"س صمدی"تریدره؟ یا شیاد؟

همین؟؟؟

یعنی فقط مترجم مطالب البروکس هستند؟

با این حساب من و شما که آموزش های ترجمه شده البروکس داریم کلی آموزش های دیگه هم دیدیم باید الان جیم سیمونز،استیو کوهن و ری دالیو باشیم !

mesi az tajtobiat khod

سلام من بعد جنگ فهمیدم بازار کاملا فاندامنتالی حرکت میکنه قبلا ما خبر نداستیم که مثلا اون سر دنیا چه خبری اومده چه اتفاقی افتاده فکر میکردیم ما خط و خطوط درست نکشیدیم یا استراتژی ما ایراد داره خیلی دیگه روی تکنیکال فوکوس نمیکنم ی خبری هم نباشه بانکها میرن سراغ نقدینگی ها هرطرف بیشتره اون سمتی بره

قبلا دیده بود البروکس ی مانیتور صرفا برای خبر کنار مانیتور چارت داشتن ولی فکر نمیکردم ی خبر کوچک ی حادثه ی ی امار چطور نقدینگی وارد بازار میکنه در حالی که قبل خبر اصلا بازار ی روند دیگه داشت

ما نمیتونیم افراد رو مجبور به آدم خوبی شدن بکنیم.از طرفی هم اونا دارن کار خودشون(چه خوب و چه بد)رو الان انجام میدن و ما داریم وقتمونو تلف میکنیم که در مورد اونها حرف بزنیم و اعصابمونو خورد کنیم.

اگر‌ فکر میکنی آدم خوبیه،بگو دمشون گرم

اگرم فکر میکنی شیاده اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره.

تمرکز رو بزارین روی کار خودتون

چکار به اون بنده خدا داری ..

به نظرم با این صحبت های کلیشه ایی و زرد اتفاق خواسی نمی‌افتد

هرکاری سختی داره

شما مغازه‌‌ام بزنی ریسک داره بگیره نگیره سرمایت ازبین بره یا نره

این بازار زمانی قماره که شما جای یک درصد ریسک رو هر معامله یا نیم درصد ریسک

بیای ۱۰ درصد سرمایت وارد بازار کنی

همه چی بستگی به خود آدم داره

دوست عزیز یعنی چی شما تحمل از دست دادن ۲ میلیارد پول دارید ؟

ریسک پذیر بودن درسته اما بیخیال بودن درست نیست

شما بخای مغازه بزنی میگی عب نداره پولم ازبین رفت عب نداره ؟قبلش تحقیق نمیکنی ؟نمیری شاگرد بشی؟چندسال کار کنی تا یاد بگیری مشتری مداری از کجا جنس بگیری از کجا نگیری ؟چه فصلی چه فروشی داری چقدر جنس بیاری چه فصلی چقدر جنس نیاری ؟

مشکل ما اینه فکر می‌کنیم بازارهای مالی مثل فارکس به غیر از شغل های دیگس، راهی که برای مغازه گرفتن و کاسب شدن باید بریمو تو فارکس نیاز بهش نیست و میشه یک شبه رفتش یا مثلا شیش ماهه

درصورتی که این بازار هم‌مثل ما بقیه بازارهاس باید قبلش شاگردی کنی کار کنی تجربه بدست بیاری و اتفاقا اصلا نباید تحمل ضرر ۲ میلیاردی داشته باشی

تحمل ضرر ۲ میلیاردی یا کمتر یعنی اینکه به درک من حجم زیاد میارم تو معامله ازبین رفتم رفت مهم نیست معامله بعدی دوبرابر حجم وارد میکنم دوباره برش می‌میگردونم و همین میشه قمار و ازدست دادن کل سرمایه

سر میز کازینو که ننشستیم

اتفاقا آدم باید برای ریال به ریالش که درآورده ارزش قائل باشه و به راحتی از دستش نده

این بازار ریسک داره درسته اما ریسکش اگر درست و یک درصد سرمایه باشه مثل باقی بازارها میمونه و با تلاش و صبر میشه ازش پول معقول و درست درآورد

نه پول های نجومی و الکی که یک‌شبه میانو و یک شبه ازبین میرن

باشه تو خوبی ما بدیم

ماشالا به تو تریدرررر

پاشو زرتو بزن مغز معیوب

دوره خواستین این تاپیک

درود اقای سبحان صمدی من شاگردشون بودم خدایی از صفر و پایه قشنگ یاد میدن پرایس اکشن رو و بعد فهمیدم شاگر استاد پورصمدی بودن و دوره اوشون هم دیدم البته با دوره چنتا استاد دیگه تکمیلی و الانم خدارو شکر روی استراتژی SP2L و prp BTB استاد پور صمدی کار میکنم با شخصی سازیای خودم و الهی شکر خوب بوده برام

یه ویدیو معرفی میکنم برو ببین (البته بعد اینکه اینرنت ها اومدن که بتونی بری یوتیوب )

آقای پورصمدی که اسمش هم توی این تاپیک اومده یه ویدیو گذاشته تو کانالش رندوم ترید میکنه یعنی میاد عدد رندوم از گوگل در میاره و اگه عدد زوج بود بای میزنه اگه عدد فرد بود سل میزنه اما یک نکته رو رعایت میکنه اونم مدیریت سرمایه و درنهایت بعد از تعدادی معامله کاملا رندوم اما با رعایت مدیریت سرمایه توی سود بود

حالا شما میگید بازارهای مالی جایی برای سودده شدن نیست حتما بلد نیستید مدیریت سرمایه داشته باشید

بقول استاد پورصمدی هر کس که مدیریت سرمایه رو رعایت کنه و ضررده باشه یک هنرمند واقعیه

با تحلیل چارت ۱ساعته به بالا استراتژی اوپن میتونه نقطه ورود خوبی باشه که تی پی هم فوری میده

خب برو تو سایت بت احتمال موفق شدنت بیشتر تو فارکس چکار میکنی پس!!! شدی یارو تو اینستا ی حرفی میزنه میگه شما بعدا میفهمی من چی گفتم معامله گری ۲۰ درصد تکنیکاله ۸۰ درصد روانشناسی و مدیریت ریسک شما اگر دو تا اخری رو داشتی به گفته خودت ۲ میلیارد در اوردی فرداش صفر نمیکردی سرگرمی ادما میان پولشون رو از دس میدن!!برای تخلیه ادرنالین کارهای خیلی کم هزینه تری هم هستا…