نظرتون راجب هیوا گلد چیه؟
منه تازه کار میتونم باهاش کار کنم؟
اصلا ارزش ریسک کردن داره؟
نظرتون راجب هیوا گلد چیه؟
منه تازه کار میتونم باهاش کار کنم؟
اصلا ارزش ریسک کردن داره؟
من توصیه میکنم ورود کنید
اما نه با سرمایه خیلی زیاد
به مرور که احساس کردین اعتمادتون رو جلب کرده ( اگر کرد )
سرمایه بیشتری بزارین.
ولی پشتیبانیشون پاسخگوعه
در حال حاضرم یکی از معدود گزینه هاییه که هنوز در دسترسه
اگه خوب بود که واریز وجه براش فعال بود.
داستان واریز کلا یه مسئله دیگه هستش، معمولا این بروکر هایی ابکی با یه شرکت کارگذاری قرارداد دارن که واسطه هستش بین واریزکننده و سایت، شما دقت کنی هر مبلغی که واریز میکردیم به هیواگلد حدود 10 درصد به مبلغ اضافه میشد در زمان واریز، معمولا این شرکت کارگذاری با بانک ها به مشکل میخورن چون درصدی از این سود باید به بانک ها داده بشود که نمیدن یا دیر میدن و اتصالشون قطع میشه و مجدد درست میشه و…،هیچ کدوم از این بروکر ها حساب شخصی یا کارگذاری شخصی ندارند نه این بروکر ها حتی سایت های بزرگ دیگر هم، فقط مسئله این هستش که اینا پول ندارن که کارگذاری های خوب را به خدمت بگیرن همین
سمتش نرو شفافیت نداره درگاهاشم که بسته شدن
سلام به نظر شما ریسک سواستفاده از اطلاعات هویتی یا بانکی هم وجود داره در این پلتفرمها
سلام من سوالی رو تو ناپیک های دیگه هم پرسیدم ولی هنوز جوابی نگرفتم
امکان سو استفاده از اطلاعات هویتی و بانکی هم وجود داره به نظرتون ؟
در کل خیلی ذهنتون رو به این مسائل ندین ، بانکش صبح بلند میشوید میبینید دیگه نیست این موارد که جایی خودش رو داره تو ایران زندگی میکنیم نه سوئیس
فک نکنم مشکلی پیش بیاد
من چندین بار برداشت کردم فعلا سایت مشکلی ندارد در اینده چه پیش اید خدا میداند
به نظر خودتون برا فیشینگ و ddos مگه شماره کارت و فلان لازم نیست؟؟؟؟؟ ببخشید میتونی تست کنی و قول بدی شاکی نشی ازم.. با یه دیتا ازتون یه دزدی ازت کنم.. ![]()
ایشاالله همینطور که میگین باشه:green_heart:![]()
![]()
سلام دویتان ایا سایت مطمنی وجود دارده تو سبک هیوا و الفا ؟
نه هیچکدوم معتبر نیستن
درود بر شما. سپاس از توضیحات جامع و کامل شما و ممنون از اینکه تجربه تون را با ما به اشتراک گذاشتید. آیا بعد از بروزرسانی اخیر هیوا گلد هم جدیدا معامله داشته اید؟
من هرروز معامله دارم. سوالی دارید بپرسید
سلام.شب بخیر
عزیز معامله لفظ که میزنم میره قسمت سفارش های باز.بعدش باید بستن را بزنم بیاد قسمت معاملات باز.علتش چیه؟
سلام وقت بخیر میخواستم تحلیل و ترید یادبگیرم تا بتونم هیوا کار کنم فعلا کانال سیگنالی نداری و همچنین آموزش رایگان معرفی کن. ممنون میشم
سلام. اگر تازه میخای شروع کنی به آموزش. حتما قبلش خوب تحقیق کن.
سلام اگر آموزش ترید وبازارهای مالی نداشتید اصلا ترید نکنید که پولتون از بین میره .آموزش رایگان هم وجودنداره.