وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

حقه باز تر از این مجموعه رابین سود وجود نداره

5 لایک کرده

۱-رابین سود در پلتفرمش پایین گزینه کلندر رو داشت که با زدن اون خبرها رو نشون میداد امروز دیدم در قسمت سامانه، تقویم رو به شکل مشروحتر اضافه کرده

۲-رابین سود تماس صوتی رو برگردوند به قسمت سامانه درخواستها.

اگر خواستید از رابین سود حساب بگیرید حتما قوانینش رو دقیق بخونید با پراپهای دیگه فرق داره چون بعضی دوستان ندونسته گرفتن و ناراحت هستن

3 لایک کرده

قانون ؟! دوست من یه نگاه به اسکرین و حسابهای دوستمون بنداز به این میگن کلاه برداری نوین مالی .. کلاهی به گشادی حجم یه آدم که طرف حس راحتی درش داره ..

5 لایک کرده

سلام. فکر کنم دارن کم کم رو قسمت لاین های استاپ و تارگت و… هم کار میکنن ک به مرحله استفاده نرسیده. اگ مراحل چالش رو کمتر کنند با تارگت به نظرم رقابت خوبی میتونه با بقیه پراپ فرم ها داشته باشه

4 لایک کرده

من برای پنجشنبه گذشته یه وقت منتورینگ ازشون گرفته بودم سر ساعت زنگ زدن تمام این مسائل رو گفتم خود منتور به من گفت که در شرایط فعلی اسکلپ در رابین هود خطرناک هست گفت که تاخیر کندلش نسبت به فراز که حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه هست هفته آینده برطرف میشه ولی پدیدار شدن خطوط ورود به معامله و خط حد سود و حد ضرر طول میکشه همچنین گفت که ابزار تعییین حجم رو روی صفحه چارت در ادامه تکاملشون ارائه خواهند داد میگفت که ما این پلتفرم رو برای خرداد ماه امسال میخواستیم رونمایی کنیم که به خاطر شرایط پیش اومده زودتر رونمایی کردیم حالا چقدر از چیزایی که گفته بتونن عملی کنن نمی دونم

4 لایک کرده

اگ مراحل پراپ رو کمتر نکنن و تارگت ها کمتر نشه با وصل شدن پراپ دیگ انگشت شمار داخل این پراپ می مونن. فعلا هیچ مزیت رقابتی نداره نسبت به بقیه پراپ ها و این مطالب رو هم بهشون گفتم دوستان دیگه هم اگ بهشون گوشزد کنند بهتر اصلاح میشه. بهشون گفتم از شرایط فعلی سو استفاده نکنید ک مجبور به خرید بشیم. بالاخره ک پراپ های دیگ وصل میشن.

4 لایک کرده

درود بر شما
بنده خودم مدتی هست با رابین سود آشنا شدم و فعالیت داشتم تو پلتفرمشون و واقعا عجیب بود برام که تو این شرایط اینقدر سریع پشتیبانیشون پاسخ میداد و تلاش میکردن پلتفرم را فعال نگه دارند. خودم عاشق طرح فول فاندشون هستم که رایگان هم هستش.
در مورد مشکل هایی هم که دارند مثل همین Tp و sl که گذاشتید، واقعا باید بگم طبیعیه و سخت نباید بگیریم تو این شرایط چون این تازه اول مسیر هست و قطعا آینده درخشانی داره

3 لایک کرده

من این مورد رو توی یکی از پستام نوشتم

3 لایک کرده

موضوع سخت گرفتن نیست ولی باید این کمبودها رو با سرعت برطرف کنه خود رابین سود قبول کرد که معامله اسکلپ در حالت فعلی خطرناک هست در این پلتفرم البته گفتن که قرار بود این پلتفرم در خرداد رونمایی بشه که به خاطر شرایط نت زودتر و در نتیجه ماقص رونمایی کردن. در هر صورت براشون ارزوی موفقیت دارم

4 لایک کرده

منم همینطور
این یک گام بلند و سنگینی براشون بود خلاصه و به نظرم تا الان که موفق بودن و این مسائل هم موقت هستش و انشاالله روز به روز بهتر میشن

3 لایک کرده

همه‌ی پراپ‌ها اگر درادون روزانه بخوری رد میشی
اشتباه میکنین

2 لایک کرده

نمیدونم چرا دو تا نکته رو شما کلا در نظر نمیگیری

1. تمام قوانین مشخصه، کامل اومده گفته ایناس (چه صفحه اصلی سایت، چه قوانین، چه اصلا توی پنل آنالیز)
  2. چالش رایگان گذاشته ببینه میتونه منطبق باهاشون عمل کنی یا نه
  3. قبول داره مشکل داره، حتی اگر معامله مشکل بخوره حل میکنه و بی‌اثر میکنه پشتیانی

حالا سخت یا آسون
چرت یا منطقی

همه چیز روشنه
یا شرکت میکنی در چالش اگر اوکی بودی و دوست داشتی یا قیدش رو میزنی خلاص
این همه پیام و داد و بیداد رو توی صد تا تاپیک نمیفهمم

برای منم سخته قوانین، به بقیه هم فقط گفتم رایگان بردار فعلا تو این شرایط خوبه
ایشالله همگی دوستان موفق و پرسود باشن
سلامت باشین

2 لایک کرده

خییلی عجیبه این صحبت

1 لایک کرده

داداش حرف بیخود جواب دادن نداره که
مشکل از رابین سوده که مال مفت میده به مردم و میگه بیاید اگر ادعا دارید، ترید کنید با این قوانین و برنده شدید من هزارتا جایزه میدم
اینا باید برن پراپ های دیگه سرشون کلاه بره و پولشون خرده بشه تا غر نزنن
ولشون کن
هر چیزی که کارش درست باشه، دشمن هم زیاد داره
قوانین هم همینی که هست، نخواستید برید جای دیگه و اینجا در موردش گریه نکنید :shushing_face:

3 لایک کرده

ماشاالله همه جا هم هستی که گریه زاری کنی :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:
خداروشکر فکر کنم همه شناختن چه عجوبه ای هستی مسعوتی :rofl:

1 لایک کرده

عجیب نیست ! ملاک قانون در پراپی باید دراودان کل باشه نه روزانه در تمام قوانین ترید جهانی همینطوره مگر نه اطلاعی از موضوعی نداری خودتو قاطی نکن ! دراودان روزانه اگر خورده بشه اون روز نمیشه ترید کرد درسته ولی چون هنوز ظرفیت دراودان کل باقی مونده این اجازه را میدن که روز بعد بتونی جبران کنی و اگر ظرفیت کل را هم مصرف کنی بعله حسابتون رد میشه ! کجای این قانون جهان اولی نادرسته که بهش ایراد میگیری ؟! جز اینه که تو واون رفیقت پشتیبانی بیکار رابین سود هستید ؟!؟!؟ لطفا جوابی ندید که دفعه بعد ادب دیگه رعایت نمیکنم

2 لایک کرده

:joy: :joy: :joy:

سطح سواد و تجربه بالات در زمینه پراپ تریدینگ رو دوس دارم

میشه بگی با کدوم پراپ کار کردی که این قانون رو داشته؟

3 لایک کرده

مثل اینکه متوجه نیستی چی میگم ؟؟!؟!؟ میگم باید اینطوری باشه !!! مگر نه دوستان تریدر موفقی که در بروکرها کار میکنند قادر به پاس هفت خان رستم قوانین من دراوردی پراپی ها نیستن و بنابراین ورود به این پراپی ها اشتباهههههه حالا فهمیدی ؟!؟!؟ برو به همکارات بخند ! :joy: :joy: :joy:

2 لایک کرده

اینقدر موج منفی در این برگه رابین سود زیاده که اصلا قابل تحمل نیست ! چهار نفرن که نمیذارن دوستان از این پراپی حقه باز انتقادی کنند !!! بلافاصله شروع به حمله میکنند همیشه هم هستن مشخصه همون پشتیبانی بیسواد بیکار رابین سود هستن ! این پولها خوردن نداره اگر مریضی گرفتید بدونید از همین جا بوده . اصلا نیباید وقت با ارزشمونو در جواب اینها هدر بدیم هر آنچه هم برای آگاهی دوستان بود گفتم خواه پند گیر و خواه ملال

3 لایک کرده

داداش داری اشتباه میکنیا درا روز بخوره پراپ فیل میشه این برای همه پراپ ها هست

2 لایک کرده