نزدک و نزدکیان!

مخلصیم امیرجان
خوشبختم

عجیبه
چون اکثر بروکرهای خوب اسپرد خوبی رو شاخص ها دارن
من روبو فارکسم ولی کلاینت ایرانی جدید نمیگیره دیگه متاسفانه
Fxpro میتونه گزینه خیلی خوبی براتون باشه خودتون تحقیق بکنین.

ارادتمندم. من پیاماتو تو هر تاپیکی پیگیری میکنم.پر از تجربه است🙏

مخلصم لطف دارین شما

خبر خوب بیرون اومد*** بازگشایی تنگه هرمز توسط ایران *** در سقف نزدک ( اصلا مشکوک نیست :smiley: )
ولی از لحاظ زمانی هنوز بنظرم درست نیست
منتظر بمونیم ببینیم خبر فیلد میشه یا نه ، امروز و هفته های آینده

1 لایک کرده

تارگته فعلی

درود و ارادت! بنده حدود شش سال هست تو بازارهای مالی فعالیت دارم و از کف جامعه شروع کردم و ادامه دادم تا به اینجا. الانم اونقدری گذشته که احساس کنم بهتره مسیر رو به اشتراک بزارم و یه میراثی به جا بمونه از بنده. به هیچ عنوان ادعایی ندارم و همین الانم دارم این جاده رو طی میکنم، پس نه خودم نه شما توقع خاصی نداشته باشید از رویه. اما خب از یه جایی به بعد باور کنید یا نه، صرف ترید لذتی نخواهد داشت و به مرور کسل کننده میشه، و اینکه تو جمع شما عزیزان قدم بزارم جای خالی معنا و مقصود رو برام پر میکنه و باعث افتخار بنده هست.

اولین و مهمترین دلیل این هم که الان اینجام اینه که میبینم در جامعه صنفی و خصوصا ایران به نزدک عزیزم کم لطفی شده بنابراین اومدم یه تنه بکشمش بالا! در این باره کاملا قاطع هستم.

خلاصه اینکه اگه به هر نحوی راهت به نزدک میخوره تعصبی اینجارو جا بنداز که به زودی پخت و پز رو شروع کنیم.

در ادامه شاید مقصد خیلی واضح و مشخص نباشه و صرفا دور هم یه میز گردی درست کردیم، اما روش قطعا معین و ثابت هست و اون شفافیته. استیتمنت معتبر، آموزش، تجارب و ژورنال شخصی و موارد مربوطه تدریجا قرار میگیره.

هر سوالی که تا به اینجا تو دهنت اومده بپرس که بدونی حضورت برای هردوی ما برد برده :slight_smile:

ارادتمند همگی شما با هر شخصیتی، آرش.

1 لایک کرده