یه موردی درمورد ترند لاین ها بهش رسیدم از روی تجربه شخصی و البروکس چیزی درموردش نگفت, این بود که هرچی ترند لاین شیب بیشتری داشته باشه احتمال معتبر بودن و واکنش قیمت بهش کمتر میشه. شما که بیشتر از من کار کردی نظرت چیه امید?
مرسی امید جان.فهمیدم
ترند لاین کلا یک خط فرضی هست و جز حمایت و مقاومت های اصلی نیست.
کلا ما دو حالت داریم برای این نوع مدل ابزار ها یا باید بر اساسش نوع دیدگاه و تحلیلتو ببری جلو یا اینکه ستاپ معاملاتی براش در نظر بگیری.
اینکه ترید لاین میگی شیب بیشتری داشته باشه از اعتبارش کم میکنه هم بر میگرده به مقیاس چارت که کلا چارت های الان یک نوع مدل مقیاس رو ندارن پس در نتیجه اصلا روش اکتفا نکن بنظرم.
بیشتر خود اون لگ رو برسی کن و ببین مشخصه های دیگش چیه تا بتونی تو معاملاتت بیشتر ازش استفاده کنی
البروکس کابوس بود برام اصلا باهاش ارتباط نگرفتم در آخر با چیزای دیگه مثل آلفونسو ترکیبش کردم.اون موقع ترجمه هم نشده بود البته.دوران سختی بود😂
فهمیدن البروکس سخته
اما تریدر واقعیه البروکس
ضریب هوشی کم هم معضلات خودشو داره😔
ربطی نداره
مهم اون میزان ذهنیت خودته
اگه بهترین سیستم دنیا رو هم داشته باشی اما بهش باور نداشته باشی برات کار نمیکنه
اون موتور مغز باید روشن بشه
وقتی روشن بشه فراتر از سبک ها میخواد به چارت نگاه کنه
روشن نشه خیلی چیزا رو پس میزنه
قبلاً هم گفتم هرچیزی باید موقعش برسه تا ذهن اون رو قبول کنه
ولی خود همین هم زمان بره متاسفانه.یعنی رسیدن به چنین دیدگاهی و البته هضم کردن خیلی از سبک ها و استفاده از نکات مثبت اون سبک ها
پیر شدم ولی امیر نشدم!!![]()
پیشنهاد میکنم برو مصاحبه های دکتر علی معین افشاری رو ببین درمورد سبک زندگی حرف میزنه
کلا حرفای معین افشاری رو من خیلی تاثییر گذاشت
تو ی بازه نزدیک ۸ الی ۹ ماه من خیلی سبک زندگیم اوکی بود از خواب درست بگیر تا غذا و کتاب خوندن و ورزش
اون تایم نقطه عطف من بود برای یادگیری
یادمه تو ۳ ماه البروکس رو دیدم با مفاهیمش ترید میزدم خیلی خوب بود.
کلا روانشناسی از نظر من سبک زندگی که خیلی مهمه
سلام دشمنت شرمنده امیدجان
پس ممکنه بیشتر راجع به این ابزارها توضیح بدی یا آدرس بدی خودم برم دنبالش؟
تو دورش ی سری ابزار داره دقیق یادم نمیاد کدوم ها بود مثلا یکیش گپ ی که تعریف میکرد برای تشخیص قدرت روند هم بود
تو کتابش جامع تر و کامل تر توضیح داده دقیق نمیدونم کدوم کتابش هست ولی یه سر فصل داره برای قدرت حرکت که میتونی بری سر فصل هارو نگاه کنی ببینی کدوم کتابه و اونجا بخونی درموردش.
امید جان کتاب آنا کولینگ برای یادگرفتن حجم کافیه یا استاد بازارها را هم حتما باید مطالعه کرد؟
استاد بازار هارو بخون بنظرم تا انا کولینگ
سلام به امید عزیز و دوستان گرامی
امید چارت زیر یورو دلار تایم فریم دیلی لایو هستش و تازه شروع کردم پرداختن به فاز های وایکوف وحجم ها چارت زیر در تایم فریم ویکلی اول توزیع به نظرم اومد ولی اومدم تایم فریم دیلی متوجه انباشت مجدد شدم
کمو کاستی هست بهم بگو نکات مثبت هم بهم بگو ممنون
سلام عزیز علامت زدن فاز هات درسته.
خوبه همین مسیر رو برو
فقط اونحایی که C و D علامت زدی رو از نظرم درست نیست
اولین چیزی که هست من رفتار فاز C از اونجایی که فاز C زدی نمیبینم
ما کشیدگی فاز B رو داریم و هنوز محتمل درون فاز B هست بازار
امید جان با ترکیب سبک های دیگه با روش وایکوف میشه نتیجه خوبی ازش گرفت.
ولی منی که فعلا سعی دارم سبک های دیگه رو ملاک قرار ندادم و صرفا ساختارها رو نگاه کنم چالش ها زیاد هستند.
موافقی یکسری پیش فرض ها بگم و بعد ببینیم چی از توش در میاد؟
پیش فرض ترکیب سبکها رومیخوای بگی؟
پیش فرض های خودم و نوع نگاهی که الان به چارت نگاه میکنم منظورمه
بدون در نظر گرفتن بقیه سبک ها
اره بگو ببینم چیه
مرسی امید جان
اگر ما فرض رو بر این بگیریم که هر انباشت یا توزیع محل سفارشاتی است که توسط بانک ها و صندوق ها و… انجام میشه در اینصورت قیمت همیشه در حال حرکت از یک ساختار به ساختار بعدی است.
یعنی حرکات قیمت چیزی نیست جز اینکه یا درون یک ساختار قرار داره یا میخواد به سمت یک ساختار حرکت کنه.
درون ساختارهای تایم فریم های بالا که سفارشات بزرگ در مدت زمان طولانی تر هدف بانکهاست ساختارهای کوچک تر یا بعبارتی سفارشات خرد شده را در تایم فریم های پایین تر که درون همان ساختار تایم فریم بالاتر هستند می بینم.
هر لگ حرکتی از یک ساختار به ساختار بعدی حرکت کرده است.در میانه اون لگ حرکتی هم ساختارها قرار دارند.
هر برگشت قیمت یا واکنش به یک ساختار است یا اگر واکنش به ساختار نبود یعنی در حال پرکردن سفارشات جدید است که در اینصورت بعد از اینکه از فاز انباشت با توزیع خارج شدیم قیمت به حرکت خودش ادامه میده
اگر دقیق تر بشیم هر کندل هم در واقع دارای سفارشاتی است که از یک ساختار به ساختار بعدی حرکت میکند.
وقتی sp یا up داریم یا واکنش به یک ساختار دیگه است یا سفارشات باقی مانده دیگری خارج از اون محدوده ساختاری که قیمت در اون قرار داشته وجود داشته اند که باید پر میشدند.
با این دیدگاه بریم جلو از این به بعد؟