نزدک و نزدکیان!

دستخوش داداش . برداشتت و ببینیم عشق کنیم❤️

1 لایک کرده

فدات،امید به خدا

1 لایک کرده

نادر جان من روی اوپن داو جونز باهمین فرمون جلو رفتم . بکتست 3 ساله و فوروارد تست 3 ماهه .

الانم دارم توی پراپ 1 کا کار میکنم که ثبات رفتاریم تکمیل بشه

1 لایک کرده

متاسفانه ریسک فریم رو گذاشته بودم بالای 50درصد شدو

جای خوبی نبود باید میرفت پشت کندل

ریسک فری خوردم امروز و بعدش طبق پلنم رفت

1 لایک کرده

سلام
ورود ها چقدر شبیه به هم …
معامله دیروز من nq

3 لایک کرده

والا من حرص میخورم به جای شما ، اگه توی استاپ لاس گذاشتن تجدید نظر کنی و بهینه ترش کنی خیلی سود ده تر میشی چون همه چیت خوبه فقط این استاپت بده . استاپت هم از اینا نیست که بگی بایاس اشتباه بوده کاملا اینطوریه که اگه یه جای بهتر گذاشته بودی خیلی قشنگ تر میشد . نظرم رو گفتم

1 لایک کرده

نظرت کاملن درسته

معاملات قبلم رو نگاه کنی که البته بعضیاش رو پاک کردم همینطور بوده و تا دم استاپ هم میومد ولی چون جای مطمئنی بوده نمیخورد

این هفته چون یه تارگت سودی مد نظرم هست که میخواستم اون رو پر کنم و زودتر چالش اکانت بزرگم رو شروع کنم یه مقدار ریسکم بیشتر بود و باعث میشد زود ریسک فری کنم یا استاپم رو کوچیک تر کنم(طبق پلن نبود :melting_face: :sweat_smile: )

نتیجه خوبی نداشت این حرکتم و بر میگردم مجدد به روال سابقم

ممنون بابت توجهت و راهنماییت

1 لایک کرده

اثر هنری… :joy:

نقطه زنی ورود و خروج

هفته رو شست برد :joy:

3 لایک کرده

تارگت سود نه خودت رو اذیت می کنی

3 لایک کرده

نادر جان من الان داخل تلگرام گشتم ولی دوره ای که از mmxm پیدا کردم 8 قسمت بود . شما میتونید دوره اصلی رو برام پیدا کنید دمتون گرم

سلام متاسفانه نتونستم پیداش کنم

1 لایک کرده

ایدی تلگرامت بده
چندتا پیدا کردم برات بفرستم ببین کدومشه با تشکر

در صورتی که به ناحیه آبی واکنش نشون بده و قیمت ریجکت بشه میتونیم وارد معامله فروش بشیم .

3 لایک کرده

چرا جدی کسی به نزدک توجه نداره بنظرم نزدک یکی از پر سود ترین نماد ها هست!

1 لایک کرده

احتمال اینکه امروز نزدک یه بای خوب ۲۹۹۲۷ بده هست.

رو مخ ترین ترید هفته!

داوجونز دیروز خیلی خوب حرکت کرد اما نزدک دهن مارو سرویس کرد.درحالی که ۲۹۹۲۷ رو شناسایی کرده بودم😑چند وقتی هست نزدک رو مخه،فکر کنم برم روی داوجونز دیگه.

1 لایک کرده

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه، گویا کم کم دسترسی به اینترنت داره برمیگرده دوست داشتم یک تحلیل از نزدک تایم فریم دیلی اینجا به عنوان یادگاری داشته باشم.
این تحلیل نیاز داره که همه مراحل ( تکنیکال - فاندامنتال - زمانی ) به این صورت که خدمتتون عرض میکنم اتفاق بیوفته تا تاییده تحلیل در هفته های آینده باشه.
نزدک رو برای هفته آخر آپریل و هفته اول می توی واچ لیست خودتون داشته باشین. ( زمانی)
اگر نزدک زمانی که داخل باکس سبز رنگ بود و خبر مثبتی برای بورس آمد و بازار همچنان شدیدا منفی بسته شد. ( دلیل و عنوان اون خبر مهم نیست ولی واکنش نهایی منفی به خبر مثبت هست که اهمیت داره.) تاییده دوم هست. ( فاندامنتال و سنتیمنت)
و تاییده سوم نیاز دارم که توی تایم فریم ممنتوم نزولی خوبی ببینیم و مجددا داخل باکس آبی بسته بشه. ( تکنیکال)
با این سه تاییده میتونیم نزول بلند مدت رو برای نزدک متصور باشیم. و توجه بفرمایید که تریگر میتونه شدت گرفتن جنگ باشه.
ممنون از توجه تون.

2 لایک کرده

ممنون رفیق بابت تحلیل منم نزدک کار میکنم

نزد‌ک من هر بروکری دیدم اسپردش خیلی خیلی زیاده شما با چه بروکری کار میکنی