اینقدر از سرمایه گذار برتر تعریف میشه کسایی که وقعا به برداشت رسیدند از تجربیاتشون بگن ؟؟
من خودم دو بار از پراپ **بیخود فور اف ایکس (**لعنت بهشون ) به ریل رسیدم که قانون بیست درصد روانشانسی مو بهم ریخت (البته 99 درصد ادمها ) باعث شد حساب و از دست بدم !! یک بار هم از پراپی برداشت زدم البته ! الان هم یک 25 کا از سرمایه گذار برتر گرفتم که فعلا …..
ببین پرداخت سود تو پراپ سرمایهگذار برتر چیز عجیب یا خاصی نیست. بیشتر تعریفهایی هم که ازش میشه بخاطر اینه که فعلاً پرداختهاش رو انجام داده. تو بازار پراپ هم اصل ماجرا همینه؛ تا وقتی پول تریدرها رو بده همه راضیان، ولی اگه پرداختها دچار مشکل بشه خیلی سریع اعتبارش از بین میره.
نمونهش پارسال پراپ فرم پراپی بود که یه مدت تو صدر بهترین پراپ ایرانی بود، اما وقتی شروع کرد بازی درآوردن و پول بعضیها رو نداد، خیلی زود اعتماد بازار رو از دست داد و دیگه کمتر کسی سمتش رفت. در مورد سرمایهگذار برتر هم داستان فرق خاصی نداره؛ مثل بقیه پراپهاست، تا وقتی پرداختها منظم باشه اوضاع خوبه.
شما برداشت زدین از سرمایه گزار برتر آیا ؟؟
آره الان هم حساب دارم ازشون.
قبلاً میخواستم ازش حساب بخرم کسی هایی که برداشت داشتم مصاحبه هایش به چه صورته
الان که تو این شرایط فروش نداره.
ولی در کل چیز خاصی نیست معاملاتت رو توضیح میدی.
درود
ما برداشت میکردیم مصاحبه نداشت
فقط ی احراز هویت هست که اونم با عکس انجام میشه !
الان هم خدمات رو استاپ کرده تا تکلیف اینترنت روشن بشه
اگه برداشت سود از سرمایه گذار برتر داشتی و مدرک داری اینجا بزارید فقط اگه برداشت داشتی بیا اینجا
سلام
چرا باید بزاریم
لطفا دلیلشو بگید
چون در این مدت قطعی یکسری برداشت ها گذاشتن کانال تلگرامشون و خیلی از دوستان میگفتن پولشون واریز نشده اینجوری ب صدق صحتش میرسیم
پس درستش اینه بزنید تو زمانی قطعی اینترنت آیا کسی برداشت زده ؟ اگر زده پرداخت شده عکسشو بزاره
قبل جنگ ازش برداشت داریم تو جنگ که حساب ها فریز بوده برداشت نداده !
شاید واسه منو ریختن برداشتم 9 اسفند بود دیگه خبر ندارم چیشد:joy:![]()
واقعیت این است که در شرایط بحرانی مثل جنگ و قطعی اینترنت بینالمللی، اکثر پلتفرمها از هم میپاشند، اما آنچه امروز در SGB میبینیم، نشاندهنده یک مدیریت هوشمندانه و مسئولیتپذیر است.
توقف ۷۰ روزه شرکت، نه یک عقبنشینی، بلکه یک تصمیم استراتژیک برای حفظ امنیت حسابها و جلوگیری از آشفتگی در شرایط غیرقابل پیشبینی بود. انتقال بستر فعالیت به اینترنت ملی، نشان از احترام عمیق مدیریت به کاربران و تلاش برای استقرار در بستری پایدار دارد.
نقشه راه SGB (از جبران ضرر و سود تا برداشت و در نهایت ارائه چالشهای جدید برای خریداری ) دقیقاً همان چیزی است که یک پراپ حرفهای نیاز دارد: شفافیت و برنامهریزی.
من ، خودم چالش ۱۰۰ کا دارم، با اطمینان و اشتیاق منتظر شروع فعالیت هستم. هر چقدر هم که لازم باشد صبر میکنم ، چون SGB را دیگر فقط یک شرکت نمیبینیم، بلکه بخشی از دارایی و موفقیت خودمان میدانم. به نظر من، SGB نه تنها بهترین پراپ ایران، بلکه در مسیر تبدیل شدن به یکی از برترینهای جهانی است.
در حالی که در دنیای پراپهای خارجی، کوچکترین مکشلی می تواند باعث فروپاشی کامل شود ، SGB با ایستادگی در برابر چالشهای جنگ و قطعی اینترنت، ثابت کرد که برای کاربرانش ارزش قائل است. فریز کردن حسابها در آن دوران، بهترین تصمیم برای حفظ امنیت ما بود و انتقال به اینترنت ملی، یعنی "ما برای شما هستیم✌🏻
قدردان مدیریت هوشمندانه SGB هستیم! ![]()
پ ن : دوستان خواهشاً کم لطفی نکنید و برای اشاره به نام شرکت سرمایهگذار برتر یا از نام آن به صورت کامل و یا از مخفف های ( اس جی بی ، sgb ) استفاده کنید🙏🏻
وقت بخیر دوستان کسی تا حالا از طریق پراپ سرمایه گذار برتر( برداشت) داشته؟؟؟
من قبلا دغدغه این داشتم که ترید یاد بگیریم.الان ک یاد گرفتم مشکل سرمایه هست و امیدم به پراپ سرمایه گذار برتره
میترسم اینم مورد داشته باشه کل امیدم از دست بدم
من تو دو ماهی که اینجا فعال هستم اینطور برداشت کردم که اکثرا راضی هستن ازش. ولی خودم هنوز نرفتم سراغ هیچ پراپی.
بچه هایی که عضوش هستن باید نظر کارشناسی بدن.
تا این تاریخ کارش درست بوده در دادن سود البته یه اطلاعیه زده امروز می خواد قواننی پرداخت سودش رو مقطعی به خاطر شرایط جنگ و ارتباطات تغییر بده بذار مشخص بشه بعد خواستی ازش پراپ بگیر فعلا با اختلاف بهترین پراپ ایران هست
این اطلاعیه رو کجا داده امروز؟