نمیاد نتیجه معاملاتش را به اشتراک بگذاره.چون نیازی به قضاوت دیگران نداره میدونه مهارت و توانایی اش را داره .نیازی نداره بخواد چیزی را به کسی اثبات کنه!
دوم
من اگر تریدر موفقی باشم در سکوت معامله میکنم چون الان اظهار نظر دیگران باعث میشه من به خودم و سیستم معاملاتی ام شک کنم!
پس دوست عزیز اگر معامله گر موفقی هستی در سکوت و تنهایی فعالیت کن!
کسی که واقعا به کارش اطمینان داشته باشه هرگز نیازی به قضاوت و تشویق دیگران نداره!
میگن طلا که پاکه چه منتش به خاکه
اگر سیستم معاملاتی شما طلاست پس قدرش را بدون و این جزییات را برای افراد تازه کاری مثل ساسان و پرهام منتشر نکن!که با دید تمسخر امیز برخورد کنند!
یک بی نیازی بزرگ توی زندگی = بی اهمیت بودن نظر دیگرانه(این ضعف ساختاری مغز انسانه که همیشه نیاز به تایید دیگران داره)
کاش ایران بروکر حساب تورو بلاک کنه بخدا من یکی حرص میخورم وقتی پیاماتو میخونم چقدر منفی چقدر حسود به شما چه ربطی داره یکی دلش میخواد با ریسک کار کنه یکی هم با مدیریت سرمایه. شما سرت تو کار خودت باشه
سلام. من این گفتگو رو خوندم و آقای کیانی اومدند لطف کردند تجربه کار با ترندو رو گفتند و اظهار نداشتند که چند دلار رو تبدیل به چند دلار کردند.
و در ادامه در رابطه با سوالات دوستان جواب دادند که یک نفر پرسیدن چند دلار گرفتی و جواب دادن و نفر بعدی گفتند استیتمنت بفرست فرستادن و هر کسی هر مدرکی خواست فرستادن.
بنده خدا اصلا نیومد بگه من ترید خاصی ام و استراتژی خاصی دارم و نه اینکه بخواد رشد حسابش رو تو چشم کسی کنه و …
هر چیزی هم که بعداً گفتند در رابطه با سوال های دوستان بود.
و لطف کردند و تجربشون رو در این روزهای پر ابهام در مورد بازار مالی مطرح کردن با مدرک.
من به شخصه از شما ممنونم جناب آقای کیانی.
این گروه ها و گفتگوها دقیقا برای همین ساخته شده که از تجارب هم استفاده کنیم و در مورد اعتبار یا عدم اعتبار مثلاً یک بروکر خاص اطلاع رسانی کنیم.
لطفا همگی همکاری کنید فضای گفتگوها رو کارآمد تر کنیم. به اندازه کافی تو این مدت فشار مضاعف رو تجربه میکنیم و بلاتکلیف هستیم.
دقیقا همینطوره ایشون اومدن گفتن برداشت زدن و ماها ازشون پرسیدیم چقدر برداشت زدین و… چون خواستیم مطمئن شیم بروکر مبلغ های زیاد رو هم واریز میکنه یا نه ایشون هم اسکرین شات فرستادن در واقع لطف کردن
عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان گرامی، ممنون از شما بابت تجربیاتی که از کار کردن در ترندو در اینجا به اشتراک گذاشتید.
یه خواهش کوچکی از همه دوستان دارم، لطفا به صداقت کلام هم احترام بذارید، کمک و راهنمایی لطفی هست که همه ما به هم میکنیم(باید همیشه این کارو انجام بدیم) با زیر سوال بردن هم تنها افکار خسته و نا امیدی رو نشر میدیم که بسیار فضا رو غیر قابل تحمل و زشت میکنه. آموختن و آموزش دادن هردو مهمه، اینکه افراد داعم از هم کارنامه و سابقه معامله گری درخواست کنن تنها باعث میشه افرادی که توانایی راهنمایی به افراد تازه کارتر رو دارن از انجام این کار منصرف بشن.
لطفا به صداقت کلام هم احترام بذاریم، همدیگه رو زیرسوال نبریم و با خویشتنداری با موضوعات و مطالب برخورد کنیم.
لطفا حرفه ای رفتار کنیم.
سپاس از همه دوستان
منم واسه اینکه تستش کنم یه سیتا گذاشتم و ۱۶۰تا برداشت زدم فعلا؛ ریال برداشت کردم؛ البته از مسیر ارسال کد به ایمیل (مسیر عُرف بروکر) برداشتم رو ثبت کردم!
چرا دارید ایتقدر خودتون اذیت میکنید منم با ترندو الان ۲۰ روزه کار میکنم تا الان بالای ۷ بار ۱۰۰ دلاری برداشت زدم فقط ۱ روز طول میکشه پروسه برداشت انجام بدن چون دستس انجام میشه
من هم دیشب ۱۰۰ دلار برداشت ثبت کردم .فایل عکس را فرستادم و جواب اومد که ثبت شد صبر کنید ولی به من در مورد اینکه ریال می خوام یا تتر چیزی نگفت.به شما حق انتخاب داد یا به همون ارزی که واریز کردید پرداخت کرد و دوم اینکه چند ساعت طول کشی تا پرداخت صورت بگیره؟