http://Capitalxtend-tradingview.com
پلتفرم تریدینگ ویو با نت ملی.
برای من چند دقیقه باز شد سایت،حتی چارتهای مختلف رو باز کردم،ولی قطع شد دیگه.این لینک یکم مشکوک میزنه
نه مشکوک نیست بروکر کپتال داخل سایت ایران بروکر اطلاعیه داده که سایتش و متا آورده نت ملی در کنارش تریدینگ ویو رو هم با سرور اختصاصی خودش آورده ملی
حرکت خوبی بوده هرچند خود بروکر من تجربه ندارم ولی زحمت کشیدن
فقط عوامل بروکر اگه این پیام میبینید امکان لاگین براش ارور میده اکانت شخصی ام هست نه گوگل
اگه بشه لاگین هم کرد عالیه
بازم ممنون
عزیزان مدیر در ایران بروکر هم توجه کنند که میشه سایت تریدینگ ویو و متا تریدر 5 کلا بیان تو وایت لیست نت ملی
فقط تلاش بالا دستی و کاربر حقوقی این فراهم میکنه من حقیقی قدرتی ندارم وگرنه تریدینگ ویو و متا الان وصل بود
قابل توجه دوستانی هم که فقط یاس و ناامیدی تزریق میکنن و آقام وای راه میندازن
سکوت نکردن قطعا بهتر از منفعل بودن
ما هیچ پیشنهادی ندیم لال بشیم منتظر بمونیم نت وصل باشه یا نشه
حالا در کل من با مخالفان کاری ندارم ترید قماره چیه دیدگاه شخصی طرف چیه
صدای ما باید به بالاییا برسه که کار کارشناسی شده انجام بدن
امیدوارم سرمایه گذار برتر هم بزودی این حرکت بزنه
آخه ببینید دوست عزیز
کلا دولت با ترید فارکس مشکل داره
با ارز دیجیتال هم که تا حدی اوکی بود اون بلاها رو سر صرافیهای ارز دیجیتال اورد
به همین دلیل هم هست که سایت اکثر بروکرها فیلتره
یعنی کلا کار ترید فارکس یه جورایی توی ایران غیر قانونیه و پشت این ممنوعیت هم سازمان بورس ایرانه
ممنونم که با ماهم شیرش کردین
واقعا مفید بود
https://cx-irn.com
یکی از بهترین بروکرهاس که به ایرانیا خدمات میده
لورج بالا
دپازیت پایین و اسپردهای واقعا رقابتی
کاش هرچه زودتر بتونن متاتریدر رو هم بالا بیارن
انقدر ترید کردن تو این مجموعه برام لذت بخش بوده
الان که به وینگو متصلم اصلا نمیتونم با میزان اسپردش کنار بیام
بروکر محبوب کپیتال اکستند با نت ملی به وب تریدر متصل شد
به شخصه دو سالی میشه با این بروکر ترید میکنم
از نقاط قوتش میشه
به لورج بالا
میزان کمیسیون منطقی
اسپرد قابل رقابت
و دپازیت کم تو حساب پرو
اشاره کرد
واریز و برداشت پول به چه صورت هست؟ ریالی میشه؟
نه متاسفانه نداره
https://iranbroker.net/broker/capitalxtend/
آپدیت فروردین 1405: اتصال بروکر کپیتال اکستند با اینترنت ملی
بروکر کپیتال اکستند دامنههایی را راه اندازی کرده تا تریدرها بتوانند با اینترنت ملی ایران وارد سایت و پلتفرم معاملاتی شوند. توجه داشته باشید که این لینکها فقط از ایران در دسترس هستند.
لینک ورود به وبسایت:
لینک ورود به وبتریدر:
توجه: بروکر کپیتال اکستند هشدار داده که با توجه به ناپایداری شرایط اینترنت، احتمال اختلال یا قطعی وجود دارد. بنابراین هنگام ثبت معاملات، حتما دستورات حد ضرر و حد سود را همزمان ثبت کنید تا ریسک معاملات کاهش یابد. این بروکر اعلام کرده که در صورت بروز اختلال یا قطعی اینترنت ملی و عدم دسترسی به لینکها، مسئولیتی متوجه کپیتال اکستند نخواهد بود. لطفا با در نظر گرفتن ریسکهای موجود در شرایط فعلی ایران اقدام به معامله کنید.
