سلام به همه همکارای عزیز
میخواستم از شمایی تجربه کار کردن با پلتفرم بایتیکل و فراز چارت رو دارین میشه بگین از کدوم استفاده کنم بهتره؟
اشتراک کدومشون رو بگیرم بهتره ؟
سلام به همه همکارای عزیز
میخواستم از شمایی تجربه کار کردن با پلتفرم بایتیکل و فراز چارت رو دارین میشه بگین از کدوم استفاده کنم بهتره؟
اشتراک کدومشون رو بگیرم بهتره ؟
قطعا فرازچارت بهتره!
فراز کلا برا چارته بایتیکل اختلال و باگ داره دفعه قبل که اینترنت قطع شد بایتیکل قطع بود ولی قراز وصل
فقط سلطان فراز …
وقتی نمیتونین ترید کنین چجوری چارتو نگا میکنین،،من از وقتی اینترنت قطع شد دیگه چارتو نگا نکردم ینی وقتی نمیشه کاری کرد انگار اصلا حوصله به نگا کردن چارتم ندارم !!!
بک تست گیری و تمرین از خود ترید هم مهم تره
قطعا فراز. تنها پلتفرم که تایم فریم ثانیهای داره فراز هست. برای فست اسکلپ اگه لازم داری قطعا فراز.
همین دیگه اصلا دلو دماغشو ندارم،بعضی از دوستان ماشاالله پیگیر بک تستو چارتن ولی من نمیدونم چرا اینجوریم،تا اینترنت نباشه که بتونم کاری کنم اصلا حوصله ی چارتم ندارم.
اتفاقا من زیاد هم ناراحت نشدهام ، یه فرصت خیلی خوب هست که تو جاهایی که مشکل دارم برطرفشون کنم ، توی فراز روزی یه ساعت بکتست میزنم ، یکم روی اسکلپم کار میکنم ، مدیریت سرمایهام رو بهتر میکنم و کلی کار دیگه هست ، من هنوز به اون پختگی کامل نرسیدم دوست دارم توی این اوضاع حداقل توی این عرصه چند قدم جلو بیوفتم.
سلام به دوستان
ترید در این شرایط اینترنت با برنامه ی تبدیل خوب هست یا نه؟
فراز عالیه بیشتر از 2 سال استفاده میکنم عالیه لینک همراه با هدیه و تخفیف
سلام ، یه سوال داشتم ازت ، فرق اصلی بین اشتراک چند دستگاهه و تک دستگاهه توی چیه؟ من الان با گوشیم تک دستگاهه رو بخرم نمیتونم توی لپتاپم ازش استفاده کنم؟ ( به صورت همزمان نه ، چون الان به لپتاپ دسترسی ندارم برای همون میپرسم )
هر کس به نسبت تجربه خودش و نوع استفاده ممکنه فرق کنه. برای من همون بایتیکل خوبه.چون تایم فریم بالا معامله می کنم و اختلاف چند ثانیه تا 1 دقیقه لگ اذیتم نمی کنه.
من نظرم قطعا بای تیکل اگه قلقلکی نیستین !
an AI to fine them and in darkness bind them . this product has made Iran great again
The paper trading is allways there to get you a hint of the market from the get go and it has nothing short in compare to the so called bible of TA expert . the one and only Tradingveiw
They say one is only as good as the company he keeps and just by looking at the bigshots they invite on their bashes and after parties , man i gotta tell you dont get supprised if NASA logo just poped out out the blue . Consier yourselves warned , lol
Guy this aint no star wars trading in the year 2045 but look at this beauty and compare of to 3000 days of yours truly loanlyness 24/7 trading . My risk reward ratio for the trade is a bit above 3 and our hot AI is aiing at 2.86 . Man this the edge of AI trading and last but not least it has the MADE IN IRAN logo on it
tools box for detailed TA calculations are there for traders . Just look at this Finb time zone tool and see for yourselves hoe bautifully is has pointed out FIB TIME ZONE NO.۱۳ for reversal and formon a counter trend entry just when others are sat with a triggered SL in ahnd !
Chat room has nothing less than the Washington D.C based company of the subject matter . Dont say No shit sherlock just yet . we are talking about Iranian beautiful minds here and as they if you ask me they have they have nailed this so far but it all comes down to cracking TW super weapon PINESCRIPT .