سایت های ترید طلای داخلی و انس جهانی

سلام . دوستان چه پلتفرم و سایت های دیگه ای مثل فراز گلد هستن که نمودار طلای ابشده و جهانی رو داشته باشن و قابل ترید باشن ؟ یه جورایی مثل نوبیتکس و بیت پین طوری
(نه مثل ملی گلد)

7 لایک کرده

بایتیکل رو چک کردی؟

5 لایک کرده

اره دیدم مثل فراز چارت درست و حسابی از طلا نداشت . هیوا خوب بود قطع و وصلی داره

4 لایک کرده

سلام دوستان گرامی

سال نو مبارک /فقط تجربه شخصی خودم رو به اشتراک میذارم/خلاصه عرض میکنم: من از شهریور ۱۴۰۳ تا الان بازار طلای ابشده و بیت کوین و انس رو کمی اموزش دیدم و ترید رو شروع کردم / با توجه به تحریم بروکر تلگرامی بلک ولف رو مجبور شدم انتخاب کنم( صرفنظر از همه نکاتی که در مورد همه بروکرها هست ، بروکر خوبیه و پشتیبانیشون خوبه و پول منو هم نخوردن!! جوابگو بودن) حدودا ۲۵۰میلیون تومن تا ۳۰۰ میلیون تومن پول واریز میکردم و ترید میکردم و ضرر بیشتر و سود کمتر( همه اش هم بخودم بستگی داشت اگه تابع استراتژی و نظم و استاپ روزانه بودم سوداور بودم و اگر نه کال میکردم خودمو!!! ) بعد از اتفاقات تیرماه ۱۴۰۴ که اینترنتها قطع شد ، مجبور شدم جایگزین داخلی پیدا کنم، چون دوره استاد نصیری رو گذرونده بودم و میدیم که ایشان در فرازگلد ترید میکنن من هم اومدم فراز از ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ تا الان / ۸ روز پشت سرهم در سود بودم و ۱۰ میلیون تومن رو به ۲۳۶۵۰۰۰۰ رسوندم و وقتی جنگ اسفند شروع شد ، دو روز بعد ترید کردم!!! چارت انس قطع بود و قیمت نداشتم !! و چون نفت بالا زده بود ، انس طلا پائین زده بود و طبیعتا طلای آبشده افتاده بود تو سرازیری. . . . منم لانگ گرفتم و استاپ نذاشتم گفتم برحسب عادت بازار ابشده ، بعد از یک واحد پوزیشن گرفتن و ۳ الی ۴ میلیون ضرر برمیگرده!!! و ضرر رفت ۹ میلیون و یکدفعه . . . . کل حساب رفت!!! / الان دوباره شروع کردم و با احتیاط بیشتر و استاپ سیستم هر پوزیشن و استاپ روزانه کار میکنم و فعلا در سود هستم / و جمله اخر: آموزش مناسب ولازم و مفید و کاربردی +پایبندی به اموزش +استراتژی معاملاتی مناسب با سطح توان مالی و روانی+پایبندی به استاپ روزانه + ترید در بهترین و پرحجم ترین زمانهای هر بازار+ و صبر و صبر و صبر= میتونه بعد از یک سال شما رو در مسیر حرکت به قله و کسب درامد(برآیند مثبت “ماهانه” معاملات)یاری کنه و به سمت موفقیت هدایت کنه / با ارزوی سالی خوب برای شما و همه هموطنان عزیز.

12 لایک کرده

مرسی که تجربتونو بهمون گفتین

6 لایک کرده

بدرد نمیخوره آنلاین نیست

5 لایک کرده

آلفا گلد رو هم چک کن بد نیست.حساب دمو هم داره.اوایل چارتش جالب نبود ولی الآن بهتر شده

3 لایک کرده

فراز مشکلش چیه؟

3 لایک کرده

هیچکدوم شرکت و ثبت درست و حسابی ندارن بخوان پولتو بخورن دستت به هیچ جا بند نیست

5 لایک کرده

دوست عزیز من تجربه ۵ سال ترید دربازارهای مالی دارم بصورت پیوسته در بروکرهاخوبی کار کردم اما با شروع جنگ همه چیز فرق کرد دسترسی کامل محدود شد دراین مدت پلتفرم هیوا گلد و فراز گلد رو بررسی کردم بجز مواقعی که بدلیل ناپایداری اینترنت داخلی این پلتفرم ها بازار رو میبستن به نکات قابل توجه ای و کاربردی رسیدم که لازم دونستم بنا به تجربیاتم برای تریدهای عزیز به اشتراک بزارم

