نزدک و نزدکیان!

عذر میخوام میتونم بپرسم در چه تایمی نواحی رو پیدا میکنید؟؟

من سل زدم 1 به 1 داوجونز

2 لایک کرده

من یک دقیقه کار میکنم

1 لایک کرده

سلام در روز متلاطم خوبه. ریسک به ریوارد استراتژیتون چنده؟ با استراتژی یک به یک گرفتید یا دستی بستید؟

سلام من یک به دو بیشتر نمی مونم توی پوزیشن حتی اگه بیشتر هم باشه بارها بهم ثابت شده که بعدش یا بر میگرده سمت استاپ یا اذیت میکنه ، قبلا خیلی بهم فشار میومد ولی ذیگه عادت کردم یک به دو ، ولی از وقتی جنگ شده دیگه یک به یک نهایت یک و نیم بیشتر نمیگیرم ، سخت میده بیشتر رو ، با اکسپرت ست میکنم استاپ و تی پی و حجم رو

2 لایک کرده

امروز همون روش همیشگی سئیو سود در یک به یک و بستن در یک به دو و در جمع ریسک به ریوارد یک به یک و نیم در حساب ۵ کا پراپکو رو در سل نزدک داشتم.

3 لایک کرده

عذر میخوام زیاد سوال میپرسم

یعنی کلا تایم معاملاتی شما یک دقیقست؟

با تایم بالا اصلا کاری ندارید؟

2 لایک کرده

خواهش می کنم بله من تایم بالام یک دقیقه ست

1 لایک کرده

ES1! buy program

DC SSMT at the SMR

MMBM fully delivered

Quarterly Theory The final Boss

2 لایک کرده

ممنون از به اشتراک گذاری چارتتون.

1 لایک کرده

معامله چهارشنبه نزدک بای

2 لایک کرده

سلام خدمت شما وقت بخیر ، جساراتا روی کدوم پراپها کار میکنین و اسپرد هر کدوم چقدره؟

منم تک نماد نزدک میزنم ولی خب اسپرد 440 پراپکو روی تایم فریم 1 دقیقه واقعا اذیت میکنه

2 لایک کرده

سلام من سرمایه گذار برتر- کمبت- پراپکو و رابین سود چالش دارم که الان فقط پراپکو و رابین سود میزنم. سرمایه گذار برتر که از هفته آینده میاد روی نت ملی ببینیم چطور هست به کمبت که دسترسی ندارم. اسپرد پراپکو و رابین سود رو من دیروز مقایسه کردم (احتمالش هست که متغیر باشه) مال رابین سود کمی بیشتر از پراپکو بود.

اگر فست اسکلپ نگیریم با حذف مقداری از سود میشه ترید زد ولی روی حجمای بالا مشکل هست در پراپ هم من حداکثر ریسکم یک درصد هست برای همین میزنم.

عکس این پیام مال نزدک پراپکو هست و عکس پیام بعدی مال نزدک رابین سود

3 لایک کرده

نزدک رابین سود

دو عکس با چند ثانیه اختلاف ثبت شدن

وارد ناحیه مد نظرم نشد

ولی هم واگرایی داشتیم هم 3drive

روی تایم پایین تر ورود نتونستم پیدا کنم

یا میرفت تا تارگتم یا برمیگشت و فرصت ورود بهم میداد :head_shaking_vertically: ترجیح دادم صبر کنم

خوشبختانه یه ورود داد بهم

بازی در آورد یه مقدار و بخاطر این بود که s&p سقف رو برداشته بود و جون نداشت یه ضرب بره (ولی باید میرفت)

نتیجه این شد :handshake:t3:

2 لایک کرده

من امروز اکسپرت تعیین حجمم رو که امکان تست در دموی پراپکو نداشت روی معامله نزدک امتحان کردم معامله باز نشد و جای خوب ورود رو از دست دادم با این همه وارد شدم ولی یک دلار مونده به تارگت نهایی برگشت سر به سرم رو زد از خودم پرسیدم تو که دیر وارد شده بودی و قیمت اصولا از لحاظ استراتژیت توی بالاتر از یک به دو بود چرا نبستی؟ گفتم من الان توی این معامله ۴۹ دلار کمتر سود کردم (همیشه یک به یک نصف حجم رو می بندم) ولی این فقط یک ۴۹ دلار از دست رفته هست در عوض تونستم سیمکشی ذهنیم رو یه بار دیگه عوض کنم و به جای دوپامین گرفتن از سود، از اجرای درست استراتژی (با وجود ورود دیرهنگام) دوپامین بگیرم. این چیزی بود که امروز برام ارزش داشت.

4 لایک کرده

عزیــزیــد.:folded_hands:t2:

1 لایک کرده

نزدک چیه بیاید طلا ترید کنیم

من الان آی سی تی کار نمی کنیم ولی می خوام حرفی از مایکل رو که این حرفش رو (و نه هر حرفش رو) قبول دارم بگم که می گفت: من هیچوقت طلا ترید نمی کنم چون حرکتهاش به خیلی از عوامل مختلف بستگی داره.

حالا این رو هم اضافه کم که بخصوص در این زمان که اصلا مسائل ژئوپلتیکی خیلی از معیارهایی که قبلا روی طلا صادق بوده رو داره تغییر می ده.

4 لایک کرده

درود و شب بخیر نادر عزیز
من میخواستم نماد های نزدک و sp500 رو به واچ لیست معاملاتیم اضافه کنم. بروکرم برای فارکس لایت فایننس هستش ولی خیلی برای مارکت فیوچرز مناسب نیست راستش, شما بروکری که برای این بستر مناسب تر هست رو چیزی پشنهاد میکنید؟ خودم ویندزور رو هم شنیدم البته!
و البته پراپ تریدینگ هم آیا میشناسید؟
@nader

2 لایک کرده