بررسی اعتبار و خدمات سایت هیوا گلد

سمتش نرو شفافیت نداره درگاهاشم که بسته شدن

سلام به نظر شما ریسک سواستفاده از اطلاعات هویتی یا بانکی هم وجود داره در این پلتفرم‌ها

سلام من سوالی رو تو ناپیک های دیگه هم پرسیدم ولی هنوز جوابی نگرفتم

امکان سو استفاده از اطلاعات هویتی و بانکی هم وجود داره به نظرتون ؟

در کل خیلی ذهنتون رو به این مسائل ندین ، بانکش صبح بلند میشوید میبینید دیگه نیست این موارد که جایی خودش رو داره تو ایران زندگی میکنیم نه سوئیس

فک نکنم مشکلی پیش بیاد

من چندین بار برداشت کردم فعلا سایت مشکلی ندارد در اینده چه پیش اید خدا میداند

به نظر خودتون برا فیشینگ و ddos مگه شماره کارت و فلان لازم نیست؟؟؟؟؟ ببخشید میتونی تست کنی و قول بدی شاکی نشی ازم.. با یه دیتا ازتون یه دزدی ازت کنم.. :joy:

ایشاالله همین‌طور که میگین باشه:green_heart::white_heart::heart:

سلام دویتان ایا سایت مطمنی وجود دارده تو سبک هیوا و الفا ؟

نه هیچکدوم معتبر نیستن

درود بر شما. سپاس از توضیحات جامع و کامل شما و ممنون از اینکه تجربه تون را با ما به اشتراک گذاشتید. آیا بعد از بروزرسانی اخیر هیوا گلد هم جدیدا معامله داشته اید؟

من هرروز معامله دارم. سوالی دارید بپرسید

سلام.شب بخیر

عزیز معامله لفظ که میزنم میره قسمت سفارش های باز.بعدش باید بستن را بزنم بیاد قسمت معاملات باز.علتش چیه؟

سلام وقت بخیر میخواستم تحلیل و ترید یادبگیرم تا بتونم هیوا کار کنم فعلا کانال سیگنالی نداری و همچنین آموزش رایگان معرفی کن. ممنون میشم

سلام. اگر تازه میخای شروع کنی به آموزش. حتما قبلش خوب تحقیق کن.

سلام اگر آموزش ترید وبازارهای مالی نداشتید اصلا ترید نکنید که پولتون از بین میره .آموزش رایگان هم وجودنداره.

سلام حرفتونو تایید میکنم و من به دلیل باگ در سایت هیوا اکس ضرر کردم و خدا رو شکر فیلم گرفتم برای اطلاع رسانی به بقیه دوستان که اونا هم مثل من و شما ضرر نکنن.

من معامله باز کردم و دیگه نتونستم حد سود و حد ضرر بزارم و معامله هم دستی بسته نمیشد و انقدر رفت توی ضرر که معامله رفت توی حراجی :broken_heart:

هیوا خیلی بیشرفه خیلی
حتی من سوتیشو گرفتم او نصف فروشش رباتیک هست هیچ معامله گری نیست اون صف فروشش

سرچ کن اکادمی طلاجوها توی پیامرسان بله یه ربات ساختن برای هیوا

درود. به هیچ عنوان از هیوا سارین و ریت استفاده نمیکنم. چون عملن در هر معامله حداقل 300 تا 700تومن از پولت میپره. در یک بازو بسته کردن چند ثانیه ای که قیمت ثابت بود دقیقا 400 تومن از حسابم در هیوا پرید فقط در تاخیر در باز شدن و بستن معتمله در سارین هم باید 2میلیون سود کنی شاید 1200 دستت و بگیره. در هر صورت در بروکرهای ایرانی بروکر سالم ندیدم.