توجه تریدرهای داو و نزدک و اس اندپی رو جلب می کنم به واگرایی رخ داده در تایم های چند گانه. نزدک، سقف زده با قدرت ولی اس اند پی و داو نتونستن سقف جدید بزنن.
واگرایی ها داستان خودشون رو دارن و خیلی وقتا فیل میشن ولی قدرت خیلی بیشتر نزدک توی این سه تا چارت بخصوص چون به منابع فاندامتال نت بین الملل دسترسی ندارم برام سوال برانگیزه.
از طرف دیگه «شاخص ترس» هم حول و هوش ۲۰ و کمی پایینتر هست که نشونه ی سطح بینابینی ترس بازار هست.
برام جالبه که در ادامه ببینم این واگرایی به کجا ختم میشه و آیا ریزشی در ادامه خواهد بود رد شاخصها یا این واگرایی فیل خواهد شد؟
یه استاد خارجی می گفت: انجام ترید درست، مثل نگاه کردن به خشک شدن رنگ یک دیوار در یک روز تعطیل باید کسل کننده باشه براتون! اگر ترید براتون هیجان انگیزه به احتمال قوی دارید راه رو اشتباه طی می کنید!
جمله ی غلطی به نظر میاد ولی به نظر من درست و عمیق هست.
چارت یک دقیقه ی نزدک معامله ی امروز من. بستن نصف حجم در یک به یک و ریسک فری کردن و تارگت یک به دو از دید تقریبا همه خیلی کسل کننده ست ولی من رو در ترید، نجات داده.
جالبه من بای این حرکت رو توی رابین سود با چارت بدون گرافیک و با عدد قیمت گرفتم از فراز نگا کردم
بعدش اومدم به چارت مسابقه پراپکو سلش رو البته دیر ولی گرفتم (۳۰ ثانیه طول کشید معامله در متاتریدر ۵ پراپکو باز بشه) در یک به یک در ۷۰۰ دلار سیو سود کردم در ۲۰۷ دلار بست حدود ۲۰ تا ۲۵ ثانیه طول کشید سئیو سود اعمال کنه فیلمش رو هم گرفتم
الان چارت رابین سود گرافیک داره موقعی که بای گرفتم گرافیک نداشت از فراز مقدار استاپ و تی پی و حجم رو حساب کردم که ۱۰ درصد خطا داشت ولی معامله ای که بای اجرا کردم این بود در یک دقیقه
صبح به موقع نشد بشینم ، داشتم حساب دمو درست میکردم. ولی تا بازش کردم این حرکتو دیدم پتانسیل اصلاح به fvg نزولی رو داره. بایاس منم نزولی بود حق با شماست و بخاطر همونم رو همون نوک سریع بستمش . چون S&P زودتر رسید به FVG نزولی 1 ساعتش و برای من حکم SMT یا واگرایی داشت.
من رو تارگت گرفتن ها سعی میکنم حواسم به واگرایی باشه. چون تایم فریم زیر 5 دقیقه میتونه ریورس های خودشو داشته باشه و پوزیشنی که تو سود رفته ، میتونه کلا برگرده استاپ شه. نزدیک 2 ماهه روی چارت نزدک و اس اند پی و داوم ، روابط این سه تا چارت فوق العادس
معاملاتتون رو بذارید اینجا برخلاف دیگران من اجباری به توضیح دادن معامله نمی بینم شاید اصلا کسی نخواد بگه چه جوری معامله میگیره. ولی خود چارت میتونه برای هر کسی به قدر تجربه و سواد تریدریش گویا باشه.
قضیه ی واگرایی رو یه بابای سیاه پوست یا دو رگه ای بود از شاگردای مایکل که توی ایران به دایه یا دای معروف شده بود خیلی سعی کرد سایکل بندی کنه. البته اون تمام بنیانش رو گذاشته بود روی واگرایی من ادامه ندادم مطالعه اش رو ولی چیزای خوبی برای تشخیص فیل شدن واگرایی ها در آورده بود.
منم نگا میکنم به واگرایی ها به عنوان تاییدیه های اضافی.
چیزی که می خوام بهت بگم این هست که برای تریگر ورود هم می تونی از تک واگرایی های تایمای پایین استفاده کنیم واگرایی هایی که داخل اف وی جی ها رخ بدن بخصوو در تایمهای پایین خیلی کم فیل میشن.
دوتا سل زدم بعد از ظهر . استاپ یکیش رو پایین تر گذاشتم خورد. اونیکی رفت. البته چون اکانت دموعه و میخواستم تست کنم ، نذاشتم بیشتر بره پایین. بستم زودتر.
درمورد واگرایی ، حقیقتش من 1 سالی میشه ICT مطالعه میکنم ، بعد از اینکه واگرایی رو اضافه کردم به سیستمم ، خیلی بهبود داد عملکردمو. البته هنوز کار دارم. چون خیلی وقته سربه سر گیر کردم. مشکلمو فعلا نتونستم کامل برطرف کنم. واگرایی در اف وی جی و تایم فریم های پایین رو درنظر میگیرم