تریدینگ ویو در کپیتال اکستند با نت ملی

چی میگی ؟ با کی کار داری ؟ ادبیاتتو درست کن ، نصف حرفاتو دادم هوش مصنوعی ترجمه کنه ، شما انقدر بلدی پول در بیاری دیگه شوآف و ترند کردن چیه ، برو بی سرو صدا پول در بیار ، من نمیدونم چه حکمتیه ، هرکسی که پول در میاره ، فاز رابین هود میگیره

نمیشه رفت تو لینک

کلا اکثرا ارور 502

سرور ضعیف

چرا مثل این روبیکاییا دهه نود چت میکنی؟
ادبیات جدیدِ؟
خوندن شاهنامه هم انقد دشوار نیست کی میخاد متن تورو تفسیر کنه

مگه تریدینگ ویو کار میکنه؟

این لینکی که کپیتال اکستند داده بود مستقیما تریدینگ ویو رو با نت ملی باز میکرد. نمیدونم چرا غیرفعالش کردن لینکو. دیگه بالا نمیاره تریدینگ ویو رو بجاش میره رو سایت خود بروکر. بنده اطلاعی ندارم کپیتال اکستند یا هر بروکر دیگه ای لینک جایگزینی به تریدرا داده یا نه. کسی لینک مشابه و جایگزینی داره اگه خواست با بقیه به اشتراک بذارتش لطفا. خیلی کمک کننده هست توی این وضعیت اینترنت.

سلام عزیزان :waving_hand:

من مشکل آپلود/لود نشدن TradingView داشتم.

ویندوزم رو عوض کردم چون به نتیجه نرسیده بودم، بعدش هم گفتم شاید مشکل از خودِ سیستم نباشه و از کرومِ قدیمی باشه، برای همین کروم جدید نصب کردم.

با این حال هنوز گوگل/شناخت جیمیل یه مقدار گیر داشت و قطع و وصل می‌شد، ولی در نهایت بالاخره مشکل من حل شد :white_check_mark:

گفتم تجربه‌مو بذارم برای اشتراک‌گذاری، شاید کسی دیگه هم دقیقاً همین وضعیت رو داشته باشه و با دیدن این پست بتونه سریع‌تر راه‌حل بگیره.

اگر TradingView برای شما باز می‌شود ولی نمودارها یا دیتا لود نمی‌شوند، این کاری بود که برای من جواب داد:

اول در تنظیمات مرورگر، قسمت Third-party cookies را روی Allow third-party cookies گذاشتم.

بعد هم TradingView را به بخش Sites allowed to use third-party cookies اضافه کردم و این را نوشتم:

[*.]tradingview.com

بعد از آن، Command Prompt را با Run as administrator باز کردم و این دو دستور را زدم:

ipconfig /flushdns
netsh winsock reset

در آخر هم سیستم را Restart کردم.

بعد از ری‌استارت، مشکل لود نشدن TradingView برطرف شد :white_check_mark: