تریدینگ ویو در کپیتال اکستند با نت ملی

حضرت استاد چه خوبه اسم پاین اسکریپت رو شنیدی ، پس تریدینگ ویو خوب نیست اما نسخه های فشل ساخته شده توسط چند میمون از روش قابل پرساشه ؟‌

بخدا قسم که احمق رونق بازاره ، نه هر بازاری البته . اسم تریدر رو بردار جان عزیزت . فرق این فراز و اون بایتیکل با تریدینگ ویو دقیقا فرق پراید و پرادو است . که با همون قیمتت. ایران پراید میخری اونود پرادو .

نوشتن استراتژی خداروشکر پس مهم نیست و تریدینگ ویو . چه کار ا بی کرد تریدینگ ویو ابزارهای اصلیش رو بدون سورس داد بیرون

میبینی ابزار هارمونیکش برای طلا چه تارگتی داده ؟

تریدری که ۷۰ دلار رو بگه گرون ترید نکرده جان دل تریده . با همین ۱ سیگنال من برات زندگی یه زوج جوان رو با هزار دلار سرمایه میسازم جوری که ماه عسل حتما مالدیو باشن نه میدون انقلاب تا ۵ سال هم از اتاق خواب بیرون نیان .

مال خر ها جنس رو که از دزد گرفتن به قیمت بز میفروشن ، طبیعیه خب اثل هزینه برا کس دیگست . با خرید عمده ی با ۹۰ درصد تخفیف سالیانه بسته ای خریدن دوبله سوبله چوبله تو پاچهملت میکنن .

بچه جان این پلشت ها از بوی عرق طراح تریدینگ ویو هم ارزششون برا من کمتره .

مدیر حسایداری هلو از شاگردان دوره های من بود و البته که من از ایشون بیشتر یاد گدفتم تا ایشون از من . خود علو نرم افزار حسابداری کپی شده از نمونه ی خارجیه اما نهدر همین حد . از طرف من به طراحان محترم فراز و گراز و ،،، یه پیغام بده . کپی رایت تو امریکا از ناموس مقدس تره ، سرویس مخفی ۲ چیز رو نگهبانی میکنه ، دلار و رییس جمهور .

تو یه دنیای موازی که ایران برگشته به بازار آزاد یه ارتباط از نوع خیلی خیلی خیلی نزدیکبا با چوب و نشیمن این شرکت های دانش بنیان پیدا خ اهی کرد …

بخدا دلم نمیاد اینکارو کنم که ۴ نفر که ندارن ماهی ۱۵ تومن بدن ۳ تومن بدن به اینا و یک دهم سرویس رو دریافت کنن . اگه عقل داشتن و برا وقت خودشون ارزش قایل میشدن با دریافتسرویس کامل از تریدیگ ویو که تو تخفیف ها همین ۷۰ دلارش میشه ۱۰ دلار کار میکردن .

حضرت استاد شما اگر تو ایران گ و ه یا کوباو کره نباشی با داشتن تنها ۱ ماه بالانس مثبت کلا تریدینگ ویو رایگان دریافت میکنی ، شنیدی فقط بالانس مثبت ۱ ماه پیپر ترید .

ترو ناموست قسم اسم تریدر رو بردار ، سر درد گرفتم . تریدر از دزد ح،ایت نمیکته .