فراز یا بقیه سایت های تحلیل؟ مسئله اینه :)

اقا سلام وقتتون بخیر باشه، گفتم این تاپیک بزنم برای اینکه کسی خواست اشتراکی بخره صحبت کنیم و خوبی ها و بدی های سایت های اشتراکی نمودار رو بدونیم، من خودم دو تا سایت میشناسم یکی فراز و دومی چارتیکس، از هر دو هم اشتراک داشتم و دارم، اول اینکه فراز

خوبیاش: اینکه اشتراک چند کاربره داره،

پشتیبانیشون خوبه (بخش تیکت ها)

همه بخش ها به خوبی کار میکنه و چارت لایو هستش و عین تریدینگ ویو

بدی هاش: بدی ای ندیدم به شخصه ولی از حق نگذریم قیمت اشتراکش بالاست

چارتیکس: چارتیکس هم به همین صورت

خوبی هاش:چارت رو خیلی خوب میاره بالا به صورت لایو و

قیمت اشتراکش نسبت به فراز حدود 30 درصد ارزون تره و خیلی نکته خوبیه برای ما هایی که میخوایم نمودار نگاه کنیم و معلوم نیست تا کی وصل شه نت…

خوبی دیگش هم اینه که هر اتفاقی میوفته سریع توی اطلاعیه سایتشون میزنن البته فراز هم همینطوره ولی یکم تاخیر داره،

بدی هاش: یکم ممکنه موقع فوروراد تست رو حالت replay ممکنه یکم یکم اذیتتون کنه برای کندل ها وگرنه همه چیزش واقن عالی. در کل این خوبی ها و بدی هاش از تجربه استفاده من بود.. اگه کسی سایت دیگه ای میشناسه یا حرفی و سخنی داره بفرمایید…

5 لایک کرده

بایتیکل هم هست

ولی من خودم فقط رو فراز کار کردم و بقیه رو نظری ندارم

فراز خوبه همه چیش

1 لایک کرده

خیلی هم عالی، مرسی از پاسخ :raising_hands:

1 لایک کرده

جسارتا بقیه دوستان هم از متا تریدر استفاده میکنن، منظورم این بودد برای این مدت که قطع هستش از چه چیزی استفاده میکنید، بعدش اینکه جدا کننده خطوط عمودی رو میشه بهتر توضیح بدین با عکس تا بتونم کمکتون کنم؟ حقییقتش متوجه نشدم منظورتون چه ابزاری هستش

1 لایک کرده

منم امروز اشتراک فراز خریدم از فراز نگا میکنم و در چارت مقصد معامله میزنم

1 لایک کرده

بسیار عالی، اره کار خوبیه، سایت های دیگری هم هستش که تو این تاپیک اشاره شد اگه از فراز راضی نبودی میتونی از سایت های دیگه استفاده کنی…

2 لایک کرده

یکی از خوبیای بایتیکل اینه برای دیدن چارت لازم نیست پول بدی اما بقیه پلتفرما رایگان نمیشه چارتو دید،درسته؟

2 لایک کرده

عه جدی؟ اره بقیه پلتفرم ها پولیه، بیزحمت لینکشو همینجا بفرست بقیه هم استفاده کنن مرسی

3 لایک کرده

اهااا اندیکاتور بود منظورتون، متاسفانه نمیشناسم این اندیکاتور رو…

1 لایک کرده

چارتا رو از ایران بروکر هم میتونی ببینی از قسمت قیمت لحظه ای

3 لایک کرده

محدودیت تایم فریم و بقیه امکانات رو داره، ولی صرفا برای کسایی که تایم بالا کار میکنن ، کار راه اندازه…

1 لایک کرده

هیچکدوم صبر میکنیم تا اینترنت وصل بشه مثل قبل ترید میکنیم وقتی میدونیم الان شرایط کلاهبرداری و ماهی گیری از آب گل آلود هست چرا سرمایمون نابود کنیم این مثل ترید زوری تو بازار نا مطمئن یا رنج هست که نتیجه اش را میدونید

1 لایک کرده

جسارتا من کجا نوشتم که ترید کنیم؟ من گفتم برای تحلیل و فوروارد تست و اینا… لطفا با دقت بخونید

1 لایک کرده

منم گفتم آب گل آلود فراز رایگانه؟ بدرد میخوره؟ بعدم گفتم سرمایه فراز وقتی بدرد نمیخوره برای چی هزینه کنی رو دیتای گذشته چارت بکتست بگیر یه سایت دیگه هم هست اسم برنامه و کلا سایتش پایین چارت نوشته و از سایت ایران بروکر هم میتونی رایگان شخصی سازیش کنی و استفاده کنی

حرف شما درسته دوست عزیز موفق باشید.

سلام دوستان با اریا اینوستور میتونین با متاترید ترید کنین تحلیلاتونم فراز چارت

بنده نفعی از این تبلیغ نمیبرم ولی صادقانه بگم از جفتشون خیلی راضیم

:rose::rose:

1 لایک کرده

چرا باید پول اشتراک بدی و قتی بایتیکل هست؟ من که تو جـ.ـنـ.ـگ فقط از بایتیکل استفاده کردم و سودم رو بردم. اندیکاتور هاشم نسبت به فراز بیشتره پشتیبانیشم بهتره من که پیشنهاد میدم از بایتیکل استفاده کنید. اکثر صرافی های داخلی هم چارتشون از بایتیکله. باز هم تصمیم با خودتونه.

chartix.ir

بایتیکل رایگانه و توی بخش خدمات، ترید، ترمینال ترید میشه نمودارارو دید البته نمودارای بعضی بروکرا قطع و وصل میشه

بین این سه تا بهترین فرازه

صد در صد فراز خیلی عالی هستن و همیشه متصل در هر شرایطی