پلتفرم فراز گلد در معاملات طلای آبشده عملکرد خوبی داشت از پایداری اینترنت بهتری برخوردار هست و دیتای چارت مناسبی باتوجه به شرایط موجود ارائه میکنه اما نکته ای حائز اهمیت جایی بود که نوسانات شدید باعث می‌شد چارت حرکات غیرقابل پیش بینی انجام دهد یه جورایی دچار تاخیر وجاماندگی میشدواین یکی از عملکرد ضعیف پلتفرم تلقی می‌شد درضمن توصیه میگم هرگز با پول کم مثلا یک واحد ونیم واحد ورود نکنید چون بسرعت پولتون رو ازدست میدیددستت برای مدیریت سرمایه مناسب باز نیست.

برای معاملات انس طلا و نقره پلتفرم هیواگلد نوآوری ایجاد کرده ومیتونید با پرتفوهای متنوعی که قرارداده با سرمایه های کم فعالیت داشته باشید شما با ۱۰۰ دلار نمیتونی در بروکرهای خارجی کاری انجام بدی اما با ۱۵ یا ۱۶ میلیون تومن میتونی درهیواگلد با مدیریت سرمایه صحیح کار کنی وبراحتی کسب سود کنی چارت خیلی نزدیکی به انس جهانی در تردینگ ویو داره کارمزد مناسبی هم داره برای هرواحد معامله ۱۴هزارتومن کارمزد داره از محاسن دیگش که قابل توجه هست با نوسانات خرید وفروش تتر وکارمزد های تتری بدور هستی دریک فضای تومانی مشغول فعالیتی تسویه کامل درساعت ۲۴ هرروز معاملاتی انجام میده درخواست برداشت ها بلافاصله روز بعدبه حسابتون واریز میشه

5 لایک کرده

الان آکادمی خلیفه امشب در آپارات وبینار لایو داشت بالای 100هزارنفر به وعده قرعه کشی کوییک شرکت کرده بودند که گفت هرکه اشتراک وی ای پی بخره میاد تو قرعه کشی

…وعده با پنج م تونن ماهی صد میلیون سود ؟ کدام پلت فرم مجوز واقعی آب شده دارد!فراز گلد می گفت سودها را نمی دهد ؟

3 لایک کرده

daghigha gofte bod moarefi mikone platform ro vali chizi nagoft to livesh

2 لایک کرده

mersi az tajrobe i ke gozashtid

1 لایک کرده

سلام چندتا مشکل داره یکیش اینه که بعداز چند روز دیگه واست معامله سریع رو باز نمیکنه و می‌زاره توی سفارشات

بعضی از روزها هم کلا سود معاملات رو نصف میده ضرر هارو دو برابر معاملات روز با چند ثانیه تاخیر می‌بنده

بزرگترین مشکلش هم اینه که اگه ببینه که داری زیادی سود می‌کنی و ضرر نمیدی حسابت رو کلا می‌بنده و میگه شما معاملات اربیتراژ انجام دادین

من دوسال که دارم کار میکنم چندتا حساب از من بسته حدودا 6تا حساب‌های دوستانم هم که بودن از هر کدام اونها هم چندتایی بسته

1 لایک کرده

سوء برداشت کرده بودم

من فک کردم سایت قیمت دهی فراز رو میگن

نگو منظور پراپ فراز بوده .

بله فرازی که شما منظورته مشکلات خودشو داره البته که همه شون که اینمدلی کار میکنن قصدشون نفع خودشونه .

وگرنه علمی بخای نگاه کنی با نت ملی شدنی نیس متدشون .

حتما کلکی سوار میکنن

اونم کلاهبرداره، چون پلتفرمی که متعلق به خودش نیست رو میفروشه ،مثل این میمونه من جز اولین نفراتی باشم که لینک یه صرافی رو داشته باشم و بگم هرکی لینک این صرافی رو میخواد باید ۳۰ میلیون بده،حدود ۵یا ۶ ماه پیش من توی یک وبینارش شرکت کردم و برای معرفی پلتفرم طلای آبشده لینک رو می‌فروخت به اسم دوره ،بهش پیام دادم که اسم پلتفرم چیه ،گفت نمیشه همینجوری لینک رو بدم ،باید ۳۰ میلیون پرداخت کنی و آموزش ببینی،منم گفتم خودم مدرس ترید هستم اونم گفت فرقی نداره باید پرداخت کنید تا لینک رو بدم!!!

1 لایک کرده

متاسفانه صدرصد پلتفرمها ی داخلی مجوز ندارن