هدف تریدر رو نمیگم.هدف سبک رو میگم.در سبک ict قیمت بدنبال گرفتن نقدینگی است و از نقدینگی خارجی به سمت نقدینگی داخلی حرکت میکنه.درسته؟
و اما در مورد دلیل نزولی قیمت.اگر دلیل نزول قیمت را ضعف روند میدانی این مثال رو چجوری توجیه میکنی:
هم fvg داشتیم و هم هم کندلهای صعودی پر قدرت.در ضمن چرا بعد اون کندل های دوجی و ضعیف ریزش قیمت نداشتیم؟
آخرین کندل صعودی هم پرقدرت بوده حتی و شدو ریزی داشته
عجب! اینی که من گفتم هدف ict نبود! هدف ترید بود!
بعد من گفتم دلیل «نزول قیمت» ضعف در روند است؟!
جدی میگی؟ اصلا خودم متوجه نشدم!
حالا که به فرمایشات شما خوب توجه میکنم می بینم که حق با شماست. ict اصلا چیزی را نمیتونه تبیین کنه. وقتتون را هم گرفتم داشتید وایکوف را قورت میدادید
ببخشید ما رفتیم،موفق باشید🖐️
موفق و پرسود باشی
7)برای رفع ابهام از پراپ فرم های نت ملی این چالش رو راه اندازی کردم:چالش پاس حساب پراپکو (ثابت کردن پراپ های نت ملی)
این تایم روزانه ین به دلار محمد دقت کن میخوام حس کنجکاویتو تحریک کنم
اول میرم تو اون ناحیه ای که علامت زدم ببینم چخبره درونش رفرنسمم برای جریان سفارشات اون سقف هست که خط انداختم
درون اون سقف اون نقطه ی تصمیم گیری که باکس انداختم قیمتو فرستاده بالا پس ناحیه ی مهمی هست که قیمتو هولد کرده.
حالا سمت مقابل نقطه تصمیم گیری ای که اون ناحیه ی قبلو شکسته اون باکس هست. و زیر اون باکس قیمت شروع به مصرف و ساخت تریک زون کرده
و در نتیجه واکنش قیمت به اون ناحیه ی تصمیم گیری
اما نکته مهم اینجاست اون ناحیه زمانی برای من مهم میشه که قیمت قبل رسیدن به اون ناحیه بهم سیگنالشو بده
تو باید درون این ناحیه دنبال جواب باشی نه بعد از این که قیمت برخورد کرد و ریخت
برو تو تایم های پایین تر و ببین کجا میتونی بفهمی که قراره قیمت از این زون برگرده
تمام جوابای سوالت درون این ناحیست
سلام عزیز
این تاپیک صرفا جنبه اموزشی داره نه تبادل قدرت های سبک یا کوبیدن اشخاص و سبک ها
پیام هاتو خوندم تحلیل هاتم دیدم فقط میتونم بگم همه تو گذشته بازار عالین
حرف ما درمورد یه موضوع خاص بود که به هیچ سبکی ربطی نداره اگه هم یه وقت درمرود سبکی حرف میزنیم دلیلش پایین اواردن اون سبک نیست. چون در هر صورت میدونم افراد دو اتیشه همیشه وجود دارن.
موضوع بعدی هم دوست عزیز اینجا کسی از شخص دیگه ای بالاتر نیست. همیشه گفتم خودتون رو در چارت و بازار و زندگی شخصیتون ثابت کنین نه به افراد و اشخاص دیگه در کل ممنون از تحلیلات و نظراتت موفق باشی.
یه نمونه مثل این امروز تو تایم ۱ ساعته رو طلا بود
مرسی امید جان
حتما چک میکنم
نمونه از این چیزی که گفتم زیاده اما قرار نیست همشون شبیه به هم دیگه باشن!!
یه سری فاکتور هست کلا که باید برسی بشه که قیمت میخواد از اون زون بریزه یا نه
جواب برسی اون فاکتور هم درون برسی چند لگ قبل از رسیدن به اون ناحیه هست
اینکه میگن اون ناحیه شما باید نقدینگی داشته باشه یا هانت کرده باشه از این چیزا از نظر من سردرگمی ای بیش نیست
چون تو بازار هزار مورد ناحیه هست که این شرایط رو داره اما قیمت به راحتی ردش کرده و فیل شده
اینو یادتون باشه تو یک ناحیه مثلا عرضه که خیلیا دارن اون ناحیه رو میبینن و دنبال فروش هستن امکان داره طرف مقابل که قدرتش میچربه با شما اردرهای برعکس کاشته باشه اونجا
تو اینجور موارد مقصر منم امید جان و میدونم که از اینجور موارد رد میشی.ولی کلا فکر نکنم بشه بحث طولانی کرد و کسی تاب آوری داشته باشه و کار به ناراحتی نکشه
منی که اینجا یه موضوعی رو مطرح میکنم هدفم این نیست که بگم بهتر فهمیدم با بهترم.ولی هیچ سبکی هم خدا نیست!از طرفی خوبه آدم به چالش کشیده بشه چون مجبور میشه بره چک کنه و فکر کنه
فعلا بین دو حالت هیچی نمیدانم و عه چرا اینو قبلاً نمیدونستم دارم سویچ میکنم😂
بحث حاشیه ای است این حرفم
و منظورمم به شخص خاصی نیست
ولی تو ایران اکثرا خوششون میاد بقیه رو تحقیر کنند!
یاد بده و یاد بگیر.تموم شد رفت
پرداختن به بقیه مسایل فقط حاشیه است
میشه لطفاً به اشتراک بگذارید از این به بعد؟
درست یا غلط.ایده،تحلیل و هرچی که باعث بشه از اون دیدگاه رفت
بالاخره هر کدوم از ما آدمای متفاوتی هستیم و نوع نگاهمون هم فرق میکنه
بله حتما، امروز تو بازگشایی تایم آسیا طلا بعد از برخورد به ناحیه عرضه سیگنال سل داد
بعد از این هرچی گرفتمو اینجا به اشتراک میذارم
اون ناحیه عرضه هم ftb به یه FL جامونده بود
من وایکوف بلد نیستم ولی یکم rtm بلدم
میدونم
کلا من گذر میکنم از اینجور موارد. و نه حرفی میزنم نه واکنشی نشون میدم. چون نه به من چیزی اضافه میشه نه کم و فاییده ای نداره این بحث های کلیشه ای
امیدجان قبلا ازت راجع به تیپیگذاری پرسیده بودم که گفته بودی با مطالب rtm اینکارو میکنی
منتها من اطلاعاتی راجع به rtm ندارم و راستش قصدی برای استارتش هم ندارم. میخواستم بپرسم غیر از این راهکار بهینه دیگهای برای تیپیگذاری توی ذهنت هست بخوای پیشنهاد بکنی؟
چه سبکی کار میکنی؟
با منی محمدجان؟