omid
(omid)
می 1، 2026، 11:46ق.ظ
711
لگ ۱ مساوی با لگ ۲
یکی از بهترین تی پی گذاری هایی که البروکس داده و بنظرم خیلی خوبه و تو وایکوف هم استفاده میشه این ساده ترینشه
دومین راه حل لول های فیبوناچی هست
حالا هم میتونه فیبوناچی ریتریس باشه یا اکسپنشن
از هر دوتاشم میتونی استفاده کنی لول هایی که فیب ریتریس با اکسپنشن نزدیک به هم هستن رو برای تی پی در نظر بگیری
4 لایک کرده
From Nasdaqistan:
با منی محمدجان؟
آره عزیز.چه سبکی کار میکنی؟
1 لایک کرده
امیدجان ممکنه بیشتر راجع به این مطلب « لگ ۱ مساوی با لگ ۲ » مربوط به البروکس که گفتی توضیح بدی؟
3 لایک کرده
چطور
در کل واردم به خیلی از مطالب رایج.
2 لایک کرده
omid
(omid)
می 1، 2026، 11:58ق.ظ
716
برای یه عکس هم باید منتظر تایید موند این ایران بروکر هم کم کم داره خسته کننده میشه!!!
4 لایک کرده
امیدجان میخوای آدرس بده خودم برم دنبالش. دسترسی دارم به اون سه تا کتاب ال بروکس و اسلایدای کورسش.
3 لایک کرده
omid
(omid)
می 1، 2026، 12:23ب.ظ
718
میتونی بخش ماژورت مو یا همون حرکت اندازه گیری البروکس رو ببینی
یا اگه میخوای از فیبوناچی ها خیلی عمیق بدونی
کتاب فیبوناچی رابرت پرکتر
یا کتاب داینامیک تردینگ رابرت ماینر تو این دوتا کتاب درمورد فیبوناچی زمانی هم حرف زدن
خواستم ی مثال هم بفرستم که نمیزاشت بیاد پیامم
3 لایک کرده
omid
(omid)
می 1، 2026، 12:27ب.ظ
719
کلا من شخصا خیلی شخص خود البروکس رو بهش احترام میزارم
بنظر من البروکس منابعش خیلی شستو رفتست و همه چیو گفته
من همیشه میگم عمیق شدن تو مطالب البروکس نمونش میشه شاگردش دکتر علی معین افشاری که این ادم یه غول تمام هست تو ترید.
3 لایک کرده
خیلی خوب بود.البته جوابش رو پیدا نکردم هنوز😁
2 لایک کرده
کف و سقف این باکس بر چه اساسی رسم شده؟
2 لایک کرده
omid
(omid)
می 1، 2026، 1:49ب.ظ
722
بیس هست دیگه کل بیس رو در نظر میگیرن
2 لایک کرده
اون دایره قرمزی که مشخص کردی و گفتی که اون ناحیه باید بررسی بشه خود اون ناحیه،ناحیه توزیع هست و در تایم فریم های پایین با هربار افزایش قیمت حجم کندل های صعودی کمتر میشده بنابراین انتظار داشتیم قیمت تا یه جای نزدیکی بره و ریزش کنه
2 لایک کرده
امیدجان راهی هست بشه از یک دیستریبیوشن یا اکیومیولیشن فهمید که قدرت حرکت اصلی بعدش چطور قراره باشه؟
2 لایک کرده
امید جان منظور رو رسوندم؟
یا اینکه موارد دیگه ای رو هم بجز حجم میشد در نظر گرفت؟
2 لایک کرده
منم به شخصه با این موضوعی که بیان میکنه که در مارکت فشار خرید و فروش هیچ عرضه و تقاضایی نیست مخالفم
1 لایک کرده
سلام و وقت بخیر.دوستانی که به اینترنت بین الملل دسترسی دارن و مشکلی از لحاظ حجم و….ندارند @FileToRubot این ربات فایل تلگرام رو داخل روبیکا ارسال میکنه.اول باید فایل مورد نظر رو به همین ایدی داخل تلگرام بفرستید بعدش یه کد هشت رقمی میده که ما باید داخل روبیکا بزنیم تا فایل رو برامون ارسال کنه.دوستانی که مقدور هست براشون اگر دوره ای که کانال لیون تریدرز ترجمه کرده و پیشنهادی اقا امید هم هست برای شروع یادگیری سبک وایکوف رو داخل این ربات بارگذاری کنه و بفرسته برای بچه ها ممنونش میشیم.باتشکر
3 لایک کرده
omid
(omid)
می 5، 2026، 3:50ب.ظ
728
سلام شرمنده دیر جواب میدم کمی درگیر بودم
اره میشه از راه والیوم اسپرد انالیز برسی میکنن قدرت روند رو
البته من خودم قدرت روندی که البروکس ازش ابزارایی که تعریف کرده و استفاده میکنه رو بیشتر کاربردی میدونم
2 لایک کرده
omid
(omid)
می 5، 2026، 3:51ب.ظ
729
یکیش همین موضوع هست دومیش برسی خود ساختار و هر لگ هست
2 لایک کرده
AZarFx
(Abolfazl)
می 5، 2026، 3:58ب.ظ
730
گپ مووینگ اورج رو که برا MTR استفاده میکرد خیلی دوست داشتم