To be fair some laggs were spoted mid trading tho i personally cant blame it on all this platform , a second check is mandetory under strandard broad band access . I failed time and time again when trying to filter out the indicators here .
Platform is enjoing a competitive advantage of being API friendly in bridging brokrages close to traders by letting them execute operations as the go on the chart but is has some big time flaws and cons when it comes to placeing stop limit orders . in short they were litrally non existance at all !
حبف و هزاران بار افسوس که در این شاخه از غلم خیلی عقب افتادیم . ای کاش همین بایتیکل کار جذیذی رو به ثبت برسونه . میبینم پتانسیلش رو
ای کاش این دوستان بتونن از طریق یک چوینت ونچر با شرط تی او تی با انتقال تکنوتوژب و فن آوری یا هرچه اسمش هست بتونن در پروژه های تحقیق و توسعه با طلا دار دنیا تریدینگ ویو همکاری رو شروع کنن . پاین اسکریپت هر دقیقه در حال رشده ما هی داریم عقب میقتیم .
درود بر شما آقای امامی نژاد عزیز من کوچیک شمام (از جمله از نظر سنی!) ممنون میشم درمورد حالا ابزاری که ازش استفاده میکنید. نام ببرید اگر در حد توانتون هست چون خیلی برام جالبه دونستن این نکات علمی چارتتون شبیه اون فیلم های توی وال استریت هست دوست دارم این ابزار رو بدونم واقعا جسارت نشه قربان
(اگر هم مایل نبودید حتما بگید من اینو ازاینجا دلت بزنم قصد به هم زدن ترتیب و نظم و زیبایی این نوشته هارو ندارم🙏)
نظر نهایی من از ۲ پلتفرم که تلاش دارن جایگزین تریدنگ ویو بشن نمیدونم شاید هدف اصلا این نباشه باید دید ارگانی دستور ساخت داده یا شخصیه اما ایم کار از نظر من که بدلیل سوابق کاریم در حوزه ی واردات و صادرات با حقوق بین الملل در هر چند پروژه و چند دوره در سازمان مدیریت صنعتی آشنام منع قانونی به شدت گرفتار کننده ای داره اگر زبونم لال یه روزی قرار شه برا کپی رایت کسی به صاحبان اثار پول بده . اگر اون روز رسید این حرف یادتون باشه و ببینید چی سر فیلیمو و صاحاب فیلیمو میاد .
دسترسی به پاین ندارن یعنی میشه یه وسیله کمک اموزشی در مقطع راهنمایی برای بای تیکل و پیش دبستانی در فراز . به نظرم فراز از الان به فکر کار دیگه باشه بهتره . عزیز جان این کارهنیست تیمت .
ژنرال عزیز من شکست خورده ترین و بدبخت ترین ادمی هستم پر از تروما های مختلف و مشکلات اخلاقی . اشتباه کرفتی داداش ولی چارت رو میشناسم و نوکرتم هستم اگه خدا بخواد
بازم ممنون امیدوارم این نظرتون به زودی عوض بشه نسبت به خودتون و روز های خوشی و در کار ما پرسود و استیبلی تجربه کنید بزرگوار💙
ژنرال عزیز میتونم ازت خواهش کنم پس از بررسی از پشتیبانی بایتیکل اعلام بفدمایید امکان استفاده از وبهوک در آلارهای پلتفورم فراهم است یا خیر ؟
تحلیل هوشمند بایتیکل در نظر ارادتمندتون در بازه ی ۱ تا ۱۰ در حال حاضر بسیار عالیه و عدد ۲ رو نشون میده اما تضمین میکنم با حمایت بیشتر به ۱۰ خوهد رسید . متاسفانه فراز بر خود نناز که شوت میزنی در واحد پشتیبانی ، تیم ، محصول نهایی و …
بولیش ترند بیتکوین در سیکلی ۱ روزه به تارگت مشخص شده خواهد رسید .
متاسفم برای ۳۳۰ هزار نفر قربانی سرقت بزرگ انتلکچال اما بسیار سطحی و عقب افتاده ی فراز و بایتیکل . علما اون تریدینگ ویو ی کافر مسابقه های ماهانه داره در اکانت دمو ، کافیه فقط ۱ ماه بالانس مثبت باشه ، یعنی ۱ رو کرده باشی ۱/۱۱۱۱۱۱۱۱۱ . دیگه ازت پول نمیگیره . اما شرط بزرگش اینه ایرانی ،کوبایی یا کره ی شمالی نباشی.
خشم خدا بر آنانکه نفهمیدند چه کلاهی بر سرشان رفته که والله اکثرهم لا یعقلون ….
ری دالیو ، استاد معظمی که سلام خدا و ره یافتگان بر او باید که نمیبود همین امروز عین یه عقرب گیر کرده در دایره ی اتش با زندگیم برخورد میکردم . مدیر عامل شرکت پل جهانی یا گلوبال بریدج که از معدود افرادی بود که در با روسیه هم تجارت میکرد . بول ران دلار رو جوان مرگ دید روزی و هر آنچه داشت برای باورش گذاشت وسط و نشد .
به خانه ی پدری رفت و پدرش حقوق اخرین کارمندان رو داد و گذشت و گذشت بسر انجام در سفری برای شناخت خود جام جم رو پبدا کرد . صداش الان تو گوشمه که داره میگه من الان به جایی رسیدم در زندگی که فقط با کمک به مردم خوشحال میشم . والله راضیم از جان علف خوارانی چو من کم شه و این ادم ها عمرشون هیچوقت تموم نشه اما چه کنم که ااز جایی به بعد همه ی ما دوست داریم کندل زندیگ یجایی بسته شه .
