چمیدونم امید داشتیم تا اینجا از اینجا به بعدم امیدوار ببینیم چی میشه..
من از این اتفاقاتی که تو زندگیم افتاد به خیلی چیزا رسیدم. فهمیدم خدایی وجود نداره. دین جز فرقه چیزی نیست و هرکی رو که انسان بپرسته تنها شیطانه خدایی غیر از خودت وجود نداره هر انسانی خدای خودشه و باید خودشو بپرسته و از خودش کمک بگیره تو این بدبختیا یبار نشد هیچکدوم از یک این کسا نیومدن کمکم کنن اون لحظه التماس میکردم میگفتم خدایا الانم برگردم بازم اون چیزی نیست که قرار باشه اتفاق بیوفته فقط یه معجزه کن بتونم بیشتر از نصف سرمایمو حتی نجات بدم که نشد… بعد اون لحظه مدت ها دعا و این چرتو پرتا از همه چی زده شدم که هیچ و عقلم اومد سرجاش و خیلی چیزارو فهمیدم و اینکه اول و اخر همه چی خودتی و تویی خدای خودت و بقیه کشکه و همین دین پرستا فرقه پرستا اینو اونو قربانی اهدافشون میکنن تا از استفاده کردن عقلشون جلوگیری کنن مبادا خاسته ها و اهدافشون از بین بره.
ترید واقعا خیلی چیزا به ادم میفهمونه و درس های زیادی میده چیزایی که حتی کسی هم درکش نکرده و این درس ها توی همه جا بدرد ادم میخوره و کاربرد داره.
روز اول که چون داییم تریدر بود اومدم و با کانال سیگنال کریپتو که کلابرداری بود شروس شد و من فک میکردم ترید راحته و هزار سود ولی نه ترید یه دنیاست که تو میسازی و زندگی که نزد توست
حقیقت روز اول یکی از دوستان به برکت وجودش منو با ارز دیجیتالاشنا کرد کفت بیا دوج کوین بخرکیف پول فقط من دارم از طریق صرافی خارج اقدام کردم هرکسی نداره منم سال ۱۳۹۹ اندازه ۳۰۰ تومان بعد چندوقت دررفت:joy:
دیدم که من چرا به شغلی که انقدر علاقه دارم توجه نکردم به کل مدیریت در مجموعه تبلیغاتی و کنسل کردم وارد حوزه ترید شدم البته بعد اموزش و کلی بالا پایین شدن ومو سفیدکردن
من که داستانی داشتم. اینجوری بود که کار رو درآمد خیلی خوبی داشتم به ترید فکر نمیکردم دقیقا 16 خرداد 1402 مغازه هام سوخت از بین رفت یه مدت پول داشتم برای خودم الکی میگشتم تا ببینم چی میشه تو اینستا میچرخیدم یکی از این پکیج فروشا میگفت آموزش رایگان میدم این حرف ها نشستم نگا کردم هیچی یه پول کانال سیگنال هم بهش دادیم رفتیم تو چرخه نابودی یکی دو ماه گذشت فهمیدم بازارش بازاره اما اینا که تو اینستا هستن کلاه بردارن گشتم یه بنده خدا دیگه رو پیدا کردم تا الان هم خودم رو بستم به آموزشاش خدا خیرش بده واقعا آدم حسابی بود یه مقدار هم درآمد داشتم از پراپ ولی این سال 404 اصلا سال نبود که همش داستان داشتیم با نت . اینم بگم از همون اول رویا پردازی نکردم خودم رو برای باختن 200 300 میلیون آماده کردم فقط کاش از اول با پراپ شروع نمیکردم ذهنم خیلی ترسو شده برای یه تریدر این همه ترس هم خوب نیست .اینم بگم هرچی کتاب روانشناسی بود رنده کردم . آخرش میخوام بگم خیلی سخته سختیش انتها نداره شاید برگشته بودم سرکار خودم الان هم درآمد بالایی داشتم اما من میخواستم کاری داشته باشم که با هیچ کس طرف نشم خودم باشم و خودم شاید 3 4 سال دیگه هم زمان ببره تا واقعا تریدر بشم اما بیخیالش نمیشم این کار شده زندگی من حتی الان که درآمدی ازش ندارم یا خیلی کمه
حقیقتش من از اولشم خیلی آدم رویا پردازی نبودم و نیستم و هیچوقت به رویای یه شبه بنز خریدن حتی فکر هم نکردم
چون یه شخصیت به شدت منطقی و محاسبه گری دارم، کلا از اول هم به ریاضیات خیلی علاقه داشتم چون کلا علم ریاضی هم بر پایه منطق و استدلال هست
من سال ۹۰ توی بازار بورس اومدم و به طور جدی از سال ۹۶ ترید توی بازار ارز دیجیتال رو شروع کردم و الانم حدودا دو سال میشه که فقط انس طلا جهانی در حال ترید هستم و خیلی کم سمت باقی نماد ها میرم
اوایل که اومدم سمت ترید (سال ۹۶) رویای سود روزانه ۲ میلیون تومان رو داشتم
منم خیلی دوست دارم تو یکی تاپیک ها گفتم ولی چند نفر بهم گفتن نکن بیچاره میشی اخه من مغازه انلاین شاپ داشتم اینستاگرام چون محصولم مصرف همه نبود کم کم با تورم حاشیه سودمند آمد پایین بستم الانم تو اسنپم کم کم آموزش می بینم رویا پردازی نمیکنم ولی علاقه دارم اهل ریسک نیستم دو دل شدم چند نفر گفتن هرچی داری از دست میدی خواهشا شما بگین چند سال طول کشید و اینکه واقعا سود داره میگن فقط یک درصد تو ترید موفق میشن واقعا اینجوریه
ترید خیلی سخته و هر کسی نمیتونه ادامه بده، ولی اونی که کم نیاره و تا تهش ادامه بده و اصولی کار کنه قطعا به سوددهی میرسه
من ترید رو به عنوان شغل دوم خودم انتخاب کردم، همچنان هم شغل دومم هست ولی درآمد اوله
کلا باید در کنار آموزش ترید یه شغل دیگه هم داشته باشید چون چند سال اول به احتمال زیاد ضررده خواهید بود و اگه شغل دیگه ای نداشته باشید برای درآمد ماهیانه قطعا خیلی سریع حذف میشید
توصیه میکنم برای شروع با حساب های پراپ کارکنید و بعد از یه مدتی بیاید روی ریل یا همون پراپ ادامه بدید
شاید از پراپ فرم ها سودی نصیب تون نشه ولی قطعا خیلی به رشد شما در ترید و تبدیل شدن تون به یه تریدر منظم کمک میکنه
دمو در حد راه افتادن و مسلط شدن به استراتژی خوبه ولی چون پول واقعی بابتش پرداخت نکردید روح و روان شما رو درگین نمیکه حتی سود کردن در اونجا به شما یه حس اعتماد به نفس کاذب میده که به شدت برای ترید با سرمایه واقعی خطرناکه
بهترین گزینه همین پراپ هست
من کلی گفتم، الان شاید نشه کار کرد ولی وقتی شرایط اوکی شد باید این موارد رو رعایت کنید