بایتیکل یا فراز؟

سیکل ۲۴ ساعته ی پیشبینی در حالی به پایان رسید که تارگت دوم آخرین ایستگاه حرکت شاه ماهی کریپتو بوده . فراموش نکنیم که نهایت قدرت پیشبینی ما مشخص کردن مسیر حرکتی است و شدت اون خارج از توان ما است . ۱ نفر میدونه دقیقا شدت امواج یک نماد رو قراره بکجا بکوبونه و اون مارکته ، بهترین دوست تریدر موفق .

در سومین روز و با گذر از دایره ی فیب و محقق شدن ۳۰ درصد سود در حساب پیشفرض معاملاتی ، سود روزانه ۱۰ درصد به صورت میانگین عدد معقولی برای خروج و/یا فعال کردن trailing stop loss یا حد ضرر دنباله رو با تکیه بر گزینه ی دوم می باشد .

بایتیکل اشتراکش فضایی من خودم فراز و چارتیکس رو ترجیح میدم

1 لایک کرده

بایتیکل کلا از اول تا آخرش باگ داره، فراز بهتره بنظرم.

یه اسکرین رکورد از فراز میزارم که همین چند دقیقه پیش گرفتم. یادش بخیر یه زمانی تریدینگ ویو داشتیم. باید گل گرفت در این دوتا رو که رانتی هستند. حکایت ایران خودرو و سایپا رو دارند توی بازار مالی سرمون میارن.

اگه تو ویدیو دقت کنید از تایم فریم یکساعت به پایین تایمر شمار بسته شدن کندل ها کار نمیکنه.

لطفا بجای واژه ی نادرست فراز از این پس بفرمایید “ فرود “ .

مثال :

پس از مقایسه ی ۲ راهکار ترید مقاومتی در همسان سازی مراجع ترید غیر بومی مشخص شد ، بایتیکل نسبت به فرود در مقابل خدمات بیشتر ، مبلغ اشتراک کمتری را طلب می کند .

امید است تا با بررسی اجمالی هر دو سایت فرود و بایتیکل نظر شخصی خود را با دیگران باشتراک بگذارید .

مطمعنن فراز بهتره

میگن سارین گلد فعلا فقط فعالیت داره. دوستان راین. منم تازه واردش شدم : ربات تریدر فراز گلد (ربات معامله گر طلا) – سایت ربات تریدر

میگن سایت سارین گلد هم خیلی خوبه. من تازه باهاش آشنا شدم. ثبت نام