وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

اره میدونم ، ولی اصلش باید درآودان کل ملاک باشه مثل قوانین بروکرها ، این ماجرا را برای تریدرهای بروکری گفتم که با قوانین اونجا وارد پراپها نشن چون اینها با هم فرق دارن و استراتژی بروکرها با پراپها فرق داره در بروکرها میشه راحت کار کرد و به سود خوبی رسید ولی در پراپها اینجوری نیست کلا نمیصرفه وقت باارزش صرف اینها کرد وقتی در بروکر میشه اینقدر راحت و آسوده سود کرد ، اینم که پراپ اومدم برای امتحان بود و البته قطعی اینترنت و جدا دیدم چه چیز مضخرفیه !

من نگفتم تجربه و سوادی در این زمینه پراپ دارم ولی به قوانینش ایراد دارم و به تریدرهای بروکری که بخاطر قطعی اینترنت به این تامین سرمایه های الکی با سرمایه ناچیزشون میان هشدار دادم که سبک کار اینها با بروکرها متفاوته ! بعدش سرو کله نوچه های رابین سود پیدا میشه و جلوی طرح انتقادات میگیرید ! رابین سود باید از نوچه های بهتری استفاده کنه که لااقل ادب و تربیت درستی داشته باشن میای اینجا به دوستان ایراد میگیری و مسخره میکنی مشخصه که تربیت خانوادگی درستی هم نداری ! کسی که سر سفره پدر و مادر بزرگ شده مثل تو رفتار نمیکنه !

آقایون به دوستان اجازه بدید انتقاد کنند ! به شما چه که بخاطر یک پراپی به دیگران توهین میکنید ؟!؟!؟! من این صفحه را به مدیران گزارش دادم قراره اینها را حذف کنند ! یا مثل ادم بیاید راهنمایی کنید که البته با این سطح از شعور بعیده چیزی حالیتون باشه یا کلا ساکت باشید چیکار دارید به همه حمله میکنید !!! مگه این پراپی پدر و مادرتونه که اینقدر به دوستان بابت انتقاد حمله میکنید !؟!؟!؟ مشخصه دیگه ماجراتون چیه !

خب سلطان، بزرگوار
شما که تو پیام اخرت میگی بزارید انتقاد کنند و توهین نکنید، خودت که داری اینجا توهین میکنی به رابین سود که
فازت چیه خدایی؟ تو کی هستی که به یه عده میگی بی سواد و خودت رو با سواد میدونی؟؟؟؟
بگو برای کدوم پراپی کار میکنی ما بریم یک اکانت الکی ثبت نام کنیم که اینقدر خودت رو نکشی واسشون.
تلف داری میشی باووو.

بعدشم، تو که باسوادی بگو ببینم، چطوری میشه یک شرکت، رایگان یه چیزی رو در اختیار مردم قرار بده و قوانین رو قشنگ تو بخش انالیزش نشون بده و بعدش بشه دزد؟ اگر نفهمیدی و سخت بوده، میشن دزد؟ نتونستی برو جای دیگه وقت بزار. برو جایی که برات قوانین بهتر میزارن.

زورتون کرده بودن که برید تو رابین سود ترید کنید یا فشار از چیزی دیگه بهتون وارد شده؟؟؟ یه چیز چالش سخت و رایگانی بوده، نتونستید از پسش بر بیاید و حالا داری غرغر میکنی فقط.

و اما در مورد موضوع اخر که میگی شماها ماجراهاتون چیه و یهو فاز منتقدارو برداشتی، 6 تا پیام نوشتی اینجا و جاهای دیگه هم داری فقط غرغر رابین سود رو میکنی. فکر کنم ماجرای خودت از همه واضح تر باشه عزیزم

