بازم دمش گرم دسترسی به تریدینگ ویو رو با نت ملی فراهم کرده. ولی خیلی سرعت لود چارت پایینه. فک کنم بخاطر سرعت نت ملی باشه
فقط بدیش اینه که نمیشه لاگین کرد و از اندیکاتورا استفاده کنیم
سلام تریدینگ ویو باز میشه اما لاگین نمیشه
موافقم ![]()
دقیقا باید همین کار کنیم
چون اکانت پریمیم داری حتما فیلتر شگن میخواد، باز شد تریدینگ ویو مرگ من ؟
حمید اصلا لازم نیست دستی استفاده کنیم داداش مگه stone age گیر کردیم، میگم بهت باید چه کنیم
اقا این بروکر رو تحقیق بازار باید براش کنیم حتما . الان زبان های دیگش اصلا لود میشه؟
فقط یک سوال. وقتی میخوام وارد بشم با همون اکانت خودم تو treading view برای تست captcha هیچی نشون نمیده. دوستان به همین مشکل خوردن یا تونستن رفعش کنن. ممنون میشم اطلاع بدید.
کم کم داریم به اینترنت ملی و محدود عادت میکنیم یک روزی میشه چشم هامون رو باز میکنیم میبینیم اینترنتمون مثل چین شده
یعنی به استفاده نکردن از اینترنت عادت میکنیم؟!
چون واقعا استفاده ای داریم نمیکنیم از این نت بی مصرف داخلی!
چرا باید از این تریدینگ ویو بی مصرف استفاده کنیم در ضمن اکانت های پریمیوم خیلی گران هم هستند و تنها نکته مثبت این تریدینگ ویو داشتنPine Editor هست که اونم ضروری نیست چارتیکس و فراز از همه بهتره.
یعنی میگی فراز از تریدینگ ویو بهتره ؟ عجیبه
داریم کم کم میریم سمته عصر حجر دیگه. راه حلش چیه؟ ممنونم میشم راهنمایی کنید
عزیز دل واژه ای بنام اینترنت ملی نداریم ، این یک اینترانت است . آزمایشی هست در جامعه شناسی حشرات که نشون میده چطور با گرفتن امکان پرواز از حدی بیشتر پس از سیکل زمانی مشخصی فرزندان و نوادگان نسل اولی اصلا کلا امکان پرواز از حدی بیشتر رو ندارند .
تغییر رفتار یک نسل از نیمرو درست کردن راحت تره .
ژنرال با تمام علاقه ای که بهت دارم ازت خواهش میکنم به آشخور تغییر نام بده .لطفا
تا فراموش کنی چندی از این شهر سفر کن ……
برادرم رو وقتی آخرین بار ۷ سال پیش در آغوش کشیدم گفت : علیرضا مغز ها همه یا رفتن یا در حال رفتن هستند . دانشگاه سات متدیست درتگزاس و بعد دانشگاه ایلینوی در اربنا شمپین جایی که اینترنت رو بدنیا ،عرفی کرد و پوست داک در دانشگاه شیکاگو . ایالتی که بودجش چند برابرکل بودجه ی ایرانه .خود امریکا تمام هزینه ها رو داد و به هوش مصنوعی میتونه دستورتولید میکروب بکنه الان و من گفتم اخه من عاشق پرو پاچم آرین جان . اما واقعا جز پر و پاچه چیزی نمونده .
حمید جان اگه گره ی عاطفی نداری ، پدر یا مادری که نوبت نگهداری شما از اونها باشه فرار کن . عمر خیلی کوتاهه ، ببین چند سال این کره ی خاکی ۱ ثانیه توقف نداشته و همیشه زنده و در گردش بوده و ما کلادر مقایسه با زمین چقدر زنده ایم .
برو اونقدر لذت ببر که میتونی ،برای تو که سخت نیست با یه سیستم پولت رو در میاری
نظر شما محترم هستش عزیز
شاید جملات و نوشته های من از سطح علمی بالایی برخوردار نباشد
ولی این یک حقیقت هستش که در جهان چندین کشور وجود دارند که یک اینترنت ندارند و در واقع اینترانت استفاده میکنند
از جمله People Republic China
ضمیمه: ایران (البته:IRI) کشور است که میتونی هرکاری توش انجام بدی دلیلش هم خیلی معلومه مردمش
من چین بودم تاج سر ، گوانجو . اون اینترنت ملیه ، گوگل باز نمیشد درسته اما اینترنت بود .
نه من تجربه سفر به کشور چین رو نداشتم ولی خب نسبت به اطلاعاتی که دارم حرف میزنم (حتما کمتر از شما!)
بازم ممنون بابت حضورتون استفاده میکنم بنده به شخصه💙
حضرت استاد چه خوبه اسم پاین اسکریپت رو شنیدی ، پس تریدینگ ویو خوب نیست اما نسخه های فشل ساخته شده توسط چند میمون از روش قابل پرساشه ؟
بخدا قسم که احمق رونق بازاره ، نه هر بازاری البته . اسم تریدر رو بردار جان عزیزت . فرق این فراز و اون بایتیکل با تریدینگ ویو دقیقا فرق پراید و پرادو است . که با همون قیمتت. ایران پراید میخری اونود پرادو .
