برداشت سود سرمایه گذار برتر

وقت بخیر دوستان کسی تا حالا از طریق پراپ سرمایه گذار برتر( برداشت) داشته؟؟؟

من قبلا دغدغه این داشتم که ترید یاد بگیریم.الان ک یاد گرفتم مشکل سرمایه هست و امیدم به پراپ سرمایه گذار برتره

میترسم اینم مورد داشته باشه کل امیدم از دست بدم

2 لایک کرده

من تو دو ماهی که اینجا فعال هستم اینطور برداشت کردم که اکثرا راضی هستن ازش. ولی خودم هنوز نرفتم سراغ هیچ پراپی.

بچه هایی که عضوش هستن باید نظر کارشناسی بدن.

4 لایک کرده

تا این تاریخ کارش درست بوده در دادن سود البته یه اطلاعیه زده امروز می خواد قواننی پرداخت سودش رو مقطعی به خاطر شرایط جنگ و ارتباطات تغییر بده بذار مشخص بشه بعد خواستی ازش پراپ بگیر فعلا با اختلاف بهترین پراپ ایران هست

7 لایک کرده

این اطلاعیه رو کجا داده امروز؟

نه خریدم قبلا.تازه رو دور افتاده بودم ک جنگ شد.

2 لایک کرده

شما چه جوری وصل شدی با نت ملی یا تغییر ای پی و یا اطلاعیه سرور دادن؟

6 لایک کرده

نه داداش سرمایه گذار برتر خودشو ثابت کرده .من اکانت ۵ کا برداشت داشتم .به راحتی پرداخت میکنن

4 لایک کرده

چقدر برداشت داشتی و طی چه زمانی واریز شد؟

2 لایک کرده

jتو سایت اطلاعیه دادن یه آی پی گفتن جای اسم سرور …. من وصل شدم :ok_hand:

2 لایک کرده

برداشت داشتم تو ۲۴ ساعت واریز کردن به کیف پولم فرقیم نداره مبلغ کم باشه یا زیاد اگه قوانینشونو رعایت کنی حتما می زنن

2 لایک کرده

عالی جسارتا چقدر بود

1 لایک کرده

بیشترین ۳۱۰۰ کمترینش ۱۰۰دلار

1 لایک کرده

فایل پی دی اف سرمایه گذار برتر برای وصل شدن به متاتریدر روی نت ملی دسکتاپ و گوشی

SGB_MetaTrader.pdf (892.8 کیلوبایت)

**معامله‌گران محترم

:dollar_banknote:با توجه به شرایط جنگی اخیر و اختلال ایجادشده در ارتباطات**، که دسترسی بخشی از معامله‌گران به بازارهای مالی را با چالش مواجه کرد، سرمایه‌گذار برتر یک تغییر مثبت را به عنوان هدیه بازگشت به بازار برای معامله‌گران گرانقدر در نظر گرفته است.
**
:check_mark:بر این اساس، حساب‌های 1K تا 10K در هر دو پلن A و B، به مدت 15 روز تا تاریخ 1 ژوئن شامل افزایش سهم برداشت سود خواهند شد.

:comet:حساب‌ها و درخواست‌های برداشت سود مشمول این طرح:

:reverse_button:**تمامی درخواست‌های برداشت سودی که پیش از انتشار این اطلاعیه ثبت شده‌اند و در حال حاضر در صف پرداخت قرار دارند.

:reverse_button:تمامی درخواست‌های برداشت سودی که از زمان انتشار این اطلاعیه تا 15 روز آینده تا تاریخ 1 ژوئن ثبت خواهند شد.**

:blue_circle:**این درخواست‌ها در صورتی مشمول افزایش سهم سود خواهند بود که حساب مربوطه شرایط برداشت سود را مطابق قوانین سرمایه‌گذار برتر داشته باشد.

:star:جزئیات افزایش سهم برداشت سود

**
:plus:حساب های 1,000$ و 2,500$ شامل %20+ افزایش سهم سود

:reverse_button:برای مثال سهم برداشت 80 درصد به 100% از سهم سود افزایش می‌یابد.
**

:plus:حساب های 5,000$ و 10,000$ شامل %10+ افزایش سهم سود

:reverse_button:برای مثال سهم برداشت 80 درصد به 90% از سهم سود افزایش می‌یابد.

:spiral_calendar:پس از پایان این بازه 15 روزه و از روز 2 ژوئن، سهم برداشت سود حساب‌ها مطابق قوانین استاندارد و قبلی سرمایه‌گذار برتر محاسبه خواهد شد.

:dollar_banknote:سرمایه‌گذار برتر
اولین و معتبرترین پراپ‌فرم در ایران

:mobile_phone: تلگرام :mobile_phone: یوتیوب :mobile_phone: اینستاگرام :mobile_phone:ایکس :speech_balloon: روبیکا

1 لایک کرده

الان هم اطلاعیه دادن که پرداخت سود رو از 80 درصد ب 100 درصد کردن تا ی زمان مشخص کردن

1 لایک کرده

دمشون گرم،این از کد تخفیف هم بهتره

1 لایک کرده

ماشلا گانگستر باشه مردی

1 لایک کرده

نکته ی جالب سورپراز کردنشون بود. برندینگ بیار حرفه ای انجام دادن اولش چند ساعت پیش در بله و روبیکا یه اطلاعیه زدن که قوانین برداشت سود سرمایه گذار برتر قرار هست به صورت مقطعی تغییر کنه که متعاقبا اعلام میکنیم من همین خبر رو در تاپیک مربوطه گذاشتم و چند نفر با خود من نگران این بودیم که می خواد سودها رو کمتر کنه یا در چند نوبت مجزا کم کم پرداخت کنه البته من به دسوتان گفام که صبر کنید تا اعلام کنه بعدش استرس بیخود نکشید و با اعلامش مشخص شد که قضیه برعکس بوده و واقعا سورپرایز خوبی بود

2 لایک کرده

یک گروهی داخل تلگرام هست که حدودا فکر کنم شصت هزار نفر عضو داره و چندسال هست که فعال و تمامی کسانی که پراپ کار میکنند اکثرا داخل اون گروه هستند.ماهی یکبار اونجا رای گیری میشه و گروه بسته میشه و همه گی رای میدن که حدودا هشتاد درصد رای گیری ها را سرمایه گذار برتر میاره و هرکسی از هر پراپی برداشتی داشته سرتفیکیت را داخل گروه میذاره…من خودم اکثرا سرمایه گذار برتر و زورا را خیلی دیدم برداشت داشتن ازش و خیالت راحت باشه خیلی ها از sgb راضی بودن خودم هم در اینده ازشون اکانت میخرم

1 لایک کرده

سلام. انشالا که همیشه پر سود باشید. باهاتون مصاحبه هم کردن؟