نزدک و نزدکیان!

ایول عجب معامله ای گرفتی

2 لایک کرده

مخلصیم.
ستاپ اونجا بود دیگه بقیش شانسه استاپ یا تیپی

1 لایک کرده

من امروز طبق استراتژی استاپ دوم در این هفته رو خوردم حداکثر ضرر متوالی استراتژی نزدک من در بک تست چهار ساله، ۶ تا ضرر پشت سر هم هست خیلی ها وقتی این رو میشنون شاید بخندن چون واقعا بدون تمرنیهای روانشناسی نمیشه ۶ تا ضرر خورد و هم اعصاب و هم حساب رو از دست نداد.

3 لایک کرده

6 تا استاپ توی یک روز ؟

نه در بک تست چهار ساله هر روز یک استاپ به مدت ۶ روز معاملاتی داشته استراتژیم. من روزی یه معامله میزنم فقط

1 لایک کرده

احسنت آقا نادر عزیز

روانشناسیتون حرف نداره

من هم بکتستم همینو نشون میده 5 الی 6 ضرر تو دوره ضرردهم پشت هم هست

من مرخصی گرفتم از بازار راستش تا 21 روز تقویمیم پر شه برداشت کنم

از چارت دور میمونم شایدم دمو بزنم

طبق استراتژیم تارگت سود مد نظرم رو گرفتم باقیش میشه طمع که نمیصرفه :joy:

3 لایک کرده

منم روزی تک معامله ام اگه استاپ بشه معامله دوم ورود بده وارد میشم و نهایت ۱ درصد ریسک

1 لایک کرده

تبریک میگم حتما پابند بمون و تا برداشتت معامله نزن.

1 لایک کرده

من هم تا حد زیادی شبیه شمام ولی ریسکام شناوره این سپر دراودانی هست که استفاده میکنم ازش بخصوص در پراپها

2 لایک کرده

حتمن ممنونم :light_blue_heart:

واقعیتش از آخرین دفعه که پایبند نموندم و سر قطعی برق درادان روزانه خوردم جاش مونده دوتا حساب 5کا دادم هوا

برگشتم با 1کا دارم تلاشمو میکنم :joy:

2 لایک کرده

حتما رعایت کن. به هزا رو یک دلیل آدم میتونه ریل پراپ یا ریل خودش رو برباد بده. برای من بدترینش مال سال پیش (یا دو سال قبل)بود زمانی که زورا اسمش بود لست پراپ دو تا حساب رو به ریل رسوندم یکیش سود خوبی هم کسب کرده بودم. من همزمان داشتم از شرکت پراپی (اسکم شد) هم چالش میزدم مال شرکت پراپی دو مرحله ای بود مال لست پراپ یک مرحله ای یه روز روی این حساب در سود ریل دراودان روزانه پراپی رو با لست پراپ اشتباه گرفتم و ریل با سوداش پرید چند روز دیگه ریل دومم رو هم سر ناراحتی اون اتفاق سوزوندم. اینا زخمای کوچیک بازار هست.

3 لایک کرده

حدودن همین شرایط بودم منم :handshake:t3::sweat_smile:

گل گفتید “زخمای کوچیک بازار”

1 لایک کرده

یه چیز بگم بلانسبت همه، تا وقتی که تریدر، نمرده نمیشه گفت که تریدر موفقی بوده یا نه، این رو جدی میگم.

1 لایک کرده

خوراک تتو کردنه جمله هات :sweat_smile::joy:

1 لایک کرده

ببخشید که پابرهنه میام وسط نزدکیان :grimacing:

منظورت اینه مایکل موفق نیست؟ :face_with_raised_eyebrow::face_with_hand_over_mouth:

1 لایک کرده

شخص خاصی منظورم نیست و کل تریدرها منظورم هست. بذار مثال بزنم. یه تریدری افسوس چندین ماه قبل تو برگشت قیمت بیت کوین از اوجش توی یه ماشین چندین و چند دلاریش در اروپا یا آمریکا خودکشی کرد عکس جنازه اش توی ماشین منتشر شده بود من دیدم اون وقت در اینترنت. این آقا یکی از موفقترین تردرهای دنیا در جذب پول سرمایه دارا برای ترید بوده میلیونها دلار سرمایه واقعی رو بهش داده بودن که ترید کنه درصدی یعنی ببین در چه حدی بوده، در اون وقتی که بیت کوین از قله برگشت چند روز بعدش خودکشی کرده بود توی ماشین میلیونی یا چند ده هزا دلاریش چه می دونم؟ پس موفقیت تریدر در ایام زندگیش قطعی نیست اگر کسی فعلا تریدر موفقی هست باید حتما بدونه که فعلا موفقه اصلا اطمینانی نیست که فردا خودش اشتباه نکنه یا بازار زمینش نزنه

1 لایک کرده

مرسی که توضیح دادی و شفاف‌سازی کردی :sweat_smile: البته من قصدم بیشتر مزاح بود، هر چند بی‌مزه بود :grimacing: ولی نظرم به نظرت نزدیکه. باید با احتیاط و منطقی پیش رفت. اصن به نظرم تریدر نباید دنبال موفقیت باشه. ترید هم مثل زندگی بالا و پایین داره. گاهی بالایی و گاهی پایین. هم غرور زمینت میزنه و هم دلسردی از بازه‌هایی که ضرر بیشتر میشه. اینکه بتونی در هر شرایطی خودت رو در بازار حفظ کنی و زندگیت رو پای کار نابود نکنی، موفقی. امید که همه پر سود باشیم.

1 لایک کرده

خوشحال شدم از آخرین پستت به قول معروف روزی که که کاری رو که قرار بود در چارت انجام داده باشیم انجام شده باشه باید خوشحال باشیم و مرتب خودمون رو تشویق کنیم حتی اگر حسابمون از دست بره. ممنون

1 لایک کرده

نادر خان توی این بازار هیچ کس نمیتونه بیست باشه

ضرر جزیی از معامله هست

راجع به مایکل صحبت کردی که نمی دونم چه ارتباطی با بحث من داشت و الان هم به درست میگی که ضرر جزوی از بازار هست ولی باز نفهمیدم که من کجا خلاف چنین مطلبی گفتم ممنون از نظرهات