نوشتن استراتژی خداروشکر پس مهم نیست و تریدینگ ویو . چه کار ا بی کرد تریدینگ ویو ابزارهای اصلیش رو بدون سورس داد بیرون
میبینی ابزار هارمونیکش برای طلا چه تارگتی داده ؟
تریدری که ۷۰ دلار رو بگه گرون ترید نکرده جان دل تریده . با همین ۱ سیگنال من برات زندگی یه زوج جوان رو با هزار دلار سرمایه میسازم جوری که ماه عسل حتما مالدیو باشن نه میدون انقلاب تا ۵ سال هم از اتاق خواب بیرون نیان .
مال خر ها جنس رو که از دزد گرفتن به قیمت بز میفروشن ، طبیعیه خب اثل هزینه برا کس دیگست . با خرید عمده ی با ۹۰ درصد تخفیف سالیانه بسته ای خریدن دوبله سوبله چوبله تو پاچهملت میکنن .
بچه جان این پلشت ها از بوی عرق طراح تریدینگ ویو هم ارزششون برا من کمتره .
مدیر حسایداری هلو از شاگردان دوره های من بود و البته که من از ایشون بیشتر یاد گدفتم تا ایشون از من . خود علو نرم افزار حسابداری کپی شده از نمونه ی خارجیه اما نهدر همین حد . از طرف من به طراحان محترم فراز و گراز و ،،، یه پیغام بده . کپی رایت تو امریکا از ناموس مقدس تره ، سرویس مخفی ۲ چیز رو نگهبانی میکنه ، دلار و رییس جمهور .
تو یه دنیای موازی که ایران برگشته به بازار آزاد یه ارتباط از نوع خیلی خیلی خیلی نزدیکبا با چوب و نشیمن این شرکت های دانش بنیان پیدا خ اهی کرد …
بخدا دلم نمیاد اینکارو کنم که ۴ نفر که ندارن ماهی ۱۵ تومن بدن ۳ تومن بدن به اینا و یک دهم سرویس رو دریافت کنن . اگه عقل داشتن و برا وقت خودشون ارزش قایل میشدن با دریافتسرویس کامل از تریدیگ ویو که تو تخفیف ها همین ۷۰ دلارش میشه ۱۰ دلار کار میکردن .
حضرت استاد شما اگر تو ایران گ و ه یا کوباو کره نباشی با داشتن تنها ۱ ماه بالانس مثبت کلا تریدینگ ویو رایگان دریافت میکنی ، شنیدی فقط بالانس مثبت ۱ ماه پیپر ترید .
ترو ناموست قسم اسم تریدر رو بردار ، سر درد گرفتم . تریدر از دزد ح،ایت نمیکته .
شما اگر تریدر باشی نیازی به اندیکاتور نیست ولی معلوم هست که کاملا چارتکش هستی من نگفتم برتر هست آنگاه بگی فلان چیز از تلگرام بهتره خیر اینطور نیست من گفتم کار راهانداز است فرق این دو تا خیلی زیاده ولی نه تنها iqنداری متاسفانه eqشما هم ضعیف هست.
هر آنچه تو گویی هستم
اما تو خود انچه مینمایی هستی ؟
چارتکشیم که از پشت میز ۲ متری صادرات سیمان خاش شستا استعفا دادم ، ترید هام مدیر توسعه لایت فایننس رو اورد تهران برای دست بوسیم که فقط اموزش بدم چطوری دارم پول چاپ میکنم و شدم نمایندش .
بالای ۱۰۰ هزار دلار و ۹ بیتکوین وارد کشور کردم .
تو چی کشی ؟
من استیتمنت تبدیل ۱۵۰۰ دلار به ۲۵۰ هزار دلار تو ترید دارم . با ۱۲۰۰ دلار ماشینی خریدم برابر دیه ۲ مرد در اسلام ، تو چی کشی ؟
من عکس دارم ، اسم دارم ، یه کله سکسی کچل دارم و خاطرات از رنگ پوست سفید و کاراملی و بزونزه و زرد و سیاه . تو چی کشی ؟
شرکتی که ۳۳۰۰ نفر رو چاپیده با شعار من تریدینگ ویو ایرانی هستم و مسابقه دمو برای اکانت و خدمت رایگان به تریدری که بتونه بالانس ۱ ماهه مثبت داشته باشه رو نداره ، کار راه انداز نیست گ دزده .
مهندس عمران و ارشیتکت راپید دست میگرن و قبل کار نقشه میکشن ، عمله اما نه . میچینه رو هم ، عمله ی ساختمون یا شرکت های به ظاهر دانش بنیان میدون انقلابی . من دقیقا میدونم شما چی کشی
من چارت نفتی رو میکشم از ۶۰ دلار و ۲ سال بعدش که قراره بشه چند و من میدونم چی کشم .
بی خیال …
مشکی رنگ عشقه ، نه مشکیه مشکیا … شکولات طوری