دیروز معامله من در نزدک ضرر شد و امروز طبق معمول همون ستاپم در معامله سل سود شد. عکس از فراز هست ولی معامله رو در چارت سرمایه گذار برتر با گلوری زدم.
برای من هر چقدر ترید، کم هیجان و خسته کننده باشه همون قدر درستتر و موفقتر هست.
سعی می کنم حسم در زمان معامله شبیه نقاشی باشه که روز تعطیل نشسته روبروی دیواری که رنگش کرده تا اون دیوار خشک بشه! این رو از یه استاد خارجی در نت یاد گرفتم. تنها چیز ی که بازا ردر مقابلش به من پول داده صبر بوده.
خرداد امسال شد 3 سال که وارد فارکس شدم-یک سالونیم که داشتم یاد میگرفتم و چندین بار ویدیو هارو میدیدم و بعدش رفتم روی طلا شروع کردم بک گرفتن که خییییلی نوسان داشت و از دی امسال اومدم روی نزدک- استراتژی پورصمدی رو با استراتژیه خودم ترکیب کردم تا بتونم باهاش کنار بیام- شرایط جنگ بی تاثیر نبوده روی چارت و خیییلی گیجم کرده- فکر میکنم تا الان الکی وقت گذاشتم و هیچی جواب نمیده-
به طو رخلاصه. در ترید، مدت زمان صرف شده به تنهایی برای موفق شدن کافی نیست. پس برای کم شدن بار روانی موضوع از اول تاپیک «حل مشکلات روانشناسی» که مقاله هایی د راونجا نوشتم رو حتما بخون. (فقط مقالات رو تاکید می کنم بخومی). اونجا مراحلی که تریدرا در طول سالها می گذرونن تا به مرحله سوددهی مستمر برسن نوشته شده و خیلی موضوع رو برات قابل هضم تر می کنه.
مورد بعدی همین دوره پورصمدی رو که دیدی به عنوان آشنایی با مفاهیم ترید برا خودت حسابش کن استراتژیش رو بذار کنار.
از امروز در یوتیوب روزانه در تایمهای مشخص به عنوان تحقیق و مطالعه با سرچ عمیق انگلیسی کلمات مختلفی رو در مورد استراتژی ترید سرچ کن (از هوش مصنوعی پولی هم میتونی لینک منابع زیادی برای بررسی بگیری)فورا هم شروع به انتخاب نکن ببین استراتژی های چه مدرسی بیشتر برات جالب هست.
من خودم از اول، همیشه با زیرنویس مترجم فارسی خود یوتیوب یا با افزونه های ترجمه ی زیرنویس یوتیوب و با سرچ عمیق درس ترید می خونم پیش خودم. اصلا به کسی پول دوره نده بخصوص تا وقتی که مسیر اصلیت رو پیدا نکردی یک ریال هم به استادان ایرانی پول نده.
اگر مترجم زیرنویس یوتیوب برات کار نکرد از این افزونه و یا مشابه اون کمک بگیر برای ترجمه زیرنویس برای مرورگر کروم هست. حوصله کنید. همیشه باید درس بخونیم برای اول، داشتن روانشناسی درست ترید، دوم پیدا کردن یه استراتژی خوب، سوم بک تست گیری ها و بهینه کردنهای مداوم چیزهایی که بلدیم.
این هم یک سایت و افزونه هست که به تعداد محدود میتونی ترجمه ویدیوهای یوتیوب رو به صورت صوتی همزمان بشنوی. اسنا رو گوگل کن پیدا کن.
امروز من استاپ خوردم… هم اینکه استاپم یه مقدار جاش خوب نبود و هم اینکه توجهی نکرده بودم به گزارش های انویدیاو دل (هرچند با این اخبار مشکلات دیپلماتیک واشنگتن و ایران خنثی شده بود ولی خب باعث اذیت کردن پرایس اکشن امروز بودن)
در نزدک ما اکثر روزها حداقل یک و اغلب دو حرکت فریبنده داریم و بعد حرکت اصلی اون روز زده میشه.
حالا بستگی به استارتژی هر کس داره من همیشه حرکتای کوچک اولیه رو میگیرم تعداد استاپاش زیاد هست ولی. مهم این هست که طبق استارتژی کاملا امتحان شده بریم جلو.
در اصطلاح کلی به روز های فریبنده ساخت نقدیگی و حرکت فیک و سپس دیستریبیوشن یا همون تعریف PO3 یا اسم دیگه اش AMD میگویند *اینا رو میگم که اگه دوستانی اومد بخونند بدونن از چی حرف زده میشه
دوست داشتن یه نماد برای مuامله به خاطر حس و حالی که داره به نظر من اشتباه هست. شما باید برای اون نماد با استراتژیتون بک تست حداقل یک ساله بگیرید بعد یک ماه فوروارد تست بگیرید بعد اگر اوکی بود با یک چهارم حجم واقعی تون شروع کنید معامله بزنید و به تدریج حجم رو به حجم واقعی تون نزدیک کنید.