دوست عزیز در همون ابتدای ورودم به فروم کارمندان رابین سود توهین کردن و در نتیجه توهین شنیدن البته کار درستی نبود که بخوام جواب اینها را بدم بهر حال از همگی معذرت میخوام در کل نباید جواب اینها را میدادم قصد ناراحتی کسی نداشتم دوست داشتم دوستانی که بخاطر قطع اینترنت از بروکرهاشون جدا شدن و در هر پراپی و نه فقط در پراپی داغون رابین سود شروع بکار کنند و تجربه ندارن را آگاه کنم که روش کار در پراپی مثل بروکرها ساده نیست و با قوانین سختی که گذاشتن الویت با گرفتن سرمایه شماهاس نه سود آوری و شریک سود شما بودن که کمی تندروی کردم ، بهرحال بببخشید و حلال کنید و این قضیه را کش ندید بجاش بیایید در صفحه تحلیل طلا اونجا با دوستان حرفه ای داریم موقعیتهای ورود کار میکنیم ان شاءالله اینترنت آزاد که شد مثل همیشه در بروکرها میترکونیم :smiling_face_with_sunglasses:

اهاااااااا
خب میشه بهم بگی از کجا فهمیدی که کارمندان رابین سود اومدن به شما توهین کردن؟ چشم بصیرت داری داداش؟ یا اومدن بهت گفتن سلام ما از رابین سود هستیم و بعد توهین کردن؟جناییش کردی برای خودت :rofl:
در مورد اینکه میگی دوستان ارتباطشون قطع شده و مجبور شدن با رابین سود کار کنند هم باز مشکل دارم این وسط. شما یه جواب درست بهم بده که چطوری میشه یه چیز رایگان که در اختیار مردم قرار میگیره، میتونه دزدی باشه و رابین سود دقیقا از یک چیز رایگان چطوری میتونه سود بکنه، من دیگه باهات بحثی نمیکنم.
همه جا گفتم بازم میگم، یه چیزی گذاشتن وسط، تونستی برو باهاش کار کن، نتونستی هم نکن.

مردم تجربه ندارن ولی عقل دارند، معنی رایگان بودن رو میفهمن و تا وقتی یه چیزی رو تست نکنند، نمیرن سراغش. تو برو برای پراپ های دیگه کامنت منفی بزار که معلوم نیست اصلا چیکار میکنن.
وقتی کسی سرمایه ای نزاشته وسط و به صورت رایگان میره چالش فول فاند میگیره، اسمش دزدی نیست مومن
ولی خب تو نمیخوای متوجه بشی و مشکلی نیست. همینطوری تلاش کن، منم هر جا باشی هستم و از رابین سود حمایتمو میکنم.
با بخش اخر حرفت هم موافقم، بهتره بیخیال بشی.
در ضمن یادم نمیاد بی احترامی کرده باشم بهت ولی اگر حس کردی که کردم، خواستی حلال کن، نخواستی هم مشکلی نیست
یا حق
رابین-سود

بنظرم چون پراپ ثبت شده داخل ایران است و امکان پیگیری قضایی و حقوقی وجود دارد پراپ معتبری می باشد. من بررسی کردم به عنوان یک شرکت تجاری در ثبت شرکت ها ثبت شد و این یعنی اگه خلاف قوانینش عمل کنه می تونیم ازش شکایت کنیم

داداش گفتم دیگه بیخیال شو ، کشش نده ، تمام شد و رفت بی احترامی توسط شما نبود یک پراپی نامی بود ! اون توصیه ای که به دوستان تازه وارد میخواستم کنم تا سرمایه شون حفظ بشه انجام دادم و البته خیلی ها پیام تشکر فرستادن که سرمایه ناچیزشون حفظ کردم که همین برام مهمه ، دستشون هم درد نکنه که فول فواند رایگان قرار دادن ولی قوانین چالشهای خریدنی شون اصلا جالب نیست و به نفع تریدرها نیست ، این چالشها را فقط من که عمری در این بازار تجربه دارم میدونم با چه تکنیکی پاس کنم ولی اکثر دوستان حتی کسانی که در بازار خیلی موفق هستن نمیتونند رد کنند ! بهرحال گفتم که بحث تمام کنیم که حقیقتش سرم خیلی شلوغه و هر بار برای این توضیحات واقعا حوصله میخواد ولی چونکه خیلی عزیزی گفتم جواب بدم ناراحت نشید ، دمت گرم و خدا نگهدارت باشه :blossom:

قربونت داداش، در پناه حق باشی :heart:

رابین سود دو بخش جدید به سامانه پگاه خودش اضافه کرده که یکی به اسم پاسی ها هست و در اون طبق گفته خودش به صورت رندوم اسامی تعدادی کاربر رو که حسابهاشون رو پاس کردن قرار داده و یه قسمت هم به اسم برداشتی ها اضاف کرده که طبق گفته خودش اسامی تعدادی از برداتشی ها رو با اسم و فامیل نوشته.

