دوستان عزیز داشبورد سرمایه گذار که با نت ملی باز نمیشد اکنون باز میشه
براشما هم با نت ملی باز میشه؟؟؟ بیایید بگییید اینجا
دوستان عزیز داشبورد سرمایه گذار که با نت ملی باز نمیشد اکنون باز میشه
براشما هم با نت ملی باز میشه؟؟؟ بیایید بگییید اینجا
این هم یک نشونه خوب دیگره که تیم SGB داره تلاشش رو میکنه زیرساخت هاشو انتقال بده که بشه با نت ملی هم خدمات رسانی بکنه، بعد از اون کلیپ خفن که گذاشتن
البته هنوز صفحه و سایت اصلی باز نمیشه برا من ولی صفحه دسترسی به داشبوردش باز میشه( تا دیروز نمیشد)
احتمالا در مرحله اول دارن اطلاعات کاربرا رو روی سرور نت ملی انتقال میدن و بعد اون سایت رو، چون قبل هم جدا بودن این دو لینک داشبورد( داشبورد جدید) و قسمت خرید صفحه اصلی و خرید چالش
با چه نتی؟ مبین نت که بالا نمیاد
داشبوردش بالا میاد.قبلا حساب داشتی که لینک داشبورد رو داشته باشی؟
این لینک
لینک ورودبه داشبورد پراپ SGB
اره سایتش بالا اومد
حساب هم دارم
بگو خداروشکرررر خخخ بخدا من این چند وقت هرچدر زور زدم این هه بروکر که ادعا میکردن وصل اند وصل نبودن و قطع بوده ولی فقط سه روز اوپو ول بود ک سشن نیویورک میشد قطع میشد و بعد کلا قطع شد و سرور جدیدم وصل نمیشد بقیه بروکرها هم همین و میگفتن مشکل از اینترنت خودته بعد تریدینگ ویو به اون سنگینی رو باز میکرد ولی اونا رو نه تمام مراحلی هم که میگفتن رو انجام می دادم
داشبورد پراپ سرمایه گذار برتر sgb برای شما هم با نت ملی باز شد؟؟؟
اره برای منم با همراه اول باز شد ![]()
باز تو این اوضاع ک داریم خودش یه خبر امیدوارم کننده است:joy:
![]()
اره درسته
. حساب فعلی شما چند کا و در کدوم مرحله هستشش عزیز
من از سگب دوتا حساب 1k و 5k دوتاش هم مرحله دو و تو سود بودن و نت چند روز دیرتر قطع میشد بر اساس ستاپ هام دوتاش پاس بود،یونیتی هم یه 5k داشتم پاس که شد، ده ثانیه بعدش نوتیفیکشن ،اتمام فعالیت یونتی اومد برام:joy:
چندتا دگ هم ک اسکم شدن مث لیان هم داخلش بودم هعی
منم یه 10 ریل دارم که 4 درصد ضرره.
منتظرم ببینم چیمیشه
خیلی عالی، امیدوارم ب زودی برگرده و تو پرداخت سود ها مشکلی نداشته باشه و بتونیم یه مبلغی برداشت بزنیم، تو این اوضاع
سلام به همه دوستان
برای من هم باز شد یعنی به نظرتون میشه به فال نیک گرفت و بعد از این همه استرس یه کمی ذوق کنیم
در هفته گذشته، کانال رو بی کا ایجاد کردن
دیشب یک کلیپ گذاشتن که نکات داشت و همون دیشب من گفتم اوکیه خوبه ولی هنوز سایت هاشون با نت ملی نمیاد بالا
که امشب داشبورد رو سرورهاش رو به نت ملی انتقال دادن
پس میتونه خیلی در دسترس باشه چرا که نه👌
امیدوارم همیشه دلت شاد باشه که خوش خبر بودی
ممنون عزیز خیلی خوشحالم کردی با آرزوی قشنگت
امیدوارم بهترین ها برای همه مردم ایران رقم بخوره به ویژه تریدرهای ایران زمین، به زودییی..
دوستان شما هم امتحان کنید، بخصوص اون سایت صفحه اصلی که خرید از اونجا انجام میشد، ببینید اون هم متصل شده؟
منم الان که چک کردم داشبورد برام باز شد اما سایت اصلی بالا نیومد