اطلاعیه فروردین 1405 بروکر کپیتال اکستند: تریدینگویو، با اینترنت ملی
بروکر کپیتال اکستند اعلام کرده که با توجه محدودیتهای دسترسی به اینترنت بینالملل در ایران، تیم فنی و پشتیبانی شرایطی را فراهم کرده است تا کاربران بتوانند به تریدینگ ویو از طریق اینترنت ملی ایران دسترسی داشته باشند. اکنون معاملهگران میتوانند از ابزارهای تحلیلی قدرتمند TradingView برای بررسی بازار، تحلیل نمودارها و تصمیمگیریهای معاملاتی از طریق لینک زیر استفاده کنند:
http://capitalxtend-tradingview.com
مشتریان بروکر کپیتال اکستند میتوانند در زمان قطعی سراسری اینترنت، با شماره زیر جهت دریافت پشتیبانی یا مدیریت پوزیشنهای باز خود اقدام کنند:
تلفن: ۰۰۳۵۷۲۵۰۵۶۴۴۱
واتساپ: ۰۰۳۵۷۹۷۸۶۸۲۰۱
سلام آقا پرهام با تشکر از شما بابت به اشتراک گذاشتن این مطلب.یک سوال داشتم با توجه به اینکه برای ورود به تربدینک ویو نیاز به ایمیل هست حتی با لینک ارسالی هم نمیتوان وارد شد .ابا باید کار خاصی باید انجام داد.ممنون میشوم راهنمایی کنید.موفق باشید
میتونی از سرویس ها میل ایرانی مانند ایمیل ایران و یا میل فا mailfa.com استفاده نماید یا در صورت وجود رمز عبور وارد حساب خود شوید فقط بگم نمیشه در تریدینگ ویو ترید کرد با این بروکر
با توجه به بررسی های من با عرض پوزش امکان ثبت نام و وزود و بازیابی رمز فراهم نیست و این نسخه ای شبی سازی شده از پلتفرم تریدینگ ویو میباشم @admin
با درود دوست عزیز خطا میده برای ورود
با نت ملی هیچ پلتفرمی چارت درست نیست از طریق چارت صرافی نگاه کنید بهتر از اوناست البته کریپتو،به چارت پلتفرما اصلا اعتماد نکمید من همه رو امتحان کردم اصلا برعکس میزنه
اقایون ایران بروکر باید یه یاعلی بگه و ما هم مرد ونه باهاش دست بدیم ، بیفته دنبال ،طالبات و ما هم هزینه اشتراک بپردازیم . والله عرفه دنیاست.
بروکر ، اوستا ، ساقی پک اموزش ، سیگنال کش والله یه لشگر نشستن از تریدر ها بچه هاشون رو عروس دوماد کنن.
گوش کنید به من ، وقتی وارد کار شدم ریش سفید نداشتم ، الان سیاه.
اگر این ملم اتفاق بیفته با بهترین بروکر ها بدون کارمزد کار میکنیم
بهترین استاد و دور اموزشی بالاخره باید مرجع بکشه تا مشخص شه . رفقا ،ن تو کتم نمیره احتمال موفیت روزانه این کار کمتر از ۱۰۰ درصد باشه .
نماشگاه خارجی غرفه میگیره و،،،،
اقایون
والله شماها یا علی بگین من الان دقیقا میدونم به کی کجا زنگ بزنم تو اتاق بازرگانی مشکل رو حل کنم . دست تنهام.
روش کار و وستراتژی هم روشی میدم به همه رایگان اگه عضو اینجا باشن تو ۱۰ تا سیگنال بیشتر از ۱ تا ۲ مورد خطا داد همگیاعدامم کنید . اعتماد کنید به نظر نماینده ی سابق لایت فایننس . با ادمین صحبت کنید ، موافق بودن میبینید وقتی من بگم یا علی گفتیم و عشق آزاد شد چه ها میشه کرد با ت یه بر قدرت جمع