بررسی عملکرد پراپهای فعال در نت ملی (گزارش نقاط مثبت و منفی)

منم تو سرمایه گذار برتر حساب داشتم ولی متاسفانه بعد از اینکه با پشتیبانیشون صحبت کردم فهمیدم حالا حالا ها برنامه ای واسه ی نت ملی ندارن ؛ مجبور شدم برم از رابین سود حساب بگیرم !

1 لایک کرده

داداش روبیکا پیام دادم

اوکی عزیزم چک میکنم .

سلام .زورا تا هفته قبلی من چت کردم گفت نمی شه الان تغییر کرده ؟

من به معامله در چالش ارزون قیمت و خیلی سخت رابین سود ادامه میدم دیروز معامله زدم تا آخر این هفته یه نمایی از حالتهای شش شرظی که گذاشته رد پراپهاش دستم میاد و وقتی شکل نهایی گرفت پنل آنالیزم رو شاید گذاشتم اینجا تا ببینید که رد چه شرایطی باید ترید زد که قوانینش نقض نشه.

بازم میگم که من چالش خیلی ارزون و خیلی سخت رابین سود رو خریدم که از محیط ترید دور نمونم.

چالشهای اصلیم در سگب و کامبت هست

1 لایک کرده

نه هنوز تغییری نکرده نمیشه

1 لایک کرده

زورا یک شرکت کلاهبرداری هست اصلا سمتش نرید چندین ماه وقت گذاشتم رو حساب ۱۰۰k تو مرحله ریل دو روز مونده به وقت برداشتم ۱۰هزار تا هم تو سود بودم ک چارت رو دستکاری کردن و حساب رو پروندن بعد به پشتیبانی پیام دادن گفتن اشتباه از طرف ما بوده و ظرف چند روز جواب میدیم بعدش هیچ خبری نشد و منم بلاک کردن تجربه خیلی بدی بود برام دو ماه وقتم با روانم هدر رفت. خلاصه سمتش نرید بنظرم با یک گیگ دو گیگ نت بین الملل سراغ پراپ های معتبر رفتن مصلحته

3 لایک کرده

من یه هفته هست چالش رابین سود و گرفتم ولی هنوز پلتفرمش چارت رو نشون نمیده. بیخیالش شدم

1 لایک کرده

چالش رایگانش رو امتحان کردی بالا میاد یان؟

شاید مشکل از نتت بوده

1 لایک کرده

اره امتحان کردم. مشکل نت ندارم. پشتیبانیش گفت بجای کروم از فایرفاکس استفاده کن. اونم جواب نداد و داده ای رو چارتش نشون نمیداد

1 لایک کرده

هرکار میکنید سمت اسکم کده رابین کود نرید اسکم خالص هست. قوانین بسیار عجیبی داره دستشون برای ندادن سودتون بی نهایت بازه

2 لایک کرده

من مجبورم تند تند تگرار کنم که انتخابهای من سگب و کامبت هستن ولی ر هرصه نت ملی تا این تاریخ رابین سود رو برای امتحان کردن انتخاب کردم چالش خیلی سخت و لرزونش رو گرفتم .

اگر یه پراپ قوانینش سخت باشه ولی طبق همون قوانین حساب کاربر رو بررسی کنه نمیشه گفت اسکم هست مگر این که چیزایی رو لحاظ کنه که برخلاف قوانین خودش باشه.

اگر چنین مواردی از هر پراپ هست خوشحال میشم که ببینم

1 لایک کرده

رابین سود امروز حدود ۱۷:۴۰ برای من یه دقیقه ای قطع شد که شاید از نت من بود یا از اونا نمیدونم ضمنا سود امروزم بعد از بسته شدن معامله تا ۱۰ دقییقه بعد هم ثبت نشده بود در بالانس و صفحه آنالیزم بعد از ورود و خروج دوباره وثبت شد نوشتم به پشتیبانیشون که چنین موردی هست

مگه پراپی وجود داره که با این شرایط نت وصل باشه؟؟؟

1 لایک کرده

شنیدم مزخرف ترین پراپ ایرانیه؟

1 لایک کرده

دو گروه تریدر الان هستن در ایران در رابطه با نت:

۱- یک گروه میکن آقا ما روی نت ملی به این پراپها و پلتفرمهای دارای ایراد نمی تونیم اعتماد کنیم و کلا قید ترید رو زدن تا وقتی که نت بین الملل وصل بشه. به تصمیمشون هم نمیشه هیچ ایرادای گرفت و اتفاقا دمشون گرم.

۲- یه گروه دیگه به هر دلیلی مثل خود من بیشتر برای دور نموندن از فضای ترید و یا اصلا برای ادامه درآمد از ترید تصمیم دارن روی پراپهای فعال در نت ملی ترید بزنن حال در این تایپیک صحبت و خطاب افراد به یکدیگه برای گروه دوم هست وگرنه اگر که نت بود من حسابای سرمایه گذار برترم رو میرفتم پاس میکردم با پراپای دیگه چی کار داشتم

2 لایک کرده

وقتی نت بین المللی باز بود خیلی درست کار میکردن که الان با این وضع دنبال پراپ خوب میگردی !!!
صبر کنید نت باز بشه

1 لایک کرده

بهترین اتفاق این هست که سرمایه گذار برتر یا حسابهاش رو باز کنه یا بیاد روی نت ملی. مگر معجزه بشه نت باز بشه. زمان بر بودنش که حتمی هست

3 لایک کرده

عالی میشه بیان رو نت ملی
تصمیم به بازگشایی هم بگیرن باز مثل سری قبل مرحله ای باز میشه اونم طول میکشه

2 لایک کرده

فکر نمی‌کنم ارزشی داشته باشه مطمئنم اگه پاس بشه یکی از همینا و بهونه میکنه و نمیده من اوایل رابین سود ازش یه چالش خریدم اینو 5 بار پاس کردم هر دفعه یچیزی میگفت اگه زودتر پاس میشد میگفت زود پاس کردی اگه دستی میزدم میگفت باید استاپ لاس میذاشتی اگه یه روز رد می‌کرد میگفت روزهای لازم رو رد کردی منم گفتم شما دنبال تریدر نیستین دنبال پول هستین

1 لایک کرده