مایکل رو من گفته بودم، با اون دوستمون مهربون باش
اونم صرفن مزاح بود. چون مایکل تریدره و به نظرم موفق و نزدک ترید میکنه، خواستم با مثال نقض اذیتت کنم. فراموشش کن ![]()
آهان متوجه شدم خواهش می کنم ![]()
نادر توی دوره های آموزشی هم شرکت داشتی
به نظرت کدومشون بهتر جواب میدن ؟؟
سلام. من هیچ دوره آموزشی شرکت نکردم همین طور از اینترنت زمانی که وصل بود یاد گرفتم. ولی الان اگر کسی بخواد دوره ببینه واقعا هیچ منبعی نمیتونم بگم چون اینترنت نیست که بره از اونجا ببینه. فقط تاکیدم روی این هست که تا وقتی که لااقل به حد سربه سر در ترید نرسیدید از دوره های پولی مربیان ایرانی مطلقا استفاده نکنید. باید به حدی برسید که برای رفع اشکال به مربی ایرانی پول بدید یعنی در اون سطح دیگه واقعا می دونید که چه چیزی رو در ترید نمی دونید. مثال کلی زدم و منظورم شما نیستید
![]()
![]()
ممنون
اگه در ترید هایت به سود دهی رسیدی واقعاً دستخوشی داری که بدون کلاس به این مرحله رسیدی
آقا ما دیروز یه استاپ مشتی رو US30 خوردیم ولی خب اینجا نزدک نوشتین دیگه پست نکردیم :))
سلام. خب جالبه بگم که من چالش سرمایه گذار برتر رو قبل از قطع اینترنت رسونده بودم به ۸ درصد سود این هفته ولی استراتژیم فقط یه دونه نیم درصد سود داد (برگشت سر به سر شد) و دو روز پشت سر هم دو تا استاپ یک درصدی خوردم ولی چون استراتژیم رو رعایت کردم ناراحتی برام نداشت. ضمنا هر وقت خواستید داو سا اس اند پی هم به اشتراک بذرای خوشحال میشم. ممنون
سلام و ارادت نادرخان
امروز نزدک سیگنال رو داده تا به این لحظه، تایمینگ و پرایس اکشن سشن هم تایید کنه خدمتتون نتیجه پست میکنم.
ارادت از ما. من هم منتظر ساعت ۱۷ نزدک هستم مثل همیشه.
سلام وقت بخیر- من با دوره محمدعلی پورصمدی شروع کردم-خیلی جامع و کامل هست و مطالب مهم رو یاد داده- توی کانال یوتوب هم 2 تا استراتژی خیلی خوب اموزش داده البته باید با این سیستم اشنا باشید- امیدوارم مفید باشه براتون
فکر میکردم فقط منم که ستاپم افتاده رو دور ضررش ، بعد از جنگ کلا ستاپ استاپاش زیاد شده
توی بکتستام تا 5 ضرر متوالی داشتم ولی تا حالا برام اتفاق نیوفتاده بود تا هفته ی گذشته ![]()
سلام. من ستاپ خودم رو دارم و تا وقتی نت باز بود از یوتیوب انگلیسی فقط برای جستجو برای بهینه کردن ستاپم استفاده می کردم.
طرف دوره ایرانی یک بار اوایل تریدم رفتم که برای من به درد نخورد.
هر استراتژی توی یه حالت بازار بهتر جواب میده و طبیعی هست که در بک تستامون چندین ضرر متوالی باشه آگاهی از این موضوع می تونه فشار روانی رو خیلی کم کنه
امروز به خاطر بانک هالیدی و احتیاط در مورد تاخیر بسته شدن حد ضرر با ۸۰ درصد حجم هر روزه وارد بای نزدک شدم قیمت تا ۷۵ درصد تارگت رو پر کرد ولی برگشت و حد سربه سرم رو زد و یه دونه ریسک به ریوارد نیم داد (بستن نصف حجم در یک به یک و سربه سر کردن رو همیشه دارم). استفاده از گلوری روی چارت سرمایه گذار برتر واقعا اعصاب خرد کنی های پلتفرمهای ناقص سایر پراپها رو جبران می کنه. عکس از یک به یک در
فراز هست .
خسته نباشی آقا نادر عزیز ![]()
سلام ممنون شما هم خسته نباشید ![]()