مرسی رفتم چکش کردم میگم به نظرت ۲ نیم ک اقتصادی بگیرم یا هزار دلاری فلکس
من خودم کل این دو ماه رو منتظر سگب مونده بودم و مطمعن بودم حرکتی میزنه… که نزد، الانم رو پراپ دیگه ای وقت نمیزارم مهم هم نیست دیگ کاریم بکنه سگب با بروکر کارو ادامه میدم.
دو ماه واقعا زمان کمی نیست برای پیدا کردن راه حل ولی دیگ به نظر نمیاد اتفاقی بیوفته. به نظرم سگب تموم شد.
وقت بخیر…مثلا میتونین پراپای کوچیکتر بگیرین از بقیه پراپا…فنفیکس مثلا بد نیست…از کاری نکردن بهتره…حداقل کاری که میکنع ، ذهن رو آماده نگه میداره …
سلام.
کار زیرساختی اطلاع دارم که دارن انجام میدن، یعنی سرور ملی راه انداختن ولی مثل این که کیفیت اتصالش براشون مطلوب نبوده.
تو این مدت میتونی یه حساب سبک از پراپهای دیگه برداری، فقط توجه کن که پراپی که برمیداری سابقه خوبی داشته باشه و قوانینشون رو هم دقیق بخون و اسکرین بگیر که وقتت تلف نشه.
تونستی به بروکر خوبی برسی؟منکه نمیتونم بهشون اطمینان کنم خصوصا با نت ملی
ی گروهی داریم تو روبیکا برنامه ای وصل بشه خبر میدم
و بچه ها آه کاری داشته باشند میزارن
اگه دوست داشتید عضو بشید
گروه روبیکا ![]()
اگه دسترسی به نت داری از پراپکو، رابین سود و دارا فاصله بگیر.
متاسفانه دسترسی ندارم به نت پس پراپکو هم جالب نیست نه
از دیشب پشتبانی جواب نداده
نظرت با ففنیکس چیه
بایستی بروکرها و پراپ فرم ها از دولت درخواست کنن متاتریدر و سایتهاشون رو وایت لیست کنه. با این کار نیازی به پیاده سازی روی نت داخلی و یا استفاده از کان.فیگ میلیونی نیست
من دائما با پشتیبانی سرمایه گذار در ارتباطم،هر بار فقط یه جواب گرفتم که فعالیت رو بستر اینترنت ملی میسر نیست و تا برگشتن یا دسترسی 70 درصد به نت بین الملل هیچ فعالیتی از سر گرفته نمیشه.
دقیقا 2 ماه پیش تو همچین ساعاتی اینترنت بین المللی مردم ایران قطع و به تاریکی فرو رفت
دقیقا نشون میده مثل بقیه پراپ های ایرانی از پول چالش ها سود پرداخت میکنه. اینا میترسن اگه باز کنن چالش زیادی نتونن بفروشن
امروز پراپکو هم متاتریدرش وصل شد
سرمایه گذار برتر داره چیکار میکنه دقیقا ؟!
فقط داره مارو عذاب میده
خودشون بیشتر به فکر هستند مطما باشید به کمپین زدن مان نیست
لابد رییسش با کلی دلار مشغول عشق و حال در سواحل اسپانیاست!
همشون همینطورند.
فقط بعضیها مارکتینگ بهتری دارند ورود پولشون بهتره و دیرتر اسکم میشن.
چرا مثل بقیه کار نمیکنن
دست رو دست نمیشه که گذاشت