نزدک و نزدکیان!

چارت تریدینگ ویو اصلن لود نشد واسم امروز

روی متا نگاه کردم

پرایس اکشن جالبی نبود برای من هم امروز

دنبال پوزیشن بای بودم و تا حدودی هم طبق انتظارم پیش رفت بعد از تشکیل واگرایی و جمع کردن نقدینگی

ولی خب عجیب ریخته بود و جای ورودی که منطقی باشه برام نداشت

1 لایک کرده

تک ترید امروز نزدک

3 لایک کرده

خیلی هم خوب.

برای من جزو روزهای استثنایی بود که ورود نداد تو بازه معاملاتیم

3 لایک کرده

هنوز تقریبا در همون محدوده رنج در حرکته. انتظار یه حرکت خوب از نزدک در این هفته دارم

1 لایک کرده

امروز فکر کنم سود خوبی بده

1 لایک کرده

تا چه پیش آید من همیشه تمرکز می کنم روی اجرای دقیق استراتژی.

1 لایک کرده

امروز نزدک هرچند مشخص بود که سل داره ولی استراتژیم در بازه زمانیش بای رو نشون داد گرفتم و سر به سر شدم. پایبند بودن به استراتژی تنها کاری هست که باید بکنیم.

2 لایک کرده

تا نزدیکای ریسک فری اومد و یکم ترسوند ولی تیپی خورد در نهایت

چارت تریدینگ ویوم متاسفانه از دسترس خارج شد از بایتیکل عکس گذاشتم :melting_face: :joy:

(تو عکس دوم تر و تمیزترش کردم یه مقدار)

3 لایک کرده

عالی هستید اقا نادر عزیز

بنده هم منتظر بای بودم روش منتها به ناحیه ای که مشخص کردم ورود نکرد که بای رو بزنم

از نظرم باید به اون ناحیه میرسید و بنابراین رو سلش کار کردم

1 لایک کرده

سلام ارادتمندم لطفتون زیاد و خسته نباشید خیلی عالی خوشحالم که سل رو گرفتی. همیشه با چارتات خوشحال میکنی ما رو.

جالب بود توی فراز به من ورود بای نداد ولی توی پلتفرم ورود بای داد با اختلاف جزئی.

نقشه ی امروز نزدک اول بیرون انداختن سلرهای زودهنگام (با تست محدوده اوپن هفتگی رو به بالا) و بعد بیرون انداختن بایرها بود و بعدش سل رو اومد من میدونستم سل هست ولی روشم این هست که در زمان معامله استراتژیم هر چی گفت همون رو انجام میدم. با اختلاف جزئی از یک به یکم برگشت.

حتی در پایین، کادر قرمز رنگ که میبینید جزو نقاط کم حجم چارت بود که با خودم رسم کرده بودم که در سل ،حداقل تا اونجا خواهد اومد و قیمت

اونجا دوباره تصمیم خواهد گرفت.

3 لایک کرده

باعث افتخاره

بدون تریدینگ ویو واقعن اذیت داره

دیتاها اکثرن دقیق نیستن رو سایتا من تجربه ای روی چارتهای داخلی نداشتم که به لطف برادرا و برای رفع کوتی دارم استفاده میکنم :joy:

2 لایک کرده

مشخصه روی روانشناسیتون به شدت کار کردید که به این لول از پایبندی رسیدید

همین پایبند نبودن یکی از عمده ترین دلایل من برای عقب افتادن بوده…

2 لایک کرده

با همین پلنی که الان دارم کار میکنم به سوددهی رسیده بودم و متاسفانه از بابت روانشناسی ضعیف بودم…

خارج از پلنم عمل کردن به یه لوپ از شکست مجدد منو برد

تا برگردم و جمع و جور کنم خودم رو و دوباره به سیستمم عادت کنم زمان بر بود

2 لایک کرده

من هم تقریبا مسیر شما رو رفتم. سال پیش یه سری آموزشهای متفاوت روانشناشی از یوتیوب انگلیسی دیدم که خیلی متفاوت بود قسمتهای زیادی از اون رو در تایپیک حل مشکلات روانشناسی نوشتم. به امید خدا حتما موفق میشیم.

1 لایک کرده

سلام، وقتتوت بخیر

عذر میخوام چطور بدون بایس معامله میکنی؟

چون تایم معاملاتی شما رو خودم هم استفاده میکنم و تعیین جهت بایس که خودم بهش رسیدم رو هم استفاده میکنم وین ریت ۴۰ تا ۵۰ با R ثابت ۲ دارم و استاپ‌های پشت هم زیادی هم دارم

نمیدونم چطوری این مورد رو بهینه کنم

امکانش هست مقداری کمک کنید

2 لایک کرده

سلام. واکنش قیمت به سطوحی مشخص در ساعت مشخص رو ملاک می گیرم. با فلان رفتارش بای می گیرم و با فلان رفتارش سل می گیرم اگر هیچ کدوم از اون دو رفتار رو نشون نداد معامله نمی گیرم روزی یک معامله می گیرم و به شدت به استراتژیم سعی می کنم پایبند باشم.

کاری که شما باید بکنید این هست که بک تستهای دقیقی بگیرید.

مثلا من الان دارم بک تست برای چهار سال پیش استراتژیم رو می گیرم. با این کار اعتماد به نفس از حالت احساسی به یک واقعیت ریاضی تبدیل میشه.

در بک تست، بیشترین ضرر متوالی، ریسک به رویوارد و وین ریت (و مقدار پیپهای سود و ضررتون برای هر ماه رو باید دربیارید اگر که اندازه استاپتون متغیر باشه.)

2 لایک کرده

عذر میخوام میتونم بپرسم در چه تایمی نواحی رو پیدا میکنید؟؟

من سل زدم 1 به 1 داوجونز

2 لایک کرده

من یک دقیقه کار میکنم

1 لایک کرده