تو این شرایط حاضرین برای چه سرویسی پول بدین که ارزششو داشته باشه؟

سلام
چند وقتیه اکانت گرفتم رو بایتیکل
راستش هم مجبورم و هم اینکه یه سری از چارتایی که داره روی سرویس دیگه ای نیست.
نمیدونم ادامه بدم باهاش یا نه لطفا نظرتونو و مزایایی که برای شما داشته بگین.

فراز هم چند روز پیش باهاش آشنا شدم و نمیدونم که خوبه یا نه و کلا چه کارایی میشه ازش کشید
من بیشتر تو فضای فارکس بودم و از متاتریدر استفاده میکردم اما الان در دسترسی مشکل دارم
شمام از سرویس خاصی که پولی باشه و ارزششو داشته باشه استفاده میکنین؟

اگه اره لطفا معرفی کنین و دلیل خودتونو برای استفاده ازش به‌علاوه مزیتش بگین
اگه چیزی هست که ارزششو داره من حاضرم براش پول بدم شاید منو دوباره موقتا به بازار و درآمد و بازار مالی وصل کنه یا جایی باشه سیگنال بده که آدم بتونه تصمیمات خودشو فکت چک کنه.

هرچی به نظرتون میرسه که برای من یا بقیه خوب باشه رو بگین.

من خودم میگم بایتیکل اوکیه و ارزششو داره فعلا

1 لایک کرده

من در سه تا پراپ حساب دارم که هیچکدوم فعلا روی نت ملی نیستن برای همین برای ادامه ایام قطعی اینترنت و برای این که بیشتر از یک ماه از فضای ترید دور نمونم (و نه برای صرفا سود گرفتن) این کار رو کردم.

یه اکانت یک ماهه با تحفیف از فراز خریدم زیر ۲۰۰ تومن شد که کندلهای دقیقه ای رو با چند ثانیه تاخیر نشون میده.

یه اکانت با تخفیف از رابین سود خریدم فاند پلاسش رو که زیر ۴۰۰ تومن شد شرایطش خیلی سخته و طبق اظهار رابین سود پاس کردنش پاداش ۱۵۰۰ دلاری داره. تا وقتی نت قطع هست روی این حساب کار میکنم در نت ملی رابین سود تا از ترید و بازار بیشتر از یک ماه دیگه جدا نباشم.

چارت رابین سود حدود ۳۶ ثانیه در چارت یک دقیقه تاخیر داره این تاخیر در چارت فراز حدود ۱۰ ثانیه و کمتر هست من جون روی ۵ دقیقه و یک دقیقه معامله میزنم با تعقیب چارت فراز معامله رو روی رابین سود میزنم کندلهاشون هم ۹۰ درصد شبیه هم هست ولی خوب قیمت چارتها با هم فرق دارن.

این روش رو به کسانی پیشنهاد میکنم که فقط میخوان در ایام قطعی اینترنت از فضای ترید دور نمونن وگرنه میدونم که اصلا دیتای لایوی در نت ملی در دسترس نیست.

2 لایک کرده

فراز خدایی از همه بهتره

چارتکس هم خوبه

1 لایک کرده

فراز خیلی خوبه در قیاس با متاتریدر تاخیر زیادی نداره در حد میلی ثانیه که هیچ تاثیری روی ترید شما نخواهد داشت -حتی دیتای مارکت cme رو هم ارائه میده - چارتیکس به نسبت فراز ارزون تر هست - اما تو این چند روز چارتیکس قطغ و وثلی داشت ولی فراز یکبار هم قطع نشد

2 لایک کرده

ممنون از توضیحاتی که دادی، خیلی کمک‌کننده بود.

در واقع هدف منم بیشتر همینه که تو این مدت از فضای بازار دور نمونم. نکته تأخیر چارت‌ها که گفتی هم جالب بود، مخصوصاً اینکه فراز کمتر تاخیر داره.

