درخواست برای اتصال سرمایه گذار برتر

امیدوارم یه راهی پیداب شه وگرنه دیگه مشکل پراپ مثل سگب پیدا کنیم در ایران

از شرکت معتبر و حرفه ای سرمایه گذار برتر انتظار داریم که خیلی سریعتر ی راه حل پیدا میکرد برای فعالیت تریدرها.

الان مدتیه پایدار و مشخصه همه چی. نت بین الملل قطعه و نت ملی پایداره.

امیدوارم خیلی زود بستر رو مهیا کنن واسه ما تریدرها

دقت کردید دنبال دور زدن همه چی هستیم در حالیکه مشکل اصلی پابرجاست؟!

رکورد زدیم در قطعی اینترنت

قبلاً تجربه قطعی نت ملی رو هم داشتیم.اگر دوباره نت ملی قطع بشه چکار میکنید؟

بنظرم تنها راه فعلی اینه که کمپین های مختلف با شدت و سرعت زیاد در اعتراض به قطعی اینترنت ایجاد بشه شاید صدای مردم رو شنیدن و زودتر وصل کردند.

امروز زورا تو کانالشون اعلام کرد متا تریدر رو نت ملی وصل شد و خدمات پراپ ارایه شد

رفتم دیدم راست میگه باورم نمیشد خیلی خبر خوبی بود، البته فعلا close only

ران شدن متاتریدر 5 رو نت ملی، البته اگر از قبل سرورش رو به متاتریدر اضافه نکرده باشید میتونید با تحریم شکن یکبار اضافه کنید و لاگین کنید بعد دیگه رو نت ملی به آغوش پراپ برگردید

سرمایه گذار برتر عجله نکنه همه میرن سمت زورا

سلام فعلا بی خیال سرمایه گذار برتر باید بشیم

برای تمرین و ترید پراپ فرم رابین سود خوبه یه حساب چالشی رایگان میده ک اگ به تارگت برسونید پاداش میده ک ارزش داره برای شرایط فعلی ایران

لینک دریافت حساب چالشی رايگان

https://www.robinsood.com/addreferral/PJ8FU3ZG

ازین رابین سود اسکم تر توی جهان نداریم ، نه وقت خودت ‌ و بگیر نه ملت و

بجایی برسه که بخوان پول بدن ، یهو ایمیل میدن میگن کسی ازین ساعت ترید کرده باشه حسابش سوخته :face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth:

لطفاً تمام‌دوستانی که تمایل به شروع به کار SGB (سرمایه گذار برتر ) دارن ؛ همینجا اعلام حضور کنند تا لینک این پست برسه به دست پشتیبانی !

من شخصا زیاد پیام دادم بهشون. همه موظیم پیگیری کنیم هر روز

درود و عرض ادب

من هم خواستار اینم که هر چه زودتر سرمایه گذار برتر دوباره شروع به کار کنه و برای ما که حدود ۴۰ روز هست با داشتن چالش هنوز نتونستیم وصل بشیم یه راهکاری مشخص کنه

ممنونم از همه دوستان

درود به همه دوستان. بنده هم تقاضا دارم هر چه سریعتر پراپ اس جی بی وارد فضای اینترنت داخلی بشه تا بتونیم مسیر تریدمون رو پیش ببریم. از شما دوست عزیز برای ایجاد این کمپین هم تشکر میکنم.

هرچی می گم بهشون با نت ملی کنار بیاید هی می گن صبر کنید یه خورده شرایط استیبل بشه بعد الان چهل روز بیشتر شده نمی دونم شاید اصلا نت بین المللی وصل نشه اون موقع چی

این یک جنگ منطقه ای بود ولی هیچ کدوم از کشورهای منطقه، اینترنت شون رو قطع نکردن بجز ایران

از 100 هزار نفر یک نفر میتونه پاسش کنه. برو قوانینش رو بخون. 2% ریسک، 35% تارگت :grin: :laughing:

چالش رایگانش ک برا تمرین و مروره زیاد روش نباید حساب کرد ک پاس بشه بخصوص حداقل روز معاملاتی هم هستش. اما چالش های پولیش تارگتش دوتا 7 درصده و حدضرر روزنه و کلی اش هم مث بقیه پراپ هاست.

اول ماه آینده اگ تکلیف نت روشن نشه یک چالش هزار دلاری رو میخرم ببینم چطوره

عوامل سرمایه گذار برتر مگه اینجا هستن؟؟

باز هم همون جواب تکراری که کپی پیست میشه !

باید همه پیام بدیم که حداقل با نت بین المللی بتونیم ترید کنیم و از close only در بیارن

گرفتار شدیم تمام زندگیم رو هواست

گفتگو من با سرمایه گذار برتر !!!

خواهشن همه شبیه این متن رو بفرستید .

سرمایه گذار برتر چون خوب و قابل اعتماد و اثبات شده هست داریم واسش زور میزنیم که به فعالیتش برگرده و جامعه ترید ایرانو نفرسته سمت پراپ های اسکم نامعتبر.

پس از مدیریت محترم پراپ درست سرمایه گذار برتر واقعا عاجزانه خواهشمندیم که جواب اعتماد ما و زمانی که گذاشتیم به درستی پاسخ بدن و شرایط خدمات دهی هر چه سریع تر برقرار کنن با احترام

:bar_chart:**اطلاعیه رسمی سرمایه‌گذار برتر

معامله‌گران محترم

:blue_heart:در این روزهای دشوار، با نهایت احترام، برای شما و خانواده‌های گرامی‌تان آرزوی سلامتی و امنیت داریم؛ و مراتب همدردی عمیق خود را با تمام خانواده‌هایی که در این دوران دچار فقدان و آسیب شده‌اند، ابراز می‌داریم.

:blue_circle:همان‌طور که مستحضرید، در شرایط اخیر کشور، اختلالات بی‌سابقه‌ای در زیرساخت‌های ارتباطی و اقتصاد دیجیتال ایجاد شده است. در این روزها، بسیاری از صنایع و مجموعه‌های بزرگ کشور با اختلال و توقف بخشی از فعالیت‌های خود مواجه شده‌اند و صنعت پراپ‌تریدینگ نیز از این شرایط بی‌تأثیر نبوده.

:bar_chart:در مجموعه سرمایه‌گذار برتر با توجه به آماده‌سازی‌های زیر ساختی، فنی و تدابیر پیش‌بینی‌شده؛ تمامی حساب‌ها، سوابق معاملاتی و سودهای ثبت‌شده به‌طور کامل محفوظ و در امنیت کامل قرار دارند.

:check_mark:تیم‌های فنی و اجرایی مجموعه در این مدت، به‌صورت پیوسته در حال رصد شرایط و بررسی سناریوهای مختلف بوده‌اند و در ادامه نیز شرایط تحت رصد خواهد بود. به‌محض فراهم شدن بستر مناسب جهت ادامه فرآیندها و خدمات پایدار، اطلاع‌رسانی‌ها از مسیرهای رسمی سرمایه‌گذار برتر منتشر خواهند شد.

از همراهی و اعتماد همیشگی شما سپاسگزاریم.**

:bar_chart:سرمایه‌گذار برتر

:mobile_phone: تلگرام :mobile_phone:وبسایت :mobile_phone: یوتیوب :mobile_phone: اینستاگرام :mobile_phone:ایکس