نزدک و نزدکیان!

به به نزدکیان را عشق است

1 لایک کرده

خیلی هم عالی. نه از نظر این که فکر کنم زیادتر زا شما می دونم به طور مستمع آزاد دارم پیشنهاد میکنم که تایپیک «حل مشکلات روانشناسی» من رو در همین ایارن بروکر لطفا بخون مقالاتی نوشتم که مطمئنم به دردت می خوره.

. اما آی سی تی.

نظر من این هست که مایکل با تمامی آموزشهاش یه ساعت سوییسی بسیار گران قیمت رو د رحالی که بیشتر پیچ و مهره هاش رو از هم سوا کرده داده دست تمامی هنرجوهاش. من خودمم پایه ی اصلیم آی سی تی هست سه سال فقط مایکل رو روی کاغذ کاهی نوشتم بدون اغراق.

در ضمن مایکل، هیچ چیزی رو کامل نگفته البته همین قدر هم که گفته دستش درد نکنه ضمنا هنوز هم فکر می کنیم باسوادترین و خفن ترین تریدری که رد فضای نجاز یو حقیق دیدم همین مایکل هست.

منتها اکثر آی سی تی کارها مثل خودم یه دوره س فلج تحلیل و یا یه دروه ی طولانی سر به سر شدن رو دارن چون خیلی وقتا دنبال برگات قیمت هستن اینجا مایکل شاگردانش رو خیلی معطل کرده.

منم مثل شما آی سی تی پایه م هست ولی آی سی تی رو نیمزنم یه چیزی قاتی آی سی تی میزنم.

بهترین مدل معاملاتی مایکل (و نه ستاپ چون ستاپ فکر نمی کنم گفته باشه همش یا اکثریتش مدل معاملاتی یاد داه مایکل) مدل معاملاتی سیلور بولت هست. همیشه و همیشه عمل می کنه فقط باید مواظب باشه تریدر که بالا و پایین سقف میانی نقدینگی نزدیکی نباشه.

2 لایک کرده

دقیقا . صحبت میکنه با ادم :grin: ترید های ایندمو میذارم همینجا حتما.

درمورد سایکل بندی ها ، من خیلی خوشم نیومد. دوره زئوسی رو هم دیدم که سایکل یک ساعت و نیمه در نظر میگیره. من کلیپای خود مایکلو زیاد دیدم و اموزشی که اقای ذاکر لطف کردن رایگان در فراچارت قراردادن. دوره عالی ای هست.

1 لایک کرده

من با زئوسی رابطه نگرفتم اندازه یه پشت کارت ویزیت مطلب به دردبخور داشت. آموزشای خود مایکل از همشون بهتره.

3 لایک کرده

امید به خدا که برگرده

یوتیوب انگلیسی با ترجمه زیرنویس فارسی خود یوتیوب سرچ عمیق و رسیدن به بهترین استراتژی ها و انتخاب هوشمندانه شون بر پایه ی پایه ای که از قبل کار کردم برای من خیلی کارساز بود

2 لایک کرده

خیلی هم خطرناکه اگر کسی دایه کار کنه فقط تایم بالا کار کنه بهتر هست تایم پایین فیل شدناش خیلی بیشتره به نظرم

2 لایک کرده

حدود 4 سالی هست ict کار میکنم

درست میگید ستاپهایی که تو یوتیوب گفته شده توسط مایکل چیزی نیست که در نهایت به سوددهی برسی

نه که نشه ولی خب خام هست و کامل نیست

اکثر شاگرد های مایکل رو هم پلن هاشون رو مطالعه کردم و دنبال میکنم هنوز هم

الان رو پلن شخصی شده خودم ترید میکنم درواقع

توضیحاتتون عالی بود

برخی به اشتباه تا ستاپی رو از مایکل یا حالا هرشخصی میبینن سریعن اجرا میکنن و حس میکنن که از فردا به سوددهی مستمر میرسن که خب اینطور نیست درست میگید

2 لایک کرده

زئوسی رو من در همون حد دیدم که روزانه سایکل بندی میکنم و تقریبن جواب بود برام

منتها به عنوان تکمیل و تایید صرفن

2 لایک کرده

کلا ترید چیزیه که باید شخصی سازی بشه . چون هر فرد تفکرش متفاوته. مایکل دریایی از اطلاعات داده و انقد از مارکت میدونه که رد داده. صرفا شاید فقط با دیدن زمان بتونه ترید کنه. همین اطلاعات زیاد خودش مشکل افرینه. هر دفعه باید با بعضیاشون کار کرد و نتیجشو دید.