من فعلاً با بایتیکل کار می‌کنم چون یه سری چارت‌ها رو اونجا دارم که جای دیگه نیست، ولی هنوز مطمئن نیستم ادامه بدم یا نه. برای همین داشتم تجربه بقیه رو هم می‌پرسیدم ببینم چه گزینه‌هایی هست.

اگه سرویس دیگه‌ای هم دیدی که واقعاً ارزش هزینه کردن داشته باشه ممنون میشم معرفی کنی.

1 لایک کرده

خوب اگه یکیشو بخوای انتخاب کنی
آخه نمیشه همه رو هم گرفت

1 لایک کرده

اگر دیدم حتما به اشتراک میذارم

2 لایک کرده

مرسی از توضیحی که دادی. خوبه بدونیم فراز اینقدر پایدار بوده و حتی دیتای CME هم میده. درباره چارتیکس هم نکته قطع و وصلی که گفتی مهمه. من تازه دارم این سرویس‌ها رو بررسی می‌کنم، احتمالاً یه مدت فراز رو هم تست می‌کنم ببینم در عمل برام چطور جواب میده.

2 لایک کرده

حتی هزینه ی میلیونی هم واسه چارت عقلانیه

ابزار دست ما هم همین ها هستن

فراز واقعا خوبه تاخیر هم نداره

4 لایک کرده

به نظرم اگر واقعاً ازش استفاده حرفه‌ای بشه، هزینه برای ابزار هم قابل توجیهه؛ بالاخره چارت و دیتا عملاً ابزار کار ماست. مهم اینه که سرویس پایدار باشه و دیتاش قابل اتکا باشه.

منم از چیزهایی که درباره فراز شنیدم همین بوده که تاخیرش خیلی کمه و پایداری خوبی داره. احتمالاً باید یه مدت باهاش کار کرد تا دید در عمل چقدر جواب میده.

2 لایک کرده

اره همون طور که دوستان گفتن فکر کنم فراز بهتره
چیزی که توی چارتکس به نظرم خوب اومد چند چارتی بودن که میشه کنار هم انداختشون

2 لایک کرده

سلام من ۳ ماه از چارتیکس استفاده کردم راضی نبودم.

تو لایو مارکت گپ مینداخت بعضی مواقع درحالیکه تو فراز یا خود تردینگ ویو نبود. بعد ۳ الی۴ دقیقه همون گپ درست میشد.

3 لایک کرده

اینک باحاله به نظرم مثل متاتریدر در واقع

1 لایک کرده

اوه اینکه خیلی فاجعس

1 لایک کرده

حالت چند چارتی رو فراز هم داره. چارتیکس هم همینطور.

3 لایک کرده

متاسفانه بله. فراز بهتره از همشون. نظر شخصی🙏

4 لایک کرده

این گپ رو من تو اوپن داو رو فراز میدیدم و اون زمان ک اوپن هم ورود داشتم خیلی رو مخ بود رفتم چارتیکس دیدم گپ نداره - البته قبل جنگ بود منتظر بودم عید تخفیف بزاره سه ماهه ازش بخرم ک تو جنگ دیدم قطعی زیاده از فراز گرفتم - یه سری باگ هم داره چون نو پا هست طبیعیه ولی برسه به اندازه فراز قیمت رو با فراز یکی میکنه در کل خوبه انحصار یکی نباشه این اغلب به نفع مصرف کننده بوده

2 لایک کرده

ببخشین کیفیت پایینه. چون اون موقع عجله ای گرفتم تا از دست نره. مال یورودلار بود.

3 لایک کرده

اگه تونستی سورسی که چارت رو باهاش باز کردی رو روی تریدینگ ویو هم ببین چون فراز از اون سورس ها میزاره خودش دیتایی وارد نمیکنه

3 لایک کرده

این گپ مال فراز نبود. برا چارتیکس بود. نگاه کردم همون موقع نه در فراز و نه در تردینگ ویو نبود اون گپ.

3 لایک کرده