آقای کیانی با جناب variable بحث نکنید چون به هرحال ایشون معتقدن همه ما تریدارا ول معطلیم😅 و قانع نمیشن و نخواهند شد
انشالله اگه عمری باقی بود
هر روز تو همین صفحه گزارش معاملاتم رو به اشتراک میزارم
چیزی به عنوان غیر ممکن وجود نداره
یک شیاد دیگه اومد
وعده شیاد ۳ و این موجادامه دارد
خدا رو شکر روز به روز زیاد میشن
این داداشی با این حجم و تارگتی که میزد فک کنم کارمزدش از سودش بیشتر میشه
کی هس باز؟؟؟؟ ![]()
شما با این کینه از مارکت چرا وقتتونو تو این کامیونیتی تلف میکنید؟ بجای وایب منفی دادن زیر تک تک پستا وقتتونو روی کار مورد علاقتون بذارید قطعا موفق ترید
درسته … همش ادم سود نمیکنه و گاهی اتفاقی میوفته و یهو باعث از دست رفتن کل سرمایه میشه هرچی ادم خود باور تر نتیجه ضرر بزرگ و از دست دادن سرمایه بیشتره هرچی ادم بالاتر میره راحتتر وا میده و سقوطش نزدیک تر میشه
منم به تازگی از ترندو برداشت دوم زدم که برام واریز کردند، مبلغ بالایی نیست ولی خوب ترندو برام کیک نبود بلکه واقعی بود.
اختیار پولتون دست خودتونه ولی برای من اوکی بود
سلام ببخشید واسه برداشت ایمیل لازمه؟
سلام
ایمیل لازم نیست
فقط با یک عکس سلفی و متن که گفته توی قسمت پشتیبانی ارسال میکنید و برداشت انجام بدید
برید توی برنامه همه چیز گفته
درود دوست عزیز
سوالم اینه که بخوام واریز کنم و برداشت بزنم
ایمیلم تایید نشده بخاطر اینترنت ملی ، شما که برداشت زدید از چه طریقی بوده؟ خواهشا راهنمایی کنیید بلکه ماهم بتونیم ترید کنیم ![]()
سلام
برید ثبت نام کنید پشتیبانی کاملا راهنماییتون میکنه
سلام
اسکالپرم
اسکالپ کار میکنم تاییدیه از ایچی میگیرم
بله
استراتژی هست که ۵ سال با کار کردن های مداوم بدست آوردم
ورود و خروجم در یک ترید خیلی سریع اتفاق میفته
مرسی از لطفتون
همچنین
خوبه!
شما یک کاری کن همین نموداری که توی یک هفته 368% سود گرفتی را برای هفته بعد
همینجا نتیجه ی معاملاتت را بگذار.
اگر تا دو هفته دیگر این حساب را حفظ کردی.
حتی از طرف ساسان و پرهام هم ازت عذرخواهی میکنم!میگم واقعا استراتژی سود ده ای داری!
ولی اگر هفته دوم حساب را از دست دادی!بعد دیگران قضاوت میکنند استراتژی شما را!
و متوجه میشوند
سود گرفتن لحظه ی و چند روزه یک دلخوشیه!
چون شما که توی یک هفته 368% سود بگیری یعنی روزانه 73% عرض دو ماه 29200% و عرض یکسال یک
کارگزاری بین المللی میزنی من هم میام توی بروکر شما ثبت نام میکنیم!
ببینم هفته بعد چه نتیجه ای میگیری!
ای کاش یاد بگیریم زود قضاوت نکنیم بخدا زندگی خیلی قشنگ تر میشه اشکال نداره شما به بزرگی خودتون ببخشین
ببین چه قدر زود تحت تاثیر قرار میگیری!
من چقدر راحت تونستم اعتماد به نفست را خرد کنم!
تریدری که حرفه ای باشه
اول
نمیاد نتیجه معاملاتش را به اشتراک بگذاره.چون نیازی به قضاوت دیگران نداره میدونه مهارت و توانایی اش را داره .نیازی نداره بخواد چیزی را به کسی اثبات کنه!
دوم
من اگر تریدر موفقی باشم در سکوت معامله میکنم چون الان اظهار نظر دیگران باعث میشه من به خودم و سیستم معاملاتی ام شک کنم!
پس دوست عزیز اگر معامله گر موفقی هستی در سکوت و تنهایی فعالیت کن!
کسی که واقعا به کارش اطمینان داشته باشه هرگز نیازی به قضاوت و تشویق دیگران نداره!
میگن طلا که پاکه چه منتش به خاکه
اگر سیستم معاملاتی شما طلاست پس قدرش را بدون و این جزییات را برای افراد تازه کاری مثل ساسان و پرهام منتشر نکن!که با دید تمسخر امیز برخورد کنند!
یک بی نیازی بزرگ توی زندگی = بی اهمیت بودن نظر دیگرانه(این ضعف ساختاری مغز انسانه که همیشه نیاز به تایید دیگران داره)
شما مسیر خودت را برو دنبال قضاوت و تشویق نباش!