درخواست برای اتصال سرمایه گذار برتر

منم شرایطم مثل توهه 0 ریال درامد از قطعی نت تا این لحظه

3 لایک کرده

درست میشه برادر من

انشالله از این به بعد زندگی بهتری باشه برای همه مردم ایران

3 لایک کرده

واسه من نمیاره اسکن هم زدم همون سرور های قبلی نشون میده

1 لایک کرده

بار اول باید با v پی n لاگین کنی ک بتونه سرور اضافه کنه

1 لایک کرده

کدوم وی p ان الان کار میکنه

1 لایک کرده

گیگی ی تومن زود تموم میشه ویندوز آپدیت میکنه و …

عجله نکنید بزودی همشون رو نت ملی خدمات خواهند داد

3 لایک کرده

اها متوجه شدم مرسی از راهنمایت

1 لایک کرده

با اجازه ایران بروکر

بنده یک گروه تشکیل دادم توی روبیکا برای فشار آوردن به سرمایه گذاربرتر SGB کار های هماهنگ شده با هم انجام بدیم ؛ چون قدرت در اتحاده.

تمام پراپ ها دارن یک کار عملی انجام میدن اما SGB فقط وعده میده !!!

همچنین تبادل اطلاعات و اخبار در مورد پراپ SGB سرمایه گذار برتر .

ممنون میشم که به گروه بپیوندید

5 لایک کرده

ماها که به خاطر سرمایه گذار برتر وارد این حوزه نشدیم همیشه یه راهی هست همیشه یه دست بالا دستی هست اگه سرمایه گذار برتر کلا از دستمون رفت هستن گرینه های بهتری که ظهور میکنن و رشد میکنن و اعتماد سازی میکنن شاید بهتراز هر پراپ و شرکتی که تاحالا تجربه کار داشتی پس صبر و دوری از رفتار هیجانی بهترین انتخابه بهتره یه دفتر و خودکار ورداری چارت بکشی تمرین کنی تمرین کنی و تمرین کنی

1 لایک کرده

اگه فنفکس رو نت داخلی پیاده سازی کرده چرا sgb نمیکنه؟! بعدشم انقدر بیکاری زیاده که حتی خیلی ها حاضرن کان.فیگ میلیونی بخرن و چالش بخرن و با اینترنت ترید کنن. اگه نمیتونن رو نت داخلی پیاده سازی کنن، حسابها رو باز کنن تا تریدرها با اینترنت ترید کنن

1 لایک کرده

فنیکس رو گیم قطعی وصلی داره و خیلی باهاش مشکل داشتن . در ضمن یکی گفت ۷۱ روزه پرداخت سود نداشته . حالا راست و دروغ نمی‌دونم

این کمپین تو روبیکا شکل گرفته و در مورد SGB صحبت میکنن

2 لایک کرده

ایده ی خوبی هست

1 لایک کرده

باهاشون کلی صحبت کردم ؛ ظاهراً ۲ روز سرور رو روی اینترانت تست کردن مشکل پایداری داشتن

مثلاً آپدیت کندل ها و آورد گذاری و اسپات و تارگت دیلی داره و مشکل خوردن .

پیگیری اون جریانات هستن که ببینن میشه کاری کرد با نه !

توی گروه زیر که کمپینگ هست بچه ها صحبت میکنن در موردش

و اینکه تیم پشتیبانیشون انکار درست میگه یه سری شرکت ها هم که فعالیت میکنن مشکل دارن . مای پراپ هم که انگار یک پولی از مردم گرفت و با این مشکلات حساب هارو فریز کردن

1 لایک کرده

بهترین کار برای پراپ ها اینه برن لابی کنن برای وایت لیست شدن متاتریدر از طرف دولت

2 لایک کرده

در صورت ادامه دار بودن این روند ، این پراپ که بهترین پراپ ایرانی محسوب میشه برای همیشه اعتبارشو از دست میده، فکر میکنم چه من و چه مابقی دوستان نهایتا تا آخر اردیبهشت به این پراپ فرصت بدن…

3 لایک کرده

آخه بحث کیفیت هم هست. من خودم حساب دارم ازشون ولی تو دوره دی که قطع بود و وصل شد هم نمیشد درست ترید کرد.
فرصت هم بدیم بعدش کاری نمیشه کرد کلا توی این اکوسیستم پراپ های ایرانی.

1 لایک کرده

حتی پولی واسم نمونده که پراپ بخرم 16 اسفند قبل قطعی کامل نت درخواست برداشت سود دادم ولی واریز نشد متاسفانه

1 لایک کرده

بچه ها به نظرتون سرمایه گذار برتر نمیخاد ی حرکتی بزنه

الان چند تا بروکر یه حرکتیکردن

یا بیشتر پراپ ها با نت ملی ی حرکتی کردن

اینا یعنی زورشون میاد ی سرور متاتریدر ایران وصل کنن

یا ی سایت داخلی بزنن خیلی هم کار نداره براشون

گیر افتاديم ب خدا شانس امسال ۳ بار نت قطع شد

تا اومدیم پولی از پراپ جمع کنیم برای بروکر اینجوری شد

ب خدا چندین روزه فکرم درگیره

خرجی از خانواده میگیرم

بدتر از اون حرفای الکی که می‌شنوم از این اون

یارو میگه ترید فايده نداره

بیا کافی نت بزن:neutral_face::expressionless_face:

7 لایک کرده

درکت می کنم به من هم می گند ترید فایده نداره ولش کن ولی به حرف های اینو اون توجه نکن حرف های اونها تا نوفق شدن تو هست بعدش دیگه نمی تونن حرفی بزنم و در مورد پراپ ها هم بیا از فنفیکس یا پراپکو حساب بگیر لازم نیست عدد بزرگی باشه همون ۱۰۰۰ دلار را بگیر ببین میشه برداشت زد بعد اعداد را بزرگ کن من خودم هم قصد دارم از پراپ کو پراپ بگیرم موفق باشی.

1 لایک کرده