فراز چارت هم تعرفه ها رو گرون کرد ! 100% افزایش قیمت!

1 لایک کرده

ایران واقعا برا یه سریا بهشته

اول مشکلی که نبوده کلا درست میکنن ؛بعد از همون مشکل از آب گل آلود ماهی میگیرن…

به شخصه همون تریدینگ ویو رایگانش کارمو را میندازه چرا باید جیب اینارو پر کنیم ( حالا اونایی که احتیاج دارن به تایم فریم های ثانیه ای و یه سری اندیکاتور خاص هیچی …)

26 لایک کرده

بر پدر و مادر ماهیگیر لعنت

15 لایک کرده

وقتی میگن تحریم نعمته منظورشون اینه :smirking_face:

16 لایک کرده

بدبختیم! بدبخت!!!

6 لایک کرده

چارتیکس ارزون تره

اما خب رفتن به تاریخ خاص ندارن که این یکم منو اذیت می کنه

4 لایک کرده

دیگه تمرین هم تعطیل کنیم

3 لایک کرده

چرا از این استفاده میکنین

رایگان از سافت 4 استفاده کنین

خیلی هم بهتر از اینه

4 لایک کرده

منم به شخصه اینسری اشتراکم تموم بشه ازش نمیخرم/ وقتی نه پراپی داریم نه بروکر نه درامد فراز میخام چکار// اگر تریدینمگ ویو باز بود اون رو میبینم/ نبود منتظر میشم تا لحظه مرگ/ چون با این شرایط هر چی ادم زودتر بمیره برنده هستش

19 لایک کرده

وای باورم نمیشد !

فک میکردم فراز با منه مشکلش بعد چارتیکس چه وضعشه ؟

چه کاریه وقتی میتونیم هزار نوع چارت دیگه حالا یکم سخت تر داشته باشیم ،پول بدیم به اینا .

فراز چارت عالی بود و هرچی عالی باشه باید قرامت بگیره بخاطر همیناس که به هیچ جا نرسیدیم و داریم درجا می‌زنیم ، هر گرونی بی علت نیست رو باید بکنیم هر خوبی بدون گرونی و پول نیست .

8 لایک کرده

اینم ارزونی خودشون .

نمیگیریم .

کو بستر معامله .

چه اعتماد به سقفی هم دارن .

تو این موقعیت شخمی که معامله نمیشه زد بجا ارزون کردن دارن تک چرخ میزنن .

یا اینا ک..‌‌خلن یا ما

11 لایک کرده

من مخالف فیلترینگ و انحصار و گرونی هستم ولی متاسفانه این پوله ملیه که بی ارزش میشه هر روز.

سروری که واسه برنامه نویسی میگرفتم ۳ تومن تو یک ماه شده ۶ تومن. API های دلاری هر روز داره گرون تر میشه به همین دلیل پلتفرم ها ناچارن گرون کنند.

متاسفانه دیگه نه واسه مصرف کننده میصرفه قیمتا نه واسه ارائه دهنده …

6 لایک کرده

همونطور که تخم مرغ و نون و خوراکیو و و و و و گرون شده

این بنده خداهاهم مجبورن بخاطر هزینه های سروراشون بیان اشتراکو گرون کنن

کلا اشتراکش از ۲ دلار شده ۲.۵ دلار خودتونو کشتین

۲ دلار واسه زمانی میگم که دلار بود ۱۵۰

الان با دلار ۱۸۰ میشه ۲.۵ دلار

یقه اونی که مقصره رو بگیرین

شمام اگه واقعا تریدرید ۳ دلار پول کمیسیونتونم نمیشه

مایی که هنوز به سود نرسیدیم بهمون فشار میاد

16 لایک کرده

دیگه همه چیز برای خودش ول شده و ایناهم برای خودشون هر کاری بخوان میکنن. کی به کیه

2 لایک کرده

متاسفانه موافقم ولی

چارتیکس هم گرون میکنه

بایتیکل هم همچنین

تو این خاک اب خوش از گلوی ما پایین نميره

تنها راهش

اینه بگیریم

نت بگیریم واسه فانددنکست

متا۵ اندروید وصل شیم معامله بزاریم و از فراز دنبالش کنیم

پول جور شد بریم

اینجا درست بشو نیست.

الان چقدر مردم گوشت نمیخرن قیمتش پایین اومده؟

عرضه تقاضا جایی ک قیمت تعیین میشه معنی نداره

3 لایک کرده

اصلا چه ربطی به اینترنت پرو داره؟

داستان واسه خودت میبافی و حرف میزاری تو دهن من

من مگه گفتم اینترنت پرو خوبه چرت و پرت تفت میدی

شما بخوای نخوای اگه یه سرور بخری باید با توجه به قیمت دلار دوباره هزینه اون سرورو بدی

الانم فراز از لحاظ دلاری همون پولو داره ازمون میگیره

متاسفانه چون ارز مملکت ما شت کوینه مجبوره بزاره رو قیمت اشتراک تا اون سرورو دوباره بخره و سرپا نگهش داره

اگرم برات کارایی نداره نخر

چارت فراز هم ابزار دور زدن تحریم نیست

قبل جنگم بود بعد جنگم هست

مجبور هم نیست بخاطر امثال تو که درکی از کسب و کار ندارین قیمتو به ضرر خودش پایین نگه داره

منم برای شما آرزو میکنم فردا روز اگه کسی باهات منطقی صحبت کرد نیای واسه خودت داستان درست کنی

حداقل ایکاش فهم و شعور مکالمه رو داشتی

3 لایک کرده

تریدینگ ویو درآمدش هم از تبلیغیه که میندازه رو چارتت

و هم از نوتیفی هست که دم به دیقه میگه اگه میخوای امکانات بیشتری داشته باشی بیا اشتراکمو بخر

منم اگه یه روزی پول اشتراک تریدینگ ویو رو داشته باشم لازم نمیبینم تو پلتفرم های ایرانی چارت باز کنم

ولی الان فرازو با توجه به قیمتی که داره و امکاناتی با این قیمت در اختیارم میزاره برا خودم بهتر از تریدینگ ویو میبینم

شما شاید هیچکدومشو لازم نداشته باشی

6 لایک کرده

واقعا. هزینه ها ی ابزار و پیش نیاز های ترید از خود سرمایه اولیه ترید گرون تر شده!!! توی تایم دقیقه باز شاید بشه از چارت های دیگه استفاده کرد. اما ثانیه!!!

3 لایک کرده

از چارت. Chartfx استفاده کن فرییه :joy: تاریخم داره حساب دموم داره نت ملیم میاره

2 لایک کرده

دوستان من دیشب داشتم به این موضوع فکر میکردم کلا که چرا باید گرون بکنند تو این شرایط
دو حالت به ذهنم رسیده، یا اینکه کلا قرار نیست ما دیگه دسترسی درستی به پلتفرم های قبلی داشته باشیم و این عزیزان دارن از الان مارو مجبور میکنن که بریم با هر قیمتی بخریم ازشون و شاید دوباره یک ماه دیگه باز گرونتر کنند.
یا اینکه قراره دوباره نت رو درست کنند و الان صرفا میخوان تا وقت دارند از اب گل الود ماهیشون رو بگیرن.
از اونجایی که حس میکنم مورد دوم شانسش کمه، احتمال میدم قرار نیست حالا حالاها نت داشته باشیم پس

1 لایک کرده