امروز نزدک هرچند مشخص بود که سل داره ولی استراتژیم در بازه زمانیش بای رو نشون داد گرفتم و سر به سر شدم. پایبند بودن به استراتژی تنها کاری هست که باید بکنیم.
نقشه ی امروز نزدک اول بیرون انداختن سلرهای زودهنگام (با تست محدوده اوپن هفتگی رو به بالا) و بعد بیرون انداختن بایرها بود و بعدش سل رو اومد من میدونستم سل هست ولی روشم این هست که در زمان معامله استراتژیم هر چی گفت همون رو انجام میدم. با اختلاف جزئی از یک به یکم برگشت.
حتی در پایین، کادر قرمز رنگ که میبینید جزو نقاط کم حجم چارت بود که با خودم رسم کرده بودم که در سل ،حداقل تا اونجا خواهد اومد و قیمت
من هم تقریبا مسیر شما رو رفتم. سال پیش یه سری آموزشهای متفاوت روانشناشی از یوتیوب انگلیسی دیدم که خیلی متفاوت بود قسمتهای زیادی از اون رو در تایپیک حل مشکلات روانشناسی نوشتم. به امید خدا حتما موفق میشیم.
چون تایم معاملاتی شما رو خودم هم استفاده میکنم و تعیین جهت بایس که خودم بهش رسیدم رو هم استفاده میکنم وین ریت ۴۰ تا ۵۰ با R ثابت ۲ دارم و استاپهای پشت هم زیادی هم دارم
سلام. واکنش قیمت به سطوحی مشخص در ساعت مشخص رو ملاک می گیرم. با فلان رفتارش بای می گیرم و با فلان رفتارش سل می گیرم اگر هیچ کدوم از اون دو رفتار رو نشون نداد معامله نمی گیرم روزی یک معامله می گیرم و به شدت به استراتژیم سعی می کنم پایبند باشم.
کاری که شما باید بکنید این هست که بک تستهای دقیقی بگیرید.
مثلا من الان دارم بک تست برای چهار سال پیش استراتژیم رو می گیرم. با این کار اعتماد به نفس از حالت احساسی به یک واقعیت ریاضی تبدیل میشه.
در بک تست، بیشترین ضرر متوالی، ریسک به رویوارد و وین ریت (و مقدار پیپهای سود و ضررتون برای هر ماه رو باید دربیارید اگر که اندازه استاپتون متغیر باشه.)