سلام و عرض ادب. این ستاپ شخصیم هست و البته تعریفی هم نداره. نهایتش ریسک به ریوارد یک به یک و نیم رو ازش می گیرم. خیلی وقتها هم برمیگرده و نقطه ی سربه سرم رو میزنه که یه سود نیم از یک و نیم رو میده منتها حجم ورود به معاملاتم میتونه جبران کنه کوچکی اندازه معاملاتم رو.
سلام خسته نباشید دوستان
تریدینگ ویو طبق معمول بازی درآورده عکس نمیده بهم ![]()
اگر تونستم از اون هم عکس میذارم بعد
نقطه ورود بهتری داده بود بهم که چون بعد از چند ماه برگشته بودم دست به عصا تر کار کردم و ترجیح دادم اینجا ورود بزنم
اذیت کرد ولی و طولش داد
(چون ورودم بر اساس تحلیل تایم فریم بالاتر بود)
پرسود باشید ![]()
سلام خسته نباشید. ممنون از به اشتراک گذاری تریدهای پر ریواردتون
بزرگوارید آقا نادر عزیز
یاد میگیریم ازتون ![]()
مرررسی یه عالمه
- چقدر خوب که نزدکیان رو دایر کردین
و باعث شدین بقیه دوستان هم گفتگو کنند- ایشالا همگی پر سود باشیم ![]()
به امید خدا و البته که من کار قابلی انجام ندادم اینجا . ممنون که به این تاپیک توجه کردید
فراز ه قیمت هاشو دو برابر کرده
نادر خان به نظرت ایران بروکر قابلیت باز کردن دو چارت همزمان داره ؟؟؟
الان بهترین سرور برای ترید در ایارن با نت ملی قطعا پراپ سرمایه گذار برتر هست .با توجه به این چند وقت ک کلی بروکر جدید تست کردم و وصل نمیشدن و فقط اوپو فاینس وصل بود برا من بروکر واونم قطعی زیاد داشت و جدیدا یکم خوب شده ولی سرمایه گذار برتر دیر اومد و جوری اومد که خدااااا دمشون گرم تو عرض ی دقیقه کمتر وارد سیستمت میشی قطعی هم نداره داشته باشه برا نت خودته و حتی متا موبایلش هم با نت ملی راحت وصل میشه
من د ر جریان چارت ایران بروکر نیستم.
سلام، ببخشید تو این کتگوری سوال زیاد میپرسم چون در حال یادگیری هستم شما از ساعت 2 به وقت ایران ترید زدید یا تایمتون به وقت نیویورکه ؟
یعنی تا الان سود نکردید ؟
بسیار هم عالی ، بایاس ۴ ساعته و یا تایم ساختار ۱۵ دقیقه هم شما بررسی میکنی ؟
من روزانه و هفتگی رو هم چک میکنم ![]()
بسیار خوب ممنون
همیشه ERL<IRL و IRL<ERL رو در نظر بگیر برای بایاس… ![]()
اینجا تا حدود 50درصد شدو هفته پیش بالا اومد و باید برمیگشت چون یه گپ هفتگی باز داریم…
بر اساس کلوز کندل هفته پیش میگم
وگرنه اگه کلوز به این شکل نبود میتونست مثل هفته های قبل مسیر ضعودیش رو بره و شدو نتونه برش گردونه
سلام خسته نباشید رفقا
این تک پوزیشن من بود برای امروز
میتونم بگم یکم از روی فومو زدم ورودم رو چون خیلی smt بزرگ شده بود و توقع داشتم یه باره بریزه و جام بذاره
که خب برگشت و نقطه ورود بهینهم رو میداد و ریوارد بهتری میتونستم بگیرم ![]()
ولی خب…
تا دم استاپ اومد امروز و بعد ریخت و تارگت داد
نمیدونم میخواست زهرچشم بگیره یا چی
لذتشو بیشتر کرد به هر حال ![]()
دوست داشتم بیشتر نگهش دارم ولی کفایت میکرد و دیدم یکم طمع داره توم میجنبه بستم ![]()
خیلی عالی خسته نباشید.
من امروز ورود داد ولی ضرر شد معامله ام.
عزیزید
فدای سرتون. ضرری که طبق پلن باشه جبران میشه ![]()