلد واریز ریالیش اکی شد
این بحث در ادامهٔ کلاهبرداری فراز گلد وهیوا گلد ایجاد شده است..کاملا مشخص دارن جیب مردم خالی میکنن زمانی که متوجه این رفتار شدم از همه معامله های که انجام دادم فیلم گرفتم .وزمانی که تیکت ثبت کردم اینقدر قشنگ دورت میزنن که خیلی باید مثل خودشون باشی وزورت زیاد باشه که حرفت عملی بشه…در کل هرکی خواست تو اطاق معاملاتی طلا در ایران کار کنه بیاد فیلمهای که دارم ببینه.//تو ترید کردن ..اگه شما بهترین تریدر هم که باشی بروکر واز این قبیل کلاه بردار باشن نمیتونی ازشون پول بگیری مگر اینکه همکار اونا باشی وتبلیغ اونارو بکنی.لطفا تواین شرایط برای پول خودتون ارزش قایل بشید.
منم همینجوری واسه کنجکاوی رفتم ببینم چجورین اینا یاد بازی انفجار افتادم یادش بخیر. چجوری اینجاها معامله میکنید
هیوا گلد دوباره واریز ریالی بسته شد.
حالا بازاین یه طرف ولی تودموی انس طلا وریل نقره جهانیش کارکردم ومتأسفانه همش باگ داره وتیکت هم زدم پرسیدم ولی جواب درست وحسابی نمیدن درصورتی که من تمام موارداشکال روبراشون شرح دادم ولی جواب خوب وقانع کننده ای که مشکل روحل کنه ویااینکه اصلا بگن که آقامشکل ازنت هست یاازاتاق معامله هست که باگ داره رونمیگن ویجوری همش میخوان آدموبپیچونن.
کاشکی یه اتاق معاملاتی دیگه شبیه همین هیواگلدبودکه انس طلا ونقره روهم معاملاتشون رومیشداونجاانجام بدیم وعملکردش هم بهتربود.
متاسفانه من فقط دیدم هیوا گلد این امکانات رو داره که انقدر باگ داره و کندل سازی درونش انجام میشه که شما چه بخواهید چه نخواهید پولتون از دست میره، در حال حاضر واقعا هیچ کاری نمیشه کرد و باید صبوری کنیم و حفظ سرمایه
گوش نمیدن. تا پولشون از بین نبره بیخیال نمیشن
پلیس فتا اگه کاری میکرد جلو اکسکوینو رو میگرفت! معامله گری هم چشم بسته به اینا اعتماد میکنه مشخصه چیزی حالیش نیس!
متاسفاته عطش درامد از این مدل معاملات همیشه بوده مخصوصا برای افراد مبتدی با سرمایه کم، که با پیدا کردن یک کانال سیگنال به رویایی درامد هایی میلیونی وارد این سایت ها میشن و بدون اگاهی از معاملات پول خودشون رو از دست میدهند، درسته چارت این سایت ها قابلیت تحلیل داره و میشه با روش های مختلف نقطه ورود و خروج رو پیدا کرد ولی انقدر داستان داره که واقعا به سختی میشه یه سود گرفت ازش حتی تریدر های با تجربه(هیوا هم از همه بدتر)
خوب چه اصراریه از چارت خود هیوا استفاده شود؟
عنوان تاپیک رو خوندی عزیز؟