نزدک و نزدکیان!

نزدک واقعا مرده حرفش یکیه ، برخلاف داوجونز وسط باز :joy: اسم تاپیکتون خیلی قشنگه نزدک ونزدکیان :rofl: :clap:

2 لایک کرده

نادر نزدکی چه اسم زیبایی خخخ دمت گرم عالی عالی :rofl: :clap:

1 لایک کرده

معامله امروز من رو NQ

3 لایک کرده

سلام احسان گرامی نظر لطفت هست ممنون

1 لایک کرده

داوجونز ریسکش خیلی بیشتر هست ولی برای خودش کلاس داره

2 لایک کرده

عالی دمت گرم نزدکهات رو بذار اینجا استفاده کنیم.

2 لایک کرده

بچه ها من توی تایپیک مجموعه استراتژی های ۶ سال ترید توی این یکی دو روز دو تا معامله ریوارد بالا در نزدک نشون دادم خواستید سری به این تایپیک هم بزنید:

2 لایک کرده

امروز nfp بود و من از چارت دور بودم

ولی دیروز یه پینگ پنگی داد بهم که معامله بای بر اساس اینکه نقدینگی رو جمع نکرده بود و پتانسیل رشد داشت

و سل طبق پلنم بود دقیقن بعد از جمع آوری نقدینگی (خداییش تمیز ریخت انتظار داشتم طولش بده)

و طبق روال این مدت: نقاشی کردم فقط و نگاه کردم :joy: (اصلنم دلم نسوخته که این مدت نتونستم ورود بزنم)

3 لایک کرده

دو ماه هست که موقع خبر اشتغال غیر کشاورزی نزدک خیلی عاقلانه رفتار میکنه و ادا در نمیاره

1 لایک کرده

یک سوال تو عکس دوم استاپ رو کجا گذاشتی ؟

ترک عادت موجب مرضه :joy:

روز nfp فقط استراحت :moai::joy:

1 لایک کرده

قبل از اینکه لگ آخر صعودی سوییپ بشه

پشت کندلای بریکربلاک

یه چیزی بود مایکل میگفت دقیقش رو یادم نیست

میگفت که بعد از تغییر ساختار دنبال 3 آرایه بگردید که با هم اتفاق میفته حالا مهم نیست اوردربلاکه fvg عه یا ifvg و بریکر

مهم اینه سه تا هم زمان باشه و استاپت رو بذار پشت اونا

خیلیییی بعیده که استاپت بخوره :man_shrugging:t2::joy:

1 لایک کرده

من چیزی که یاد گرفتمو میگم ( اصولا بعد داشتن Smt حالا چه تو تایم ساختار و بعدش تایم ورود و فعال سازی بریکر و اصولا باید استاپ رو smt باشه ، و داشتن Inversion و Fvg فقط بهم اطمینان بیشتری میده ،گذاشتن استاپ بالای Fvg حتا با داشتن Invesrion منطقی نیست ( البته میگم که این چیزیه که من یاد گرفتم )

1 لایک کرده

یه مسئله دیگه ای که یاد گرفتم و انجام میدم تقریبا دیگه ساعت ۱۲ پوزیشن رو میبندم چون اصطلاحا میره تو لانچ تایم و تایم بعد از ظهر تقریبا از ۱:۳۰ به بعد شروع میشه

1 لایک کرده

درست میگی

تجربیه و طبق ستاپم این تریدی که گذاشتم

وقتی سه تا آرایه اینشکلی میبینم و تمایل قیمت به سمت اوپنینگ گپ رو میبینم که در کنار پلنم تشکیل شده ترجیح میدم بهش اعتماد کنم چون امتحانشو پس داده

و اینکه استاپ پشت بریکر بلاک گذاشتن کاریه که خب منطقیه نیازی نیست استاپ رو دوبرابر بذارم که بره پشت سویینگ

گاهن چون آرایه های زیادی وجود نداره آره پشت سویینگ جای معتبر تریه

ولی اینجا من قدرت این سه آرایه رو بهش اعتماد داشتم

2 لایک کرده

در مورد نکته بعدیت

این هم درسته و کار خوبی میکنی

من تایم ورودم به هیچ عنوان به لانچ تایم نمیخوره تا قبل از 11و45 ورودی ببینم میزنم

و وقتی تحویل قیمت برای اون روز و تارگت نهاییم توی اون منطقه بوده ترجیح میدم صبر کنم برای تارگتم

دلیل اینکه گفتم توقع داشتم طول بکشه هم همین لانچ تایم بود

اما خب تحویل قیمت انجام شد و بعد اذیتاش شروع شد

تا زمانی که قیمت داره به آرایه هام و پلنم احترام میذاره ترجیح میدم باز بمونه پوزیشن

چیزی سر راهش نبود که بخواد برگردونه قیمت رو

اگر یه گپ خوب داشت توی مسیرش و میخورد به لانچ تایم آره 80 درصد از پوزیشن باید بسته بشه و…

اینجا چنین چیزی نبود وقدرت ریزش خوبی داشت

4 لایک کرده

یه سوال دیگه تعریف تو از بریکر چیه ؟

و وین ریتت چنده ؟

1 لایک کرده

اوردر بلاکی که باعث شکستن لگ قبلی شده ولی در برگشت قیمت نتونسته نگهش داره

توقع میره وقتی قیمت بعد از رد کردنش و mss بهش برمیگرده نگهش داره :man_shrugging:t2:

وین ریتم حدودن 65 بستگی به ریواردی که میگیرم داره

2 لایک کرده

امروز نزدک در بازه زمانی یک و نیم ساعته معاملاتی من هیچ ورودی نداد. معمولا هر ماه یک روز چنین حالتی پیش میاد. شما چی کار کردید؟ حرکتش رو نگه داشته بعد از ۱۸:۳۰ که بازه معاملاتی من نیست.

3 لایک کرده

فنر نزدک حسابی داره جمع میشه! وقت معاملات من تموم شد و ورود نداد

1 لایک کرده