خیلی خوبه درک میکنن و اطلاع میدن
وقتی اقدام عملی نشه چه فایده داره
همون یک نفر هم نمیتونه چون شاخص رفتاری گذاشته برای قوانینش…. یعنی خنده داره… میانگین و قدر مطلق و…. شما باید 3 تا معامله داشته باشی مجموع فلان مقدار بشه اگه نشه پاس نمیشه…. مشخصه چه خبره اینا فقط تونستن یه مجوز بگیرن….. فقط به درد تست و تمرین میخوره برای این روزا
موافقم باهات. من نمیدنم چالش رایگان رو برای کیا گذاشته؟
اگر برای تریدرای حرفه ای گذاشته، که اونا پول از بازار کشیدن و پول خرید چاش رو دارن
اگر برای تریدرای اماتور گذاشته، که یک نفر هم نمیتونه پاسش کنه (اماتور میتونه 35% سود کنه !!)
سلام وضعیت جنگ که معلوم نیست ممکنه ماها طول بکشه من حس می کنم سرمایه گذا ربرتر بی خیال ما میشه
فکر می کنم وضعیتش طوری هست که نمیاد روی نت ملی
واقعا موافقم خدا کنه سرمایه گذار برتر فکری به حال ما کاربر هاش بکنه و به طریقی دو باره اتصال رو روی نت ملی برقرار کنه چون اگر نت جهانی وصل هم بشه من خوش بین نیستم و احتمال قطع مجدد زیاده باید فکر اساسی ای کرد خواهش میکنم از عوامل سرمایه گذار برتر که حتما پیگیری کنید چون قطعا میشه این کارو انجام داد همین سایت فراز تو قطعی قبلی کامل قطع شد ولی پیگیری کردن و مشکلشون حل شد و الان روی نت ملی با سرعت عالی کار میکنن خدا کنه بقیه پراپ فرم ها سریع اقدام کنن که بتونیم کار رو از سر بگیریم عمر و جوونی ما رفت تو این اوضاع!
اصلا مساله اینترنت ملی یا بین المللی نیست.. بنظرم هیچ پراپی که واقعا قصد پرداخت سود رو داشته باشه تو شرایط جنگی فعالیت نمیکنه حتی اگر اینترنت به طور کامل وصل بشه. به این دلیل ساده که درآمد پراپ ها از فروش اکانت میاد و تو شرایط بحرانی کسی چالش نمیخره و درآمدشون کم میشه و فقط باید سود پرداخت کنن و این هیچ سودی براشون نداره.
احسنت بر تو ب نکته زیبایی اشاره کردی.
امیدوارم حداقل شرایط ترید با تحریم شکن رو فراهم کنند…
دوستان به نظر شما دلیل ملی نشدن سرور های سگب چیه کسی اطلاع درستی داره
احتمالا زیرساخت هاشون داخل کشور نیست بنظرم دفترشون دبی بود
زیر ساخت ندارن احتمالا
الان که چک کردم یک سرور IR به متاتریدر sgb اضافه شده که با نت داخلی وصل میشه ولی هنوز بصورت close only هست یعنی نمیشه ترید جدید باز کرد.
خبر خوبیه ممنون از نکته سنجیت کاکو
این عکسو فرستادم برای پشتیبانی
جواب درست درمونی نمیدن که دارن کاری میکنن یا نه
فقط میگن فعلا امکان ترید نیس
سرمایه گذار برتر اهل شو و توضیح نیست
آروم کارشو میکنه
وقتی سرور رو نت ملی بالا آورده اونم با کیفیت بهتر از زورا یعنی به زودی استارت خواهد زد
خدا از دهنت بشنوه
تمام امیدم به حسابام از سگبه
۴ سال تلاش کردم تا به اینجا رسیدم
بزرگترین برداشتم فقط دو روز مونده بود به برداشت که جنگ شد
بعد جنگم بیکار شدم و درامدم صفره و هیچی برام نمونده