🔸بدترین اشتباه معاملاتی که کردی چی بوده؟! (رک بگو)

کمالگرایی سمه برای تریدر

5 لایک کرده

:red_triangle_pointed_down:کمالگرایی هم اسیب خیلی اسیب زننده است و ادمو خیلی عقب میندازه.
در هر شغلی…

3 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر.

خیلی ها اینو میگن:joy::joy:

2 لایک کرده

بدترین اشتباه ام این بود که به این دو پارامتر پایبند نبودم …

اولی اینکه اگه معامله شما در جهت روند ، پاور ، و بر اساس بهترین ستاپ ها باشه شما ۶۰ درصد احتمال برد داری و ۴۰ درصد احتمال باخت داری در بهترین حالت

و وقتی که شما توقع داری تیپی شه و می‌ره استاپ میزنه دلسرد نشو

دومی اینکه استاپ ات رو بپذیر

و با هدف انتقام ترید نکن .

من حساب پراپ sgb به ریل رسوندم ولی بخاطر این دو نکته حساب از دست دادم

5 لایک کرده

صبر نداشتم و طبق چک لیست نمیرفتم
به قول نوشته خودم آن کس که صبر دارد خوش آن که تدارد بی خوشی

3 لایک کرده

داداش من ریل رسیدم دو سود بود درو دان خورد خیلی سوختم بعد از مدتها این اولین پرتوی بود که به ریل رسوندم

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز.

:small_orange_diamond:بله مشکل بی صبری بین معامله گر ها رایجه و بسیار باعث آسیب میشه.

:red_triangle_pointed_down:ممنون از اینکه این تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی.

4 لایک کرده

آنکه ندارد “ناخوش” اینجوری بنویسی قافیه داره قشنگ تره تو ذهن بهتر میمونه :grin:

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز.

:red_triangle_pointed_down:بله این حالتی که آدم می‌ره روی حس انتقام جویی بسیار باعث ضرر میشه و هرچه هم بیشتر پیش بره باعث سقوط بیشتری میشه.

:red_triangle_pointed_down:ممنون از تجربه آن..

4 لایک کرده

ممنونم چشم … ..‌.

:red_triangle_pointed_down:ولی باید ادامه بدی و جا نزنی!…

3 لایک کرده

:red_triangle_pointed_down:اگر دوست داشتی بیشتر توضیح بده.

از دونستن تجربه آدما لذت میبرم.

2 لایک کرده

مارتینگل خیلی بده و هی اصرار به آن بدتره

2 لایک کرده

سلام شاید به نظرتون مسخره بیاد اما این راهکار هم بخشی از استراتژی مارکت هست اینکه تا فرصت داشتی از ایران نرفتی ، چون آرامش بخش جدایی ناپذیر ترید هست دیگه نمیخواد چهار نوع اینترنت متفاوت را هروز برای ورود به مارکت چک کنی نمیخواد دقدقه تحریم شکن داشته باشی نمیخواد موتور برق یا یو پی اس برای قطعی برق داشته باشی نمیخواد دقدقه بروکر و صرافی های درجه چهار داشته باشی اره دوست من پس الان در این وضعیت خودتو نگه دار و به خودت قول بده مارکت یعنی در درجه اول فرصت باز هم فرصت و در اخر موفقیت

2 لایک کرده

درست میگی فقط باید تو بازی بزرگان دست داشته باشی اونوقت نه مشکلی هست نه سوهان روحی ایران هم میشه بهترین جای دنیا پس نباید غر زد یا ups و موتور برق و… خرید باید بریم بالا یا باید ناراحت باشیم و هیچ کاری نکنیم و غر بزنیم یا ماهم بریم بالا و جزوشون بشیم

2 لایک کرده

بدترین اشتباهم زدن معاملات انتقامی بوده .

یک درصد ضرر رو قبول نمیکردم پشت سر هم معامله میزدم و میکردمش مثلا پنج درصد .

یعنی عملا میدونی اون یک درصد خیلی بهتر از پنج درصد منفیه .اما باز نمیتونی جلو خودتو بگیری.

5 لایک کرده

خب الان چی هنوزم روی خودت و احساساتت کنترل نداری یا تونستی این موضوع رو حل کنی ؟

:red_triangle_pointed_down:درک میکنم خیلی از آدم ها این مشکل رو دارن و نه فقط در این شغل بلکه در هر شغلی.

:red_triangle_pointed_down:پذیرش ضرر و اشتباهات بسیار مهم هست، در هر مسیری که باشی.

1 لایک کرده

بله اما خیلی زمان برد که جلوی خودمو بگیرم

در کل من صدای وسوسه گر درونمو فقط تو مسئله ترید خیلی شنیدم .تقریبا کل زندگیم اون صدا خاموش یا ضعیف بود .اما ترید اینطور نیس

دائم اون صدا تو سرت داره تورو تشویق به کاری میکنه .

یا مثلا ذهنیت غلطی داشتم راجع به تعداد ترید . فکر میکردم بقیه استراتژی دارن که راحت تر و هر روز ترید میکنن اما من نه.اینم اشتباهه .یکی ورودهاش زیاده تی پی هاش کوچیک .یکی ممکنه روشش تی پی زیادی بده اما دیر به دیر ورود داشته باشه .بخاطر همین پیدا کردن لبه معاملاتی ، میانگین سود تعداد استاپ های پشت سر هم . و… خیلی مهمه. ژورنال کردن باید برای مشخص کردن این مسائل باشه .

1 لایک کرده

بد ترین اشتباهن کار کردن در تایم فریم پایین تر از ۱۵ دقیقه هست اصلا چه اسکلپر باشید چه دیلی تریدر پاین تر از ۱۵ دقیقه ترید نکنید با احترام.

1 لایک کرده

توکل بر خدا وارد شدم

1 لایک کرده