اقای افشار من ده ساله شغل اول و اخرم این کاره . تا حالا ندیدم بی خبر جایی بروز رسانی کنه ! از سال قبل تو ایمیل میگن چه روزی در سال بعد قراره سرور ها اپدیت شه . درسته ؟
امروز دبدم مرجع تحلیل بایتیکل در 12 ساعت کار کلا 1 ساعت کانتر زمانش درست کار میکرد . من بی فایده میدونم حضور خودم رو اینجا . یه کلام خطم کلام تا همه چی درست نشده ترید نکنیتد . تحقیق ککنید کی داره اینو میگه و جقدر پول در اورده و قبل اینکار چه کاری داشته .
هر چی خواستم هیچی نگم نشد ، در این تاپیک ۱ نفر هست که متاسفانه از شخصی که استراتژی چند درصدی میفروشه هم کلاهبردار تر هست و واقعا شخصیت چندش اوری داره ، البته اگه شخصیتی داشته باشه ، دقت کنید میفهمین کیه ، داره داد میزنه ک من ادم توخالی ای هستم ، ب دام ابلیس های ادم روی نیوفتیم .
فک کنم هیوا گلد و فراز گلد دوتاشون بازارشون تخته شد!!! از این پلتفرم های بی درو پیکر دور باشید. توی این مملکت تا هزارتومن درمیاری جونت بالا میاد راحت پولاتون رو ندین دست اینا!!!
عزیزان توی پلتفرم های اتاق معاملاتی اگر دقت کرده باشید متوجه این موضوع میشید که این سایت ها خیلی بهم شبیه هستند که از نظر طراحی و ظاهر و چه باطن و در شکل کارکرد من متوجه یک موضوع خیلی مهم شدم و اون هم اینه مثلا توی هیوا گلد وقتی وارد درگاه پرداخت میشید درگاه پرداخت اصلا به اسم هیوا گلد نیست و نوشته همیار پرداخت و وقتی به شماره پذیرنده و کد درگاه نگاه میکنی دقیقا با اتاق معاملاتی فارس گلد یکی هست یعنی درگاه دو تا پلتفرم دقیقا یکی هست که این نشون میده همه این ها به یک شکلی بهم دیگه ارتباط دارند….
درودو ارادت خدمت دوستان به عنوان کسی که توی هر دو کار کرده یه چیزی از منه کوچیک به شمای بزرگ هم توی فراز گلد کار کردم هم هیواگلد منم هیوارو انتخاب کردم جفتشون کلاه بردارن پول میارید توی بازار های جهانی باید پولی باشه نیاز نداشته باشیدو به قولی لنگش نباشی فراز استاپش عمل نمیکنه برای من چند بار عمل نکرد رفتم پشیتیبانش گفتم بهونه اوورد که پولو برنگردونه میگفت نمیدونم استاپتو دیر گذاشتی در حالی که من بعد باز کردن معامله استاپمو میزارم هیوا هم همینه با شدت کمتر چند روز پیش استاپ گذاشته بودم 157 خط برام حراجی زد پیشیتیبانی هم میگه تو از قصد گذاشتی 157 خط که حراجی نخوری ولی ما برات حراجی میزنیم موفقو پیروز باشید
جتال اینجاست که بر خلاف پاسخی که به شما دادند هیوا گلد بمن گفت معاملات زیر 1 دقیقه شما اگر ربات گونه نباشد اشکالی ندارد گفت اگر حد سود شما زیر 1 ذقیقه هم بخورد مشکلی وجود ندارد