من اگه پوزیشنامو بذارم اینجا ، تحلیلم رو همراهش مینویسم. شاید نکته ای دیدید که بتونم بیشتر یاد بگیرم درموردش

3 لایک کرده

قربان شما :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 لایک کرده

پیداش کردم تاپیکو. حتما میخونم .ممنون .

1 لایک کرده

بله به این سادگی نیست آموزشای مایکل یک کارگاه پر از ابزارهای ترید هست که روی هم تلنبار شده این کارش تعمدی هم هست. من همیشه گفتم اون از زمان کارش در سایت فکر کنم بیبی پیپ؟ در مورد اف وی جی صحبت کرده بعد از اون همه دوره های آموزشی توی ویدیوی ماه مه یا ژوئن ۲۰۲۵ تازه میگفت که کامل اف وی جی رو در کتابش توضیح خواهد داد (که کاملش رو نخواهد گفت باز) ولی همین قدر هم که گفته دستش درد نکنه

2 لایک کرده

حتما از تجربیاتت استفاده می کنم

1 لایک کرده

خیلی هم ممنون که وقت میذاری تحلیل هم که بذاری خب من هم حتما چیزای زیادی از شما یاد می گیرم. مرسی.

1 لایک کرده

برو درسته🤝🏼

به قول آقا نادر نزدکیان را عشق است، :joy:

1 لایک کرده

:joy:
دم شما گرم دوست عزیز.

2 لایک کرده

امروز روی پراپکو متاتریدرش این معامله ی بای رو گرفتم دو پله وارد و خارج شدم. یکیش رو با تاخیر یک دقیقه ای بست ولی روی قیمتی که بسته بودم بست و یکی دیگه از معاملاتم رو دستی فورا بست توی ورودها هم یه معامله رو با دو سه ثانیه تاخیر باز کرد و یکی رو با یک دقیقه تاخیر ولی در قیمتهایی که خودم باز کرده بودم، باز کرده بود. یعنی تاخیرش تاخیر اجرا نیست تاخیر نمایان شدن در چارت متاتریدر ۵ هست. البته خود چارت متاتریدرش در نمایش عادی تاخیری نداره این تاخیرهای دیداری، زمان معامله پیش میاد

2 لایک کرده

سلام. امروز حدود ۱۷:۱۰ چارت فراز هم ایراد پیدا کرد حدود ۷ دقیقه ای قطع بود بعد اومد ولی کلا چند دقیقه ای قبل قطع شدن هم کند شده بود

خیلی ممنون از چارت و تریدت و توضیحات مفید

2 لایک کرده

این دو روز تریدینگ ویو منو اذیت کرد. البته دیروز بخاطر FOMC کلا کاری نداشتم با چارت. امروزم انقد گیر میکرد تریردینگ ویو که پاشدم رفتم دنبال کارام . اومدم دیدم یه اسکلپ خوبی داره.

اولا اینکه داریم سقف های جدید میزنیم. اینجور موقع ها مایکل میگه تا وقتی که بهتون ثابت نشده چارت نزولی شده ، دنبال خریدن باشید. تو ریزشی که از 9 نیویورک شروع شد ، یه هانت از کف کیل زون لندن همراه با اس ام تی اتفاق افتاد که الان اومدم پای چارت دیدم تایم 3 دقیقه ام اس اس با مومنتوم و اف وی جی خوبی داره. تو 1 دقیقه برای اون ایکوال های و ورود به اف وی جی نزولی به عنوان درا آن لیکوییدیتی یه بای اسکلپی زدم.

2 لایک کرده