چگونه وایکوف را قورت دهیم؟

لگ ۱ مساوی با لگ ۲

یکی از بهترین تی پی گذاری هایی که البروکس داده و بنظرم خیلی خوبه و تو وایکوف هم استفاده میشه این ساده ترینشه

دومین راه حل لول های فیبوناچی هست

حالا هم میتونه فیبوناچی ریتریس باشه یا اکسپنشن

از هر دوتاشم میتونی استفاده کنی لول هایی که فیب ریتریس با اکسپنشن نزدیک به هم هستن رو برای تی پی در نظر بگیری

4 لایک کرده

آره عزیز.چه سبکی کار میکنی؟

1 لایک کرده

امیدجان ممکنه بیشتر راجع به این مطلب « لگ ۱ مساوی با لگ ۲ » مربوط به البروکس که گفتی توضیح بدی؟

3 لایک کرده

چطور

در کل واردم به خیلی از مطالب رایج.

2 لایک کرده

صرفا برای کنجکاوی

2 لایک کرده

برای یه عکس هم باید منتظر تایید موند این ایران بروکر هم کم کم داره خسته کننده میشه!!!

4 لایک کرده

امیدجان میخوای آدرس بده خودم برم دنبالش. دسترسی دارم به اون سه تا کتاب ال بروکس و اسلایدای کورسش.

3 لایک کرده

میتونی بخش ماژورت مو یا همون حرکت اندازه گیری البروکس رو ببینی

یا اگه میخوای از فیبوناچی ها خیلی عمیق بدونی

کتاب فیبوناچی رابرت پرکتر

یا کتاب داینامیک تردینگ رابرت ماینر تو این دوتا کتاب درمورد فیبوناچی زمانی هم حرف زدن

خواستم ی مثال هم بفرستم که نمیزاشت بیاد پیامم

3 لایک کرده

کلا من شخصا خیلی شخص خود البروکس رو بهش احترام میزارم

بنظر من البروکس منابعش خیلی شستو رفتست و همه چیو گفته

من همیشه میگم عمیق شدن تو مطالب البروکس نمونش میشه شاگردش دکتر علی معین افشاری که این ادم یه غول تمام هست تو ترید.

3 لایک کرده

خیلی خوب بود.البته جوابش رو پیدا نکردم هنوز😁

2 لایک کرده

کف و سقف این باکس بر چه اساسی رسم شده؟

2 لایک کرده

بیس هست دیگه کل بیس رو در نظر میگیرن

2 لایک کرده

اون دایره قرمزی که مشخص کردی و گفتی که اون ناحیه باید بررسی بشه خود اون ناحیه،ناحیه توزیع هست و در تایم فریم های پایین با هربار افزایش قیمت حجم کندل های صعودی کمتر می‌شده بنابراین انتظار داشتیم قیمت تا یه جای نزدیکی بره و ریزش کنه

2 لایک کرده

امیدجان راهی هست بشه از یک دیستریبیوشن یا اکیومیولیشن فهمید که قدرت حرکت اصلی بعدش چطور قراره باشه؟

2 لایک کرده

امید جان منظور رو رسوندم؟
یا اینکه موارد دیگه ای رو هم بجز حجم میشد در نظر گرفت؟

2 لایک کرده

منم به شخصه با این موضوعی که بیان می‌کنه که در مارکت فشار خرید و فروش هیچ عرضه و تقاضایی نیست مخالفم

1 لایک کرده

سلام و وقت بخیر.دوستانی که به اینترنت بین الملل دسترسی دارن و مشکلی از لحاظ حجم و….ندارند @FileToRubot این ربات فایل تلگرام رو داخل روبیکا ارسال میکنه.اول باید فایل مورد نظر رو به همین ایدی داخل تلگرام بفرستید بعدش یه کد هشت رقمی میده که ما باید داخل روبیکا بزنیم تا فایل رو برامون ارسال کنه.دوستانی که مقدور هست براشون اگر دوره ای که کانال لیون تریدرز ترجمه کرده و پیشنهادی اقا امید هم هست برای شروع یادگیری سبک وایکوف رو داخل این ربات بارگذاری کنه و بفرسته برای بچه ها ممنونش میشیم.باتشکر

3 لایک کرده

سلام شرمنده دیر جواب میدم کمی درگیر بودم

اره میشه از راه والیوم اسپرد انالیز برسی میکنن قدرت روند رو

البته من خودم قدرت روندی که البروکس ازش ابزارایی که تعریف کرده و استفاده میکنه رو بیشتر کاربردی میدونم

2 لایک کرده

یکیش همین موضوع هست دومیش برسی خود ساختار و هر لگ هست

2 لایک کرده

گپ مووینگ اورج رو که برا MTR استفاده میکرد خیلی دوست داشتم

2 لایک کرده