نزدک و نزدکیان!

آقای پوریا شاید عجیب به نظر برسه من اصلا چارت رو تحلیل نمی کنم. روش واکنش گرا دارم. در یک دقیقه سر ساعت و دقیقه ی معین برای رفتار خاص قیمت، بای و برای رفتار خاص دیگر قیمت، سل می گیرم و اگر هیچکدوم از اون دو نوع رفتار رو در اون ساعت و دقیقه ی مشخص نشون نداد، معامله نمی زنم.

1 لایک کرده

عرض ادب…کل کار یه تریدر همینه..که یه ری اکشن داشته باشه نسبت به عکسی که از چارت تست کرده..عالیه

1 لایک کرده

عرض ادب از بنده و ممنون از انگیزه بخشی و پستتون.

1 لایک کرده

فرمایش شما صحیحه ، مطمئنا سیستم معاملاتی خاصی دارید.

من در پاسخ دوستمون ریپلی زدم که گفتن 27800 فروش داره. خواستم بدونم تحلیلشون چطور بوده تو این نقطه سیگنال فروشش دیدن. حد ضرر مشخصی هم عنوان نکردن. الان که تو سقفیم ، اگر تحلیلشون اشتباه باشه ، حاضرن تا چقدر برن تو ضرر ؟

1 لایک کرده

ببخشید من اشتباه متوجه شدم.

1 لایک کرده

امروز هم گرفتن سود یک به یک سئیو و برگشت به سر به سر بود معامله بای من در نزدک در زمان خبر هم بازش گذاشته بودم البته ریسک فری بودم

2 لایک کرده

بخاطر تایم خبر و اینکه تو ATH هستیم فعلن

قبل خبر ساعت 7 ونیم ورود داد بهم پلنم منتها تایم پلن نقض میشد و درصورتی که حسابم فعال بود ورود نمیزدم راستش

بعد از اوپن هم دیگه پای چارت نبودم

1 لایک کرده

بعد از ساعت 8 میتونستم روی ifvg ورود داشته باشم با استاپ بزرگ تر

ممنون از توضیحاتتون معامله زدید یا نزدید؟

1 لایک کرده

حساب ندارم که بزنم آقا نادر :joy:

رو چارت سر تایم میام نقاشیمو میکنم میرم که آپدیت بمونم

یه چیزی تو مایه های فوروارد تست درواقع

1 لایک کرده

خیلی کار خوبی می کنی هیچ مجای جهان قبل این هم تجربه ی تریدرای ما اتفاق نیفتاده، این که اگر دو ماه یکی ترید نکنه کاملا از لحاظ ذهنی میاد بیرون و اگر فورا بره ریل یه مدت نمیتونه مثل قبلش ریل رو با روان درست بزنه. همین تمرین و تکرار خودش حفظ سرمایه ست یه جورایی

آره دیگه دقیقن

یهو باز میشه حسابو خراب میکنیم با این دور بودن از میدون

در کنار حرص خوردن بابت این شرایط حداقل یه کاری کنیم بد نیست :melting_face:

هرچند دوستم که منتورم بود گفت تریدهاتو شیر نکن و اینها پلنت خیلی لو نره و از این جور صحبتا

ولی خب انرژی میگیرم کنار دوستانی که کار میکنن

چند وقتی میمونه و بعد عکس از چارت رو پاک میکنم نهایت :joy:

پلن شخصی رو هیچ کس نبیاد در معرض دید عموم بذاره چون کنار ۱۰ تا ترید رخوب یکی حتما برمیداره سو استفاده میکنه ازش.

نکته بعدی هم این هست که به نظرم آسونترین قسمت ترید پیدا کردن یه استارتژی سودآور هست و سختترین قسمتش تغییر سیمکشی ذهنمون که بر اساس بقا هست به حالت احتمالات هست. ذهن بقامحور در محیط احتمالات شکست میخوره تغییر ذهنیت خیلی سختتر ا ز پیدا کردن یه استراتژی خوب حتی هست.

2 لایک کرده

خیلی قشنگ بود جدن حرفتون

لذت بردم :heart_eyes::+1:t3:

1 لایک کرده

بزرگوار هستید. ممنون.

1 لایک کرده

نادر جان واقعا اینطور فکر میکنی؟ ساختن استراتژی سودده کار راحتیه!؟ بسیار تریدر هایی هستن که احتمالات رو کاملا درک کردن ، اما استراتژی های خوبی ندارن …ینی طرف حتی ضرر های متعدد رو میپذیره برای رسیدن دور خوب سیستم…اما چون استراتژی فرد به ذات سودده نیست، به جایی نمیرسه…

والا ساختن استراتژی خوب کار راحتی نیست…احتمالات رو با خوندن چندتا کتاب مثل معامله گر کامل و گذر زمان ادم متوجه میشه…اما ساخت استراتژی دقیق و شخصی کار به شدت سختیه…این نظر منه و اتفاقیه که برای شخص خودم افتاد…

2 لایک کرده

سلام. ممنون از پستت. در مقایسه با باز سیمکشی ذهنی، رسیدن به استراتژی سودده کار راحت تری هست، منظورم این هست. یعنی توفیق در روانشناسی ترید بسیار سختتر از پیدا کردن یک استراتژی سودده هست.

ضمن این که داشتن استراتژی غلط می تونه خودش باعث کوهی از مشکلات روانشناسی، اضافه بر آنچه که در فرد هست بشه.

1 لایک کرده

امروز استراتژی من در معامله بای که گرفتم یک به یک و بازگشت به ریسک فری شد. و بعد حرکت اصلیش رو زد.