اما چی یادگرفتم از آقا ؟
مسیر زندگی ایه عکسه ، اگر با دیدنش سر از رازشش در آوردی که دمت گرم ، اگه متوجه راز این هندسه ی مقدس نشدی خود خدا هم نمیتونه کمکی کنه .
داشتم نیم ساعت تیکت میزدم برای پشتیبانی این تریدینگ ویو های ایرانی که علما چارت معکوس کلا تعریف نکردین ، به کدوم بد بخت هایی ۴۰۰۰ هزار دسترسی فرو کردید ؟ میگفت منظورتون اینورته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی اسسسین کرید خیلی معروفه حتما یا بازی کزدین یا فیلمش رو دیدین . اونجا المعلم به الطاهر میگه :
Nothing is true , everything is permited بعنای بشکن هر انچه عرف است و قانون چرا که هر قفلی بر تو باز است . یعنی واقعا هیچ چیز درست نیست و اجازه ی هر کاری داریم ؟؟
بله میتونی هر پرچمی بسوزونی ، هر کاری خواستی بکنی ، از هر دیواری بری بالا اما همونطور که اگه برا هر دم یه باز دم نباشه از حیات ساقطیم اگه بر هر عمل هم مکافاتی نباشه رئز خدا شب نمیشه .
خون بازاهای مالی جهان نفته و ایرانی که اوپک رو تاسیس کرده به درجه ای از د ی و س ی رسیده که فراز و بایتیکل شدن تریدینگ ویوش !
هوش مصنوعی مایکروسافت رو قطع کردیم و تبلیغ هوش مصنوعی میکنیم برای گله ای چهار پا . راحت باشین من که حالک خوبه خوبه چون :
Nothing is true , everything is permitted
مسافرین محترم مدت زمان این پرواز هجده ساعت و پنجاه دقیقه می باشد . دینگ . دینگ
وقتی خودت میگی و هر هر میخندی شک نکن که هنرمندی !
اتصال وبهوک تریدینگ ویو به متا تریدر از یکجا نشستن شما همچو میخ جلوگیری میکند !!! شنیدین بورس یه شبه توش ادم زیرو رو میشه و چشماتون برق زد نه ؟ عین میخ بشینین و وقتی آقایون با پول هاتون باهاماس بودند بواسیر ترشی بندازین .خلبان این پرواز کپتان بایتیکل و کمک خلبان آن مستر فراز آرزوی ادامه ی پرواز در این کوچه ی خلوت بی تریدینگ ویو را برای جیب همه ی شما عزیزان دارد .
![]()
کلام آخر ایکه تلاش تک تک افرادی که پشت برند بایتیکل بودند ستودنی است و شخصا دست که نه بلکه پای این عزیزان رو می بوسم که روز ها ی بسیار در گرما و سرما و باحتمال بسیار بالا زیر سایه ی تاماهاک هایی رفتند سر کار که خود سرخپوستان اگر تاماهاک در حال پرتاب به سمت جایی بود قطعا جا خالی می کردند اما تلاش این بزرگواران دارای کوچکترین مزیت رقابتی با تریدینگ ویو نیست و نمیتونه نبود اون رو پر کنه .
بازاریابان این شرکت باستفاده از آیتم های تبلیغاتی نظیر آنچه از قلم سردبیر سایت آن خوانده شد که با کوبیدن تریدینگ ویو در تلاش پخت کیکی جدید هستند باید بدانند این کیک ، کیک سیب نیست ، کیک سیانور برای تازه کاران و نوعی دیگر از کیک برای حرفه ای هاست که با میل کردن بیشتر بی اختیار ز خنده روده بر خواهند شد ، سیر اما خیر !
فراز که هچ! همیشه در حال فرود خواهد بود اگر از بالا تغییر مدیریت را تجربه نکند اما تمرکز بر بایتیکل و پهن کردن سفره ی سوراخ ترید مقاومتی فاجعه بار خواهد بود و تونل کندوانی برای خروج ارز از جیب تریدرهای ابتدای راه.
کوانت تریدینگ تا امروز نتوانسته جایگزین قابل اعتمادی نسبت به گرگان باران دیده و صورت زخمی بازارهای مالی ، تریدر ها شود . سیگنال های تلگرامی ، بسته های دست چندم ترجمه شده ، اساتید نا محترمی که نه کشفی جدید داشته اند نه حرفی جدید ، هیچ یک از موارد نمی توانند در نهایت فردی را به سود برسانند یا سنتی ارز وارد میهن کنند .
ام کیو ال و پاین اسکریپت پدیدآورندگان موج نو ظهور پرچمداران خوداشغالی ، تریدر های شخصی بازار سرمایه اند . اگر با دست چین کردن سبدی از ابزار درب آزادی اقتصادی گشوده می ماند پاین اسکریپت نسخه ۱ امروز در استانه ی صعود به هفتمین نسخه نمی بود .
از دستان هنرمند سازنده ی بایتیکل صمیمانه درخواست دارد به دوستان و بچه های بالا بفرمایید ، اقتصاد شاید اما ترید را نمی توان مقاومتی کرد .
هیچکدوم فقط trading view
سرچشمه رو ول کردیم چسبیدیم به آب باریکه
نت بین المللی باید موضوع درخواست باشه وگرنه فراز و بایتیکل میشن نسخه ایرانخودرو و سایپا توی دنیای بازارهای مالی. نباید اجازه بدیم این شرکت ها که قطعا رانت های ارگان ها پشت سرشون هست پا بگیرند.