همچنین فرد میتونه با کلیلک روی قسمت هیستوری معاملاتی و پنل آنالیز این افراد و معامله هاشون رو ببینه این کار از این نظر میتونه خوب باشه و افراد نحوه پاس شدن معاملات رو ببینن ولی نکته ای هست که اسامی افراد منتشر شده و شاید بعضی ها دلشون نخواد که اسامیشون به صورت عمومی منتشر بشه ولی به هر حال خواستم این موضوع رو با توجه به این که در رابین سود فعلا در نت ملی ترید میزنم انعکاس بدم

اقدام جالبی بوده. من کامل چک نکردم ولی اگر دسترسی به بخش انالیز دوستانی که پاس شدن، وجود داشته باشه، مابقی تریدرها هم میتونند استفاده کنند و برای ساخت ستاپ های خودشون الگوبرداری کنند.
امیدوارم شرکت های دیگه هم این اقدام رو مثل رابین سود عملی کنند.
ممنون اقای نزدکی که اطلاع رسانی کردید :heart:
پراپ فرم‌ها
رابین-سود

خواهش می کنم بله با کلیک روی اسامی افراد وارد چارت حساب پاس شده میشید و دقیقا انگار حساب خودتون هست میتونید ببینید و پنل آنالیز هم دسترسی داده شده فقط این که شاید یکی نخواد اسمش دیده بشه از این نظر به نظرم اشکال داره

خیلی هم عالی
امیدوارم مورد قبول و رضایت مابقی تریدرها هم قرار بگیره این اقدامشون :blush:

امروز من توی حساب فاند پلاس رابین سود معامله زدم در یک به یک کلیک کردم روی حجم کخ نصف حجم رو ببندم چون اسکلپ کار میکنم استفاده از فلشهای تعییر قیمت خیلی خیلی طول میکشه برای همین تایپ میکنم ولی این بار هر چقدر تایپ میکردم با عدد قبل قاتی مشد خلاصه در یک به یک بدون خواست من کل معامله با زدن تیک ولوم بسته شد و از یه معالمه یک به سه فقط همون یک بهی ک نصیبم شد. احتمال داره از نت من بوده باشه یا از پلتفرم ولی واقعا نبودن خطوطو معامله و حد ضرر و حد سود ترید اسکلپرها در رابین هود رو خیلی خیلی پر ریسک میکنه

فنفیکس کار میکنم ، اوکی اوضاش

رابین سود توی متا تریده ،یا متا وب ؟

روی وب هست کندلاش مثل فراز هست ولی تاخیر داره هنوز

سلام من هم مشکل مشابه شمارو داشتم نادر جان یه روش پیشنهاد میکنم بهت ممکنه نموداراتو کمی به هم بریزه ولی خب من خودم این کارو میکنم

برای سیو سود یا بستن نصف معامله من معمولا چون روی پلتفرم زمان میبره به میزان حجمی که میخوام معامله رو ببندم معامله خلاف جهت باز میکنم این کار باعث میشه خیلی سریع تر بتونم سیو سود کنم

ممنون از پیشنهادت از لحاظ زمانی که صرف تنظیمات میشه کمی کمتر از ائدیت اعداد حجم میشه ولی کلا توازن ریسک به ریوارد رو میتونه به هم بزنه. خب من یک لات فرضا بای باز کردم در یک به یک نیم لات سل باز کنم چطوری میتونه سئیو بشه؟ توضیح میدی

خب میخوای روی اکانت دمو تست کنی ببین چطوری میشه ؟

شما وقتی روی ریوارد یک به یک نیم لات معامله معکوس باز میکنی اون 2 تا نیم با هم خنثی میشن

میمونه نیم لات از معامله ای ک باز کردی میدونی توضیحش یکم سخته روی دمو باز کنی متوجه میشی خودت