برتری تریدینگ ویو به ابزارهای مشابه مانند فراز

سایتی هست که باید قدرش رو بدونیم

امکاناتی داره که توی سایت فراز باید به خاطرش ماهیانه 500 هزار تومان هزینه کنیم

حوصله اینو ندارم که دوباره یه آدم دیگه رو حالی کنم

اینا جوابامه دوست داشتی ببین

1 لایک کرده

شما هنوز احتمالا چارت پرمیوم تجربه نکردی

یه دور تست کن امکانات رو متوجه میشی

2 لایک کرده

چارت پرمیوم چجوری میشه رفت دید

اونی که تو فراز میبینی چارت پرمیومه

اونی که توی تریدینگ ویو میبینی فریه

دقت نکردی فراز امکاناتش با تریدینگ ویو فرق میکنه؟

1 لایک کرده

بیزنس مدل تریدینگ ویو فریمیوم (freemium) هست یعنی یک پلن بیسیک فقط در عوض ثبت‌نام به شما ارائه میکنه و به شدت از منابع اصلیش محدودتون میکنه و بهتون چپ و راست تبلیغ نشون میده تا پول همون منابع محدود رو از این طریق تامین کنه (نمونه دیگش اسپاتیفای، تلگرام و چت‌جی‌پی‌تی و…) که از این طریق سر قیف فروش رو بااااااز میکنه!

اما فراز کاملا روی فروش محصول تمرکز داره و مدل کسب و کارش مستقیما فروشه! (دلیلش برمیگرده به بیزنس مدل – حالا یا نمیخوان یا نمیتونن یا نمیدونن چطور از پس خرج و مخارج این مدل پیچیده کسب و کار که فریمیوم باشه بر بیان)

خواسته فعلی بازار هم کیفیت تریدینگ ویو با قیمت تریدینگ ویو توی نت داخلی هست که این محصول توی بازار شکل نگرفته چرا چون بازار ما قرار نبود اینجوری بشه و اصلا اینجوری طراحی نشده بود از اولش! پسسسس شرکت های داخلی که سرویس ارائه میدن به تامین نیاز بازار خوردن!

بایتیکل هم که این نیاز رو فراهم کرده بود الان مشکل زیرساختی خورده (گمان میکنم چون اتفاقاتی که داره میوفته براش به نظر زیرساختی میاد!)

حالا بله حرف شما درست، به فراز پول ندید و از تریدینگ ویو استفاده کنید! ولی منی که میخوام هر هفته بک تست بگیرم ریپلی مود میخوام و باید با کندل های ۱ دقیقه سروکار داشته باشم چی؟ اما استفاده شما احتمالا صرفا مشاهده چارته که نیازتون رو تریدینگ‌ویو حل میکنه!

3 لایک کرده

کاملاً موافقم چون این روزا من اصلا ترید نزدم

1 لایک کرده