فعالان این تاپیک از چه زبان فارسی سختی استفاده میکنند.نمیدونم فقط منم که اکثر پستها برام نامفهومه و اصلا نمیدونم راجع چی داره بحث میشه یا کس دیگه ای هم هست!؟انگار دوستان متنهاشون انگلیسی بوده میدن گوگل ترنسلیت ترجمه نصفه اش رو میگذارن اینجا.عنوان تاپیک هم که بروکر کپیتال اکستند بوده اصلا معلوم نشد کجارفت؟بالاخره کسی تونست از این دامنه استفاده کنه؟کاش دوستان در هر تاپیک راجع به موضوعش صحبت کنند.متاسفانه عادت به حضور در گروههای واتس اپی و تلگرامی باعث شده مطالب فروم هم مثل اونها باشه و مطالب فله ای مطرح بشه و نظم و عنوان تاپیک رعایت نشه
شما از اون هایی هستی که هوا برشون داشته ولی نگران نباش آقای چارتکش و کلاهبردار لایت فایننس تو استیتمنت اینو داری که با کلاهبرداری بله سود کنی البته هنوز نفهمیدی اندیکاتور های خوش رنگ اصلا به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره از خودت هم شروور نباف چارتکش عزیز تو نهایتا کلاهبرداری کنی.
ببین سطح اونی که اومده از تو آموزش ببینه چیه دیگه.
در نهایت چارتکش هستی و البته کلاهبردار
بله متاسفانه برای منم همینطوره،نوشته ها بعضی اوقات واقعا نامفهوم هستش.مشکل دیگه ای هم که هستش،من هر کدوم رو باز میکنم مدام یکی دو نفر ثابت حضور دارن که در حال ادعا کردن و تعریف کردن خودشون هستن. به نظر میرسه بعداز اینستاگرام و تلگرام، اینجا هم آرامش نداشته باشیم از دست اینا
البته بگم بهتره در کلاس ادبیات شرکت کنی چون خیلی معلومه به اونم مسلط نیستید داری چرندیات مینویسی که قابل خواندن نیست
وای به حال اون بروکری که تو نماینده اش باشی حیف واقعا اون بروکر باید در سطح مثبت صد باشه که بخواد با چارتکشی مثل شما همکاری کنه البته معلوم شد لایت فایننس کلاهبردار هست و نیازی نیست شما بگید من کلاهبرداری میکنم
اینا چارتکش و کلاهبردار هستن همین چارتکش هرکسی دیدید اندیکاتور خاص خوش رنگ زیبا کلمات خاص استفاده کرد اون چارتکش هست چون معلم باید به شیوه ای تدریس کنه تا دانش آموز یاد بگیره.
در مورد کپیتال اکستند، من تا امروز ظهر وصل بودم خیلی هم خوب بود همه چیز ، ولی یهو همه با هم قطع شد
طرف چقدر ضعیف هست چند تا اندیکاتور انداخته کندل هم گذاشته روی هیکن آشی تا یک تازه وارد فکر کنه چخبر هست.
تو از عمران حرف میزنی ولی آجر پزی شما را ببیند فرار میکند
تریدر توی چین چیکار داره چارتکش اینو توضیح بده به زبان فارسی قشنگ تا ببینم چند چندی چارتکش
تشکر ویژه دارم ازتیم بروکر محبوبم capital xtendبخاطر راه اندازی نت ملی
فدایی دارید🥀
خیلی نکته درستی هست
لطفا دوستان فقط در موضوع تاپیک صحبت کنید.
هر حرفی دارید با اندکی جستجو میتونید تاپیک مربوط رو پیدا بفرمایید و اونجا مشارکت بفرمایید.
لطفا همراهی کنید تا نظم کامیونیتی رو بتونیم حفظ کنیم.
ما فعلا بنا به اعمال محدودیت نداریم.
مرسی از معرفی و اینکه این کار را انجام دادید
کار نمیکنه همش ترور 502 میده که جالب نیس
باز نمیشه و ارور 502 میده و جالب نبست
برای ثبت نام نهایی کد میاد به ایمیل که متاسفانه جیمیل هم قطعه.
لینک تریدینگ ویو هم از کار افتاده
آیا در حال حاضر کار میکنه؟
من چند وقته از ایرانیا استفاده میکنم فراز
خیلی خوبه اصلا مشکلیم نداره تو این مدت هم قطعی هم نداشت
قیمتشونم خیلی مناسبه تازه تخفیفم دارن
نمیشه داخلش لاگین کرد متاسفانه و برای همین .اچ لیست نمیشه درست کرد و کلی امکانات دیگه
الان لینک همین تریدینگ ویو کپی را ریدایرکت کردن به وب سایت بروکر کپیتال اکستند، و الان دیگر در دسترس نیست، در مورد این بروکر نظری ندارم برای بنده ناشناخته است
متاسفانه کار نمیکنه!