دوست عزیز هیچ پلتفرمی جای تریدینگ ویو را نخواهد گرفت من فراز، چارتیکس، باتیکل حساب دارم و اکانت یکساله تریدینگ ویو پرمیوم را دارم شاید فراز نزدیک تریدینگ ویو باشه ولی کسی که تریدینگ ویو کار کرده نمیتونه با اینها حتی یک روز کنار بیاد
موافقم باهاتون. تریدینگ ویو یه چیز دیگس
برای معاملات فیوچرز صرافی تبدیل هم خوبه. تو بازار اهرم حرفه ای تا 100 ایکس اهرم در اختیار کاربرارها قرار میده. من از اواسط جنگ دارم با تبدیل معامله میکنم.
این مقاله توی ایران بروکر آپدیت هس میتونی مطالعش کنی. فقط برای استفاده از اهرم به درد میخورن جایگزین تریدینگ ویو نیستن: https://iranbroker.net/which-iranian-exchange-has-futures-2/
دوستان عزیز در عجبم از معمار ساخت پلتفرمی بنام فراز ![]()
مکالکه ی مبسوطی داشتم و توجه کنید که :
۱.اصلا در جریان نیستند تریدینگ ویو ایران رو تحریم کرده و پاداش میده برای گزارش هر گونه تخلف
جالب تر آنکه در مملکن غیر مسلمان امریکا ، تریدینگ ویو برای همگان حتی ایران ، کره ی شمالی و کوبا اموان ۲.دریافت چارت پایه با ۲ اندیکاتور رو فراهم میکنه در حالی این ها ۱ روز خدمات رایگان میدن و بعد تمام . پول بده !
۳.اینگونه اقدامات وزارت ارتباطات خدکات جزیره ای بوجود آورده ، رانتی که با بهره داشتن از اون شخص از گرفتاری مردم پول در میاره .
کل ایده اینه :
در یک بلک فرایدی با تخفیف ۸۰ درصدی اقدام به خرید جندین اکانتن حرفه ای کردن . پریمیم ماهیانه ۷۰ دلار شده ، حرفه ای ۲۵۰ دلار فکر کنم . با توجه به حضار قطعی اسنترنت برا خودش کاسبی راه انداخته .
تریدینگ ویو زبان کد نویسی انحصاری معرفی کرده ، این دوستان چه گلی به سر ما زدن ؟
دوستان عزیز در عجبم از معمار ساخت پلتفرمی بنام فراز ![]()
مکالکه ی مبسوطی داشتم و توجه کنید که :
1.اصلا در جریان نیستند تریدینگ ویو ایران رو تحریم کرده و پاداش میده برای گزارش هر گونه تخلف
جالب تر آنکه در مملکن نامسلمان امریکا ، تریدینگ ویو برای همگان حتی ایران ، کره ی شمالی و کوبا اموان 2.دریافت چارت پایه با 2 اندیکاتور رو فراهم میکنه در حالی این ها 1 روز خدمات راشگان میدن و بعد تمام . پول بده !
کل ایده اینه :
در یک بلک فرایدی با تخفیف 80 درصدی اقدام به خرید جندین اکانتن حرفه ای کردن . پریمیم ماهیانه 70 دلار شده ، حرفه ای 250 دلار فکر کنم . با توجه به حضار قطعی اینترنت برا خودش کاسبی راه انداخته .
من نتونستم زبان وین رو انگلیسی کنم . کسی میتونه ؟؟…..
یا فقط میخواد ایرانو کلا کنه برا مرحله اول ، انشالله گه اشتباه کرده باشم . دوستان زبون های دیگش بالا میاد ؟
شما ایران هستین نسخه پرمیوم با نت ملی بالا میاد؟؟
من منظورم جایگزین در شرایط فعلی هستش
خودمم تریدینگ ویو رو بیشتر میپسندم.
سلام
کارمزد فیوچرزش ۰.۱ هست؟؟
در هر صورت جالب نیست یک پلتفرم ایرانی را تخریب کنیم.
تایم فریم ثانیهای داره و کلی امکانات دیگه. کسی که تریدر باشه ، مبلغ اشتراک فراز پولی براش نیست.
در هر صورت دمشون گرم که همچین امکاناتی را فراهم کردند.
اقای اقا مهدی عزیز چیز درست رو ادم باید مریض باشه بگه نادرسته ، فراز که رسما تعطیله باید تغییر نام بوه به فرود . اما بایتیکل قابل قبول برای ۱ wana be trader در سن ۲۰ سالگی و اول راه کار میکنه .
عدم امکان ست کردن وب هوک جهت خودکار کردن معالات بمنظور انجام دقیق ترید بر اساس مدیریت ریسک
عدم امکان دسترسی به پاین اسکریپت اندیکاتور ها و اوسیلاتور ها
عدم امکان ست کردن الارم های چند شرطی در یک الارم
تا صبح میتونم برات بنویسم ولی دوست دارم مردم با سر برن تو دیوار دار و ندارشون بره هوا تا یادشون نره حرفام . من که تریدینگ ویو پریمیم داشتم بعد ۱۰ سال کار و در اوردن ۹ بیت و ۱۰۴ هزار دلار و از دست دادن اون تازه داشتم بعد از ۳۰۰۰ روز و ۳۰۰۰ شب از فعالیت شبانه روز می فهمیدم لذت ترید یعنی چی والله قسم شماها که ول معطلین .
از صمیم قلب برات آرزو میکنم سالها بشینی روی صندلی و ثانیه به ثانیه از همین تایم فریم های ثانیه ای پول بسازی برای خودت . از کل بازار رو طلا و داجونز حجم ترید ثانیه ای خواهی داشت و بس اما بعد از ۱۰ سال که نه بعد ۱ سال ترید اینجوری میبینمت اقا مهدی .
درد سرشونه چه میفهمی ، مچ ، دست ، چشم …
چقدر ارزونه قیمت جان ادم تو این طبقه از جهنم.
این حد از حماقت و عوام فریبی اصلا معمولی نیست ، بعضیا یادشون رفته تریدر یعنی چی ؟ تریدر ایرانی یعنی چی ؟
تریدر ایرانی انسانی کسیه که وقتی همسایه بالا و پایین و چپ و راستش دارن برا درآمد ریالی ۴۰ جور پشتک میزنن درآمد دلاری داره . نه از طریق دریافت کد تخصیص ارز دریافت ارز ترجیهی واردات موز . از طریق قاپ زدن شکار گرگ های والستریت و حق گردن کلفت بروکر و صراف و فیلترینگ رو دادن .
همه ی اینکارها رو کردی و وقتی جیبت پر شد تازه میشی اون خرسه که لشگر گشنگان میگن مو رو برو از تن خرس بکن ، از پمپ بنزین میخواد بکنه تو پاچت تا …… ، تکه کلام همشونم همینه ، مهندس شما که وضعت خوبه .
چه حماقتی کردم وقتی وقت رفتنم بود گفتم کجا برم دلار در بیارم ریال خرج کنم و نفهمیدم تو هرجا باشی بعد از یه مدت حال و روزت میشه عین بقیه ….
کاش مهندس بجا شکار گرگ های والستریت یکم مو از تن خرس کندن تمرین کرده بود .
این ملت خاک بر سر که تا جنگ میشه سگشو ول میکنه و در اوج وقاهت دیوار رو پر میکنه از اگهی فروش سگ رو چه به خرید و فروش تو والستریت . وطن ، تن ، رفیق ، آدم ، همسایه … .همینارو بفروشین بدون تریدینگ ویو قشنگ ترین .
تو سایتای ایرانی هر کاری بخوای بکنی میگن پول بده
خیر. کارمزدش 0.0033 هستش.
پس فایده نداره برای اسکلپ.
در این صورت باید بالای ۱ درصد سود کنی.
اره برای اسکالپ خوب نیست
با درود.من که در صرافی bitpinحساب باز کردم.رو نفت با معامله اسپات با نماد usoonهم میشه ترید کرد.فعلا که در این شرایط به نظر من صرافی bitpinخوبه.
اره خوب بود تا جایی که پول ملت و کشید بالا
تمام موجودیتو وقتی بلاک کرد دیگه تبلیغشو نمیکنی شانس اوردی شاید تا الان پولتو بکش بیرون اسرع وقت
پیشنهاد میکنم
جالب بود تردینگ ویو ایرانی
من تبلیغ نکردم. فقط پیشنهاد دادم. خودم دارم کار میکنم، اونم ایراد داره ولی خوب تو این وضعیت میتونه